Tyckte att vi blev bra bemötta och att allt blev ungefär som vi tänkt oss. Tyvärr fick vi inte det att stämma med musiken som ville ha men det var ju prästens ide om psalmer mm
Professionellt, bra kommunikation, kändes tryggt och allt gick fint, lugnt och vackert. Det fanns utrymme för personlig touch både för innehållet och utsmyckningen av kapellet under minnesceremonin.
Fel i anmälningssystemet under lång tid vilket orsakade oreda med de som ville komma på begravningen. Ni borde överväga att byta it leverantör. Det var många som undrade över detta vilket orsaka... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I en svår tid i livet är det inte självklart att man orkar analysera begravningsbyråer och lyssna på vad människor har att säga. Jag valde Fjällmans på vinst och förlust och fick förmånen att träff... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Fjällmans begravningsbyrå i Göteborg är en auktoriserad begravningsentreprenör som grundades 1932 och hjälper er med allt det praktiska runt en begravning.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Sammantaget mycket bra och omtänksamt
Omtänksamt innan och efter begravningen.
Bra stöd vid planering och mycket väl genomfört.
Fem stjärnor räcker väl bra
En fin och varm ceremoni
Jag kände mig trygg att en representant hos er tog hand om begravningen för oss. Vi fick bra förslag och rekommendationer vilket gjorde att resultatet blev en fin upplevelse: en ljus och varm begravningsceremoni, både för oss och våra gäster. Tack för er hjälp och stöd!
Tack för hjälpen
Fjällmans begravning - Frölunda kontoret och deras kollegor var klippor för oss igenom planeringen och genomförandet av vår älskade Anders begravning. Tack för allt ni bistod med. Ett extra varmt tack till Liselott för planeringen och till officiant Emma för dina fina ord under begravningen.
Proffsigt och medkännande bemötande i…
Proffsigt och medkännande bemötande i en ledsam situation. Kände oss väl omhändertagna.
Service minded
Haft kontakt med Fjellmans vid olika tillfällen under 11 års tid. Det finns en fin och genuin serviceanda hos alla medarbetare jag har träffat på. Därför har det varit ett enkelt val att återkomma till er.
Det var så vackert i iordningställt i…
Det var så vackert i iordningställt i kyrkan!
Trots mitt i semestern var det alltid lika lätt att få kontakt,om jag undrade över något innan begravningen.
Minnesboken från begravningen var så vacker.
Trevliga!Hjälpsamma!
Begravning med kort varsel...
Vi behövde en begravning med kort framförhållning pga resa och Petra löste en jättefin begravning på 2 dagar. Ringde många andra byråer som inte lyckades lösa det på så kort varsel. Supernöjd med fjällmans och Petra för den snabba service och tryggheten med alla frågor vi behövde hjälp med.
Petra på Fjällmans Begravning , en klippa !
Petra på Fjällmans Begravning gjorde hela den sorgliga upplevelsen med planering av begravningen och själva begravningen till en ändå ljus och fin händelse. Petra betyder ju klippa och precis så upplevde både Karin och jag henne. Jag saknar Eva väldigt mycket, men det fina och varma hanterandet av alltihop gör att det känns lättare att gå vidare
Tillmötesgående och flexibla
Tillmötesgående och flexibla , kände stort engagemang från Emma Wåhlin som tog han om pappa och hans begravning
Det beror på Frida Arnberg.
Det beror på Frida Arnberg.
Hennes engagemang, vänlighet och omtanke.
Datasystemet strulade ibland så egentligen skulle betyget blivit lägre men Frida kompenserade detta.
Angivet datum är endast första kontakten.
Vi hade många samtal till och med begravningsgudstjänsten 16/6.
Det blev en vacker och fin begravning…
Det blev en vacker och fin begravning av min älskade man,allt var precis som vi önskade och Kati tog hand om allt på bästa sätt❤️Tusen tack 🤩
Vänligt mottagande och mycket bra…
Vänligt mottagande och mycket bra återkoppling
Gick igenom allt tydligt och man fick svar på funderingar som kunde uppstå.
Med varmaste rekommendation
Mycket nöjd. Officiant Emma höll allting samman på ett väldigt fint sätt under hela processen. Alla frågor togs om hand med lugn, värme och engagemang mitt i det känslomässiga kaos som rådde.
Service
Mycket noga att man lämnar ut rätt telefonnummer så att jag som kund kan nå er med ett SMS. Tyvärr fick jag vänta på svar från måndag till fredag innan det upptäcktes att det nr jag hade inte gick att skicka SMS till. Kändes inte bra i en situation där man snabbt vill få svar.
Dessutom kändes det inte bra att inte från början veta vem som skulle vara med som kontaktperson i kyrkan vid begravningen.
Allting kändes väldigt välplanerat
Allting kändes väldigt välplanerat. Lyssnade när vi ville göra förändringar. Genomfördes utan problem. Väldigt väl omhändertagna under begravningen och minnesstunden.