Fitbyespersen Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Anders laver planer der holder💪🏻 var i et forløb hos ham fra august 25 til januar i år. 6 mdr med madro og overblik over træning og hvad kroppen har brug for. Nu 4 mdr efter afsluttet forløb, er væg... Näytä lisää

Har netop færdiggjort 6 gode måneder. Anders forstår at sætte sig ind i de individuelle behov og giver sig virkelig tid til den individuelle person. Både kostplan og træningsplan fungerer super godt.... Näytä lisää

Startede forløb i midt August. God relevant sparring af en coach der virker oprigtig, og faglig dygtig. gode overskuelige madplaner med lækker mad, og strukturen i madplanerne gør at mit forløb mer... Näytä lisää

Jeg er snart færdig med 6 måneders forløb hos Anders. Jeg kan kun anbefale Anders. Her får du alle de rigtige værktøjer til at få styr på din kostomlægning. Anders er altid til at få fat på,... Näytä lisää

1. Kuntosalit

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Fit by Espersen arbejder med alle former for klienter indenfor vægttab, muskelopbygning, livsstilsændring. Vi sætter klienten i højsæde og bestræber os på at yde online support 24/7 til vores klienter, for at de føler sig trygge i deres forløb.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

6 måneders forløb var en kæmpe succes for mig.

Forløb på 6 måneder hos Anders ( fitbyespersen) er hermed slut, kan næsten sige desværre, men så ikke helt!
Grunden til at jeg skriver sådan er at Anders har givet mig værktøjerne til at forstå min egen krop og hvad min krop har brug for,for at fungere bedst.
Da jeg startede hos Anders havde jeg en kamp vægt på 91 kg og det er nok for de fleste mænd ikke det store, men for mig var det et stort minus, ikke at jeg som sådan vejede 91 kg men at de alle sad på maven, og ikke mindst at jeg ikke var tilfreds i min krop og så også at mange af mine tal var røde hos lægen fordi jeg levede som jeg gjorde.
Idag siger vægten 78 kg, så 13 kg har jeg så tabt mig, det er ikke de kilo jeg har tabt mig der betyder mest for mig,men hvordan jeg har det i og med min krop og jeg har det pisse fedt!! Et ord jeg sjældent havde haft i min mund ( motion) er nu blevet en stor del af min hverdag, jeg fandt hurtigt ud af, i og med at jeg tabte mig og gik masser af gåture så fik jeg bare det mere energi, energi til at udfordre mig selv,hvad kan du egentlig som 49 årig.
Så nu står det på mindst 3 gange i motionscenter og så det jeg nyder mest en tur i skoven på min mountainbike.
Men det der er fedt er at man ikke behøver alt det motion, for det skal da ikke være nogen hemmelighed at jeg ikke altid lige har lysten til det, men er så nu blevet opmærksom og mere klar over hvad og hvilke mængder jeg kaster i hovedet.
Så kosten har været nummer et fokusområde for mig fra starten af og der ved jeg, med hånden på hjertet at jeg aldrig var kommet til uden hjælp fra Andes.
De ugentlige opdateringer var en stor hjælp for mig,det at man kan se på appen fitbyespersen, hvor man ligger på mål og kilo er super motiverende, det var for mig en Booster til at sparke mig selv i røveren
når jeg gik lidt sur i det hele og de dage var der nogle af, men så tjekker man ind og skriver hvordan det er gået og hvordan det ikke er gået efter ens eget hovede, men så ved man at der inden for et par timer kommer et svar tilbage fra Anders om hvad han vil anbefale og giver råd til hvordan man kan prøve det i løbet af næste uge, aldrig har jeg oplevet at man får (skældud) hvis man har følt at man har trådt lidt ved siden af i form af en bytur eller har spist et mega lækkert måltid mad med vennerne, nej så får man at vide at vi prøver bare lige det her og det syntes jeg er fedt, for i sidste ende er det jo op til en selv hvad og hvor meget man vil med en livsstilsændring, nogle tænker nok, det lyder da dyrt og det har jeg også hørt et par gange fra mine venner, men er det så det? Jeg syntes det ihvertfald ikke, er det ikke bare en investering i ens eget liv? En investering i et sundere liv med mere energi og overskud i ens hverdag? Det syntes jeg helt sikkert og så et andet element, jeg har stort set ikke smidt noget mad ud i det halve år jeg har haft Anders som min coach og til dem der har sagt det er da lidt dyrt er det ikke, IGEN nej, for jeg laver ikke alle de impulskøb jeg normalt ville og så betaler sådan et forløb hos Anders faktisk sig selv, det er totalt win win 💪

