Fjällmans Begravning Arvostelua 1 290

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

Fel i anmälningssystemet under lång tid vilket orsakade oreda med de som ville komma på begravningen. Ni borde överväga att byta it leverantör. Det var många som undrade över detta vilket orsaka... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Tack för mycket fint bemötande av Petra. Hon gjorde så fint för min pappas bror vår farbror kenneth och Ingers make med allt som berörde begravningen. Petra har verkligen hittat sin roll som inne... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En underbar Ann som gjorde det så bra med allt lugnt och stilla och fina Frida som skrev och pratade så fint om pappa. Allt blev precis som vi ville det skulle vara och säkert pappa med! Tack❤️

Yrityksen tiedot

1. Hautaustoimisto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Fjällmans begravningsbyrå i Göteborg är en auktoriserad begravningsentreprenör som grundades 1932 och hjälper er med allt det praktiska runt en begravning.

4,9

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Fel i anmälningssystemet under lång tid…

Ni borde överväga att byta it leverantör.
Det var många som undrade över detta vilket orsakar er badwill. Men vår kontaktperson Daniel gjorde ett väldigt bra jobb.
Jag önskar återkoppling på mina synpunkter då de blir omhändertagna.

Hälsningar
Torbjörn Lund

9. huhtikuuta 2026
Fjällmans Begravning-logo

Vastaus yritykseltä Fjällmans Begravning

Hej Torbjörn,

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss.

Vi är verkligen ledsna över att det blev problem med anmälningssystemet och minnessidan samband med begravningen och vi förstår att det skapade både irritation och osäkerhet för er och de gäster som ville anmäla sig.

Vår IT leverantör drabbades under perioden av en större teknisk störning kopplad till en cyberincident, vilket påverkade flera funktioner. Så fort vi upptäckte problemen lade vi ut information på vår hemsida och bad gäster att istället ringa eller maila oss direkt med sina anmälningar, så att vi skulle kunna hjälpa till manuellt.

Det här skapade naturligtvis stor stress även hos oss. I vårt arbete är trygghet och tillgänglighet väldigt viktigt och vi vet att sådana här störningar riskerar att påverka förtroendet för oss. Det tar vi såklart på största allvar.

Samtidigt hoppas vi innerligt att alla som önskade närvara ändå fick möjlighet att vara med och ta farväl.

Tack för dina fina ord om Daniel. Jag ska självklart föra dem vidare till honom.

Med vänlig hälsning
Oskar Fjällman

Mycket bra på alla sätt

Från första kontakten kändes det bra. Fick ett mycket förstående och vänligt bemötande. Fick svar på mina frågor samt värdefulla tips som möjliggjorde att jag kunde ordna en fin personlig ceremoni. Är mycket nöjd!

20. huhtikuuta 2026

Så underbart fint!

Allt blev precis som vi ville det skulle vara och säkert pappa med! Tack❤️

17. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Med dom varmaste rekommendationer.

I en svår tid i livet är det inte självklart att man orkar analysera begravningsbyråer och lyssna på vad människor har att säga. Jag valde Fjällmans på vinst och förlust och fick förmånen att träffa en fantastisk person vid namn Emma Wåhlin.
Hon mötte oss med värme, hjärta och ödmjukhet. Med en professionell mjuk hand ledde hon oss igenom den jobbiga processen som det är att begrava en förälder.
Jag / vi kan inget annat än att med värme rekommendera både Fjällmans och framför allt Emma W.
/Ola

20. maaliskuuta 2026

Tack för mycket fint bemötande av

Tack för mycket fint bemötande av
Petra. Hon gjorde så fint för min pappas bror vår farbror kenneth och Ingers make med allt som berörde begravningen. Petra har verkligen hittat sin roll som innebär att
finnas när allt känns svårt .
Många kramar familjen Abelson

14. huhtikuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin