Gorąco polecam! Złożyliśmy zamówienie około 10 minut po czasie podanym na stronie jako godzina zamknięcia przyjmowania zamówień na dany dzień, więc przypuszczaliśmy, że kwiaty zostaną dostarczone dopi... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Kwiaty były prezentem dla kuzynki, z okazji uzyskania rozwodu. Zamówienie bukietu poszło sprawnie. Trochę bałam się, że będzie problem z dostawą, ale kurier trafił bez problemu - ja w czasie dostawy b... Näytä lisää
Zamówiłam kwiaty z dostawą w dniu urodzin. Wszystko przebiegło perfekcyjnie. Przepiękne kwiaty, dobrej jakości. Bukiet był jeszcze piękniejszy niż zamówiony! Co najbardziej zaskoczyło solenizantkę, to... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Dostarczamy wyjątkowe kwiaty i bukiety w Warszawie. Każdy bukiet jest wyjątkowy. Jak okazje, które nas łączą.
Yhteystiedot
Mińska 24, 03-808, Warszawa, Puola
- 536238032
- info@flowerbar.pl
- flowerbar.pl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Another perfect delivery with a…
Another perfect delivery with a beautiful bouquet and a very happy recipient!
Super obsługa i super produkt
Przepiękny bukiet o niezwykłej trwałości; kwiaty stoją już ponad 2 tygodnie i nadal piękne.
Stroik wygląda tak samo jak na zdjęciu
Stroik wygląda tak samo jak na zdjęciu, w pełni zgodny z opisem. Jest starannie wykonany i bardzo ładnie prezentuje się na żywo. Idealnie nadaje się jako dekoracja na stół lub komodę . Polecam !
Usługa od a do z zrealizowana na…
Usługa od a do z zrealizowana na najwyższym poziomie, polecam z całego serca.
Bukiet zostal dostarczony tego samego dnia.
Bukiet zostal dostarczony tego samego dnia. Bukiet był przepiekny! Osoba ktora go otrzymala byla zachywocona i wychwalala to jak kwiaty dlugo utrzymaly się 😊 polecam serdecznie!
Bardzo sprawna realizacja zamówienia
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Zamówiłem kwiaty kilka minut przed otwarciem, a dostawa była na miejscu w Śródmieściu po nieco ponad godzinie. Kwiaty piękne, jak na zdjęciu. Specjalna torba z wodą/ala wazonik - świetna. Bilecik w estetycznej kopercie, a tekst napisany eleganckim charakterem pisma.
To było moje kolejne i na pewno nie ostatnie zamówienie. Dzięki i pozdrowienia dla ekipy Flower Bar'u
Idealny bukiet.
Najpiękniejsze kwiaty w warszawie
Najpiękniejsze kwiaty w warszawie ! super obsługa
Always fantastic flowers and service
Always fantastic flowers and service! I only every buy flowers from here if getting them in Poland!
Sympatyczny kontakt
Sympatyczny kontakt, przemiła pani zorganizowała kwiaty o jakie prosiłam, byłam informowana o dokładnym czasie dostawy. Kwiaty przyjechały świeże i znakomicie zapakowane.
kwiaty piękne lecz wygurowana cena
kwiaty piękne, zdrowe, bukiety cudowne, ale odejmuję jedną gwiazdkę za ceny, są nieadekwatne do wielkości bukietów.
Naprawdę wspaniali ludzie którzy wiedzą…
Naprawdę wspaniali ludzie którzy wiedzą co robią.
Bardzo szybka realizacja zamówienia
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Dostarczone kwiaty były wyjątkowo piękne i zgodne ze zdjęciem.
Zespół, któremu zależy!
Zespół Flower Bar wspaniale wykonał swoje zadanie! Nie tylko dostarczył piękny bukiet w ręce solenizantki osobiście i o czasie, ale tez przygotował ręcznie pisany bilecik. Świetne wrażenie, polecam 100%!
Trustpilot-kokemus