Jeg vil ikke tøve med at anbefale fitbyespersen, han er super kompetent,nede på jorden, og er altid parat med et svar på et spørgsmål ligemeget hvornår man så skriver.
Og min absolutte bedømmelse af Anders som min coach er at jeg er super tilfreds med mit resultat og måden du køre dine forløb på.
Tak for kampen og overvejer kraftigt at få hjælp til at få lidt mere fylde på kroppen 💪

28. marraskuuta 2022

Skuffende forløb

I starten var jeg virkelig tilfreds med selve forløbet, vægten gik ned af de første par uger. Men vægten stod stille i flere uger, selvom jeg gjorde alt jeg kunne og fulgte planen næsten til præcision. Anders var meget motiverende da vægten gik den rigtige vej, men desværre ikke i den anden ende. Han formåede ikke at gribe mig, og hjælpe mig på hesten igen. Jeg havde købt et forløb på 4 mdr, og startede d. 27/4. Jeg får opdateret og får feedback indtil d. 13/7, som er min sidste opdatering. Her efter daler motivationen endnu mere, og jeg smider håndklædet lidt i ringen, fordi jeg alligevel ikke taber mig som ønsket. Anders stopper så også kontakten, hvor jeg måske ville have ønsket han havde fulgt op og hørt, hvorfor jeg ikke sendte nogle opdateringer, om alt var ok🤷‍♀️ Han formåede ikke at hjælpe mig. Man føler sig lidt ligegyldig, når han bare kan glemme en bare sådan, og virker ligeglad. Så jeg føler de sidste 2 måneder af mit forløb er spildt, spildte penge. Noget andet er hans måde at lave kostplaner på, jeg spurgte nogle gange om jeg kunne få byttet nogle måltider ud, men flere gange oplevede jeg, at jeg så fik nogle opskrifter som jeg tidligere havde fået skiftet ud, fordi jeg ikke brød mig om det. Synes ikke kosten var så varierende, på morgenmad kunne der feks være 4/6 opskrifter med skyr, som næsten var ens. Måske han tager for mange klienter ind, det vides ikke. Men det er selfølgelig en forretning. Online forløb er nok bare ikke for alle.

13. heinäkuuta 2022
Fitbyespersen-logo

Vastaus yritykseltä Fitbyespersen

Hej Malene.

Tak for anmeldelsen. Ville ønske du havde brugt tiden på ar skrive til mig at motivationen var tabt, istedet for denne lange anmeldelse🙏🏻😊 Sidder med din personlige side her. Og korrekt sidste opdatering var den 13/7 som du har sendt til mig hvor du skriver. Og jeg citerer:

“Gik på ferie fredag - hvilket var tiltrængt! Min energi og motivation er i top igen! Virkelig dejligt at vægten endelig viser minus! Jeg har haft tid til lange gåture, havearbejde og små løbeture 👍🏻 Nu må det meget gerne fortætte sådan her, det har helt sikkert skubbet til motivationen og givet lysten til at fortætte!”

Og derefter har jeg intet hørt fra dig! Hvordan skal jeg efter sådan en opdatering vide at du som beskrevet, har tabt motivationen fuldstændig? Jeg arbejder med voksne klienter, og går meget ind for gensidig respekt. Og hvis motivation forsvinder eller andet sker er jeg der 100% for at hjælpe på den ene eller anden måde for at bakke mine klienter op. Så i mine øjne er det mindste man kan gøre, at skrive til mig hvis noget er galt omend det er motivation eller andet. Og så vil jeg straks følge op på det. At du så har valgt bare at stoppe din ugentlige opdatering som er nødvendig for mig, gør at jeg heller ikke har muligheden for at følge op. Og igen når jeg arbejder med voksne mennesker, og man har lagt penge for et forløb, synes jeg at det mindste man kan gøre er at melde ind hvor problemet ligger, så jeg kan følge op på det. Min tid er for dyrebar med mine klienter, til at jeg hver morgen skal starte med at se hvem der ikke gider bruge tid på sin opdatering, eller skrive hvis man mangler noget i forløbet.

Og nej jeg tager ikke flere klienter ind, end jeg kan håndtere og give min fulde opmærksomhed. Ønsker blot at mine klienter laver deres check-in hver uge, og kontakter direkte hvis noget ikke kører i forløbet.

Mvh
Anders

Skræddersyet forløb med gode resultater

Godt forløb hvor træning og kost er skruet sammen efter lige præcis mine ønsker, tid og formåen som samtidig giver gode resultater. God kontinuerlig sparring og respons fra en yderst kompetent coach (Anders Espersen). Er ca. halvvejs i mit forløb og ser frem til den sidste halvdel.

5. lokakuuta 2022

Startede forløb i midt August

gode overskuelige madplaner med lækker mad, og strukturen i madplanerne gør at mit forløb mere eller mindre betaler sig selv, da der ikke er nogen impulskøb.
godt træningsprogram, nemt at følge.
Så alt i alt intet negativt herfra!

4. lokakuuta 2022

Jeg har haft en super god oplevelse hos…

Jeg har haft en super god oplevelse hos Anders.
Jeg føler mig endelig mere tilpas i min krop☺️
Ikke nok med at jeg kan se resultaterne på min krop, så kan jeg også se dem på min hud, som er blevet meget bedre. Kostomlægning har så meget at sige, for at få en bedre livsstil.
Jeg er så glad for at jeg valgte at få Anders’ hjælp 💪🤩

2. syyskuuta 2022

Uden tvivl den bedste coach man kan…

Uden tvivl den bedste coach man kan tænke sig 😊 God til at motivere😉. Træningsplaner der er til at nå trods travlhed💪. Madplaner der er overskuelige og nemme at lave👍
Og har man lyst til andre planer kommer de promte👌

12. elokuuta 2022

Fantastisk intet mindre

Fantastisk coach, super motiverende og gør online forløbet til en leg.

Jeg var meget skeptisk i starten om sådanne forløb, er maden stadig god, passer det ind i en travl hverdag, skal jeg bruge meget tid i køkkenet som jeg ikke har.

Alt dette kan jeg 2 mdr i forløbet og ca 10 kg lettere sige, maden er fantastisk, det tager mindre tid end hvad du venter på din normale pizza/take away.

Det er de bedste penge jeg har brugt i mit liv

26. kesäkuuta 2022

Meget tilfreds

Meget tilfreds.
Kunne godt bruge lidt mere vejledning i ugen.
Mest i forhold til lidt trivielt mad plan.
Men mest tilfreds

20. kesäkuuta 2022
Fitbyespersen-logo

Vastaus yritykseltä Fitbyespersen

Mange tak for anmeldelsen Annemette🙏🏻😊 Dog tænker jeg måske du har overset den meget nøje beskrevet opstartsmail jeg sendte sammen med alle dine planer. Hvor der står beskrevet at hver 14 dag kan du få så meget byttet du overhovedet ønsker på din plan, hvor du allerede har 30 forskellige måltider hver dag💪🏻😊

Kontrol og balance

Anders får alle 5 stjerner og det gør han fordi han igennem motivation og fuld opbakning har formået at guide og vejlede mig til en livsstil der har medført 100% kontrol og balance.

17. kesäkuuta 2022

En mand der kan sit stof

Netop afsluttet mit forløb på 16 uger og dette har resulteret i et udemærket vægttab. Andets har fået mig overbevist om, jeg godt kan spise pasta, ris og kartofler - i mængder svarende til mine udregninger - og dette har jeg kun spist minimalt de seneste 20 år. Jeg har fået både pizza, burger og lækker lækker morgenmad og smoothies - alle på sunde præmisser. Mand og børn har spist som jeg - måske jeg bare til tider har “beriget” deres lidt !
Anders svarer hurtigt, når jeg har skrevet i vores chat og giver nye opskrifter hver 14. Dag
Dejligt med video tilbagemelding hver uge når jeg har sendt mine data. Der er også lidt humor og pep talk.
Jeg giver Anders mine bedste anbefalinger 👌💪🏼👏🤗

16. kesäkuuta 2022

Motiverende og dygtig :-)

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til fit by Espersen 💪🏻Det er absolut det hele værd, lækre opskrifter, super motiverende beskeder fra Anders. Jeg er helt vildt tilfreds med mit forløb 💪🏻

16. kesäkuuta 2022

Rigtig fint forløb

Rigtig fint forløb. Anders svarer hurtigt på chat når man har spørgsmål i løbet af ugen. Jeg har været glad for mit 8 ugers forløb, hvor jeg har fået en god fornemmelse for mængde af mad og hvor meget jeg skal træne.

5. kesäkuuta 2022

Vægttab der virker 👍

Jeg har spist burger, pizza, tortillas og en god bøf bearnaise og alligevel tabt mig i gennemsnit 500 gram pr. uge. Træning har mest været gåture, så det er kosten der har givet mig et vægttab. Opskrifterne er meget lette, så der er hurtigt aftensmad på bordet og det er mega dejligt. Nåh ja jeg glemte jo at nævne den lækre skyr- abemad til morgenmaden. Uhmmm det smager godt.

Fitbyespersen kan i den grad anbefales 👌

3. kesäkuuta 2022

Mit forløb er fortsat igang og kan kun…

Mit forløb er fortsat igang og kan kun sige, at det er det bedste jeg har gjort for mig selv, Helt almindelig mad og råvare tilpasset dig. Anders har en fantastisk tilgang og er dedikeret i det han laver.
Uden tvivl vælg et forløb hos Anders, hvis du ønsker at ændre din livstil og opnå resultater.

27. toukokuuta 2022