Piekne kwiaty, bez zadnych zastrzezen. Gwiazdka mniej ze pomylke, ktora spowodowala ze kwiaty byly dostarczone z ogromnym opoznieniem i niestety tym sposobem niespodzianka rowniez sie nie udala. Mi... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Korzystalismy rodzinnie z Waszych usług już kilkakrotnie i jesteśmy bardzo zadowoleni. Doceniamy przede wszystkim punktualność, szybkość realizacji zamówień, bardzo profesjonalną obsługę klienta oraz... Näytä lisää
E‑kwiaty wykonały usługę na absolutnie najwyższym poziomie. Zamówienie zrealizowane szybko, bezproblemowo i z ogromną dbałością o szczegóły. Kwiaty były piękne, świeże i zrobiły ogromne wrażenie... Näytä lisää
Mam bardzo pozytywne doświadczenia z zamawianiem kwiatów przez Ekwiaty. Wybór jest prosty i wygodny; dostępnych jest kilka metod płatności, również z zagranicy, a dostawa pod wskazany adres jest szybk... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Wejdź i zamów kwiaty przez internet lub telefon. Dostawa pocztą - Ekspresem kwiatowym nawet w dniu zamówienia. Wyślij piękny bukiet z E-kwiaty!
Yhteystiedot
Puola
- e-kwiaty.pl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Firma dokonala zmiany godziny dostawy…
Firma dokonala zmiany godziny dostawy bez problemu, kiedy okazalo sie, ze nie bedzie osoby obdarowanej w domu we wczesniejszej podanej godzinie.
Polecam bardzo
Szybka obsługa nawet tego samego dnia.
łatwość złożenia zamówienia…
łatwość złożenia zamówienia błyskawiczna informacja co się dzieje z zamówieniem no i bardzo szybkie dostarczenie produktu
Piekne kwiaty
Piekne kwiaty, bez zadnych zastrzezen.
Mila i bardzo szybka obsluga klijenta, ktora szybko zweryfikowala blad.
Piękne kwiaty
Szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem. Dobre ceny. Polecam
Rozczarowanie
Jestem rozczarowana ponieważ zamówiłam bukiet w którym miały być żółte tulipany i róże. Róży nie było ani jednej, a tulipan jeden i nie żółty, a czerwony
Przesyłka przyszła na czas
kocham kwiaty
fakt otrzymania bukietu od osoby, która jest daleko, tym bardziej, że kocham kwiaty
Piękny bukiet.
Piękne, świeże kwiaty. Błyskawiczna realizacja. Udana niespodzianka.
zamawianie jest niezwykle proste
zamawianie jest niezwykle proste, przesyłka dotarła terminowow
Jestem bardzo zadowolona
Jestem bardzo zadowolona. Szybko i bezproblemowo.
Świeżutkie piękne kwiaty
Świeżutkie piękne kwiaty, Dostawa o czasie . Pani która dostarczyła była bardzo miła i uprzejma. Super customer service.Dziękujemy
miła obsługa super towar
Ekspresowa dostawa bukietu.
Sprawna i profesjonalna obsługa.
Sprawna i profesjonalna obsługa.
Wszyscy zadowoleni
Piekne bukiety, punktualna dostawa
Kwiaty są zawsze świeże i pieknie wyglądają. Dostawa w terminie. Polecam!
Dam gwiazdke tylko ze względu na szybką dostawę.Szkoda że w opini nie można dołączyć zdjęcia dostarczone go bukietu. Zamówiony dziś bukiet niespodzianka który w waszych reklamach jest pełny kolorów i taki żywy a dla babci na 95-te urodziny został dostarczony bukiet tak mdły że się załamałam. Nie oddaje on zupełnie tego co przedstawiane zdjęcia. Nie ma w nim kolorów i jak dla mnie nie jest to bukiet na tak wyjątkowy dzień. Nadaje się na wiązankę pogrzebowa. Dołączony liścik też ma dużo do życzenia.... Uważam że za 180zl można było wykonać ładny kolorowy bukiet.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.