Fitbyespersen Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Anders laver planer der holder💪🏻 var i et forløb hos ham fra august 25 til januar i år. 6 mdr med madro og overblik over træning og hvad kroppen har brug for. Nu 4 mdr efter afsluttet forløb, er væg... Näytä lisää

Har netop færdiggjort 6 gode måneder. Anders forstår at sætte sig ind i de individuelle behov og giver sig virkelig tid til den individuelle person. Både kostplan og træningsplan fungerer super godt.... Näytä lisää

Startede forløb i midt August. God relevant sparring af en coach der virker oprigtig, og faglig dygtig. gode overskuelige madplaner med lækker mad, og strukturen i madplanerne gør at mit forløb mer... Näytä lisää

Jeg er snart færdig med 6 måneders forløb hos Anders. Jeg kan kun anbefale Anders. Her får du alle de rigtige værktøjer til at få styr på din kostomlægning. Anders er altid til at få fat på,... Näytä lisää

1. Kuntosalit

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Fit by Espersen arbejder med alle former for klienter indenfor vægttab, muskelopbygning, livsstilsændring. Vi sætter klienten i højsæde og bestræber os på at yde online support 24/7 til vores klienter, for at de føler sig trygge i deres forløb.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tøv ikke……spring ud i det!

Intet er forbudt…. Det er mit nye motto. Har været i forløb, ved Fit by Espersen, i 6 måneder og hold op hvor har der været en fornøjelse. Der har hele tiden været opmærksomhed på hvordan jeg har haft det, hvad jeg har haft brug for og hvordan min hverdag hænger sammen. Forløbet blev tilpasset så min krop var glad og hjernen skarp. Kostplan med super lækker mad og træningsplan som var tilpasset mine muligheder for træning.
Varmeste anbefaling herfra!!! Og TAK til Espersen for at have skabt resultater sammen med mig, for mig!
Bh Louise

3. heinäkuuta 2023

Her kan alle være med!

Han er meget mere end “bare endnu en, der kalder sig personlig kostvejleder og træner”. Når viden og mennesket mødes, kan man motivere andre - og det kan Anders. Klart 5 fede stjerne her fra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23. huhtikuuta 2023

Anders er en fantastisk coach

Anders er en fantastisk coach, som forstår at motivere en til at skabe resultater. Han går altid i dybden med tingene, hvis der er noget der skal forklares. Han gør tingene ordentligt og grundigt. Der bliver taget udgangspunkt i den enkelte og dennes behov, så man ikke bare er en i mængden. Kun positive ting at sige her fra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11. toukokuuta 2023

Har haft et fantastisk forløb

Har haft et fantastisk forløb, hvor Anders har bakket op med en positiv tilgang og derved har sikret at motivationen har holdt ved. 💪🏻
Jeg kan kun anbefale alle der gerne vil ændre deres livsstil til at investere i et forløb hos FitbyEspersen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1. toukokuuta 2023

KÆMPE anbefaling

Jeg startede et forløb 12 ugers forløb hos Anders med ønsket om at gå ned i vægt og samtidigt få opbygget muskelmasse og opnå generel opstramning - med plads til weekendture, restaurantbesøg og alkohol.

Forløbet har været ud over al forventning på alle måder. Anders har som coach givet en kæmpe motivation med hans positivitet og tilgængelighed hele vejen gennem forløbet. En coach med forståelse for den enkelte klient og med hans fokus på at lave en holdbar livsstilsændring, hvor intet er forbudt har givet mig en kæmpe ro i forhold til kost og træning. Et hjertevarmt menneske og en fantastisk coach.

KÆMPE, kæmpe anbefaling til ham. Den bedste beslutning jeg længe har taget, som grundet hans coaching har udrustet mig til at opbygge en ny livstil med større selvtillid end nogensinde før. 🤩

7. huhtikuuta 2023

Super god service..

Super god service..

Havde bestilt nogle forkerte filter..

Ringet og snakket med dem og fik dem byttet rundt uden problemer..
Og fik sågar 1 sæt extra oveni for at få fri fragt..👍🏻

25. joulukuuta 2022

Livsstilsændring trods STRESS

6 måneder under Anders vinger er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Jeg har længe fulgt Anders på de socialmedier og virkelig været draget af hans tilgang til vægttab/livsstilsændring. En ting der virkelig tiltalte mig var tanken om at "det rigtige tidspunkt findes ikke", dermed forstået at man altid vil kunne finde en årsag til at udskyde at starte en livsstilsændring.

Jeg var et ret træls sted I mit liv, da jeg besluttede at jeg var nødt til at gøre noget godt for mig selv, så jeg kunne få det bedre med mig selv.
Jeg levede med daglige eller næsten daglige migræneanfald og diverse andre symptomer der umiddelbart mente at stamme fra en omgang covid-19...
Et par måneder eller 3 inde i mit forløb hos Anders stod det dog klart at det var noget HELT andet der var los, nemlig STRESS.

Anders har gennem min sygemelding været helt fantastisk til at bakke op og opmuntre. Han gav mig ret hurtigt troen på at forløbet hos ham måske kunne være medvirkende til at jeg hurtigere kom ud på den anden side.
Jeg er dybt taknemmelig for at jeg var i det her forløb samtidig med min sygemelding ellers ville resultatet på vægten nok havde sagt +10-15 kg frem for de -10 kg der nu står på bundlinjen.⚖️

Da jeg startede havde jeg håbet at komme under 100 kg - det mål ramte jeg ikke. MEN jeg har troen på at jeg kan komme dertil. Nu prøver jeg på egne ben, men jeg er ret sikker på at jeg før eller siden ender i et nyt forløb hos Anders når jeg trænger til nye input eller vægten går i stå.

Tak Anders for dig! Du gør et kæmpe arbejde med dine klienter. Og jeg indrømmer gerne at jeg manglede din feedback i video idag, som var første onsdag efter mit forløb og dermed første onsdag, hvor dagen ikke stod på opdatering og svar tilbage.

14. helmikuuta 2023

Anbefaling fra hjertet

Jeg har idag afsluttet 6 mdrs. forløb hos Anders og har ventet med at lave anmeldelsen til jeg 100% vidste om det kunne anbefales - Det kan det, lad os starte med at slå det fast :)

Jeg var i gang med et stress forløb, som bare ikke rigtig blev bedre og jeg havde i lang tid fulgt med på Anders instagram og havde godt hørt at kost og energi hang sammen - så håbede måske at kunne spiise mig ud af min stress (Lidt groft sagt selvfølgelig) Allerede efter 4 uger, var der en mærkbar forskel på min energi, min glæde, min hverdag, jamen det var bare vildt hvad den kostplan gjorde ved mit overskud og humør. Jeg var sindsygt skeptisk i starten og ville jo helst bare forsætte med min Knors lasagne retter fordi det er nemt i en travl hverdag, men Anders kom med gode forslag til erstatninger, der var sundere OG meget mere mættende for både mig og mine børn.
Der er ingen tvivl om at vanerne har været svære at bryde og DERFOR skal man have Anders som coach, fordi det er ikke en eller anden mirakel kur, det er en oprigtig livstilsændring, som reelt kan hjælpe dig, til ikke bare at tabe dig nu og her, men faktisk holde det på sigt og det har altid været mit problem. Hurtige kure, hurtig vægttab og herefter hurtig vægtøgning. Anders giver hver eneste uge, alle de her små guldkorn og råd han kommer med, som man måske ikke helt tager til sig med det samme, men de bygger sig op alligevel og selv på de dårlige uger, der kan han finde et råd til alt og efter 6 mdr. står man så med 0 undskyldninger tilbage, fordi han reelt hjælper med at fjerne dem, med de her små råd og guldkorn. Vanerne forsvandt stille og roligt og jeg har aldrig holdt et vægttab i 6 mdr. før, men det er så naturlig en del af min hverdag nu og jeg tænker ikke over snacks og har slet ikke brug for det som før - Min sindssyge overspiisning er piist væk. PÅ 6 MDR!. Følger man madplanen, som består af rigtig rigtig meget lækkert og NEMT mad, så er man ikke sulten til at spiise alt det møg vi propper i os ved siden af.
Jeg har udelukkende gået ture, måske 2-3 gange om ugen pga dårlig ryg og kronisk bækkenløsning og udover det har jeg kryds allergi og tåler nærmest intet mad, ihvertfald ikke alt det grønne mad :D.. Stadig ingen problem at følge madplanerne - Man lever ikke af salat og kildevand, man lever godt og intet er forbudt. Venner han arbejder med holdbare vaner og han er for vild til det!

Jeg er efter 6 mdr. fuldstændig stress fri, jeg er selvfølgelig også tyndere end jeg var før, men det var vigtigt at vægttabet aldrig blev en stress faktor for mig og det støttede Anders mig 100% i. Nu hvor jeg er stress fri og skal stå på egne ben, er jeg klar til at gå all in på at leve det bedste liv jeg kan leve, med fuld overskud, 0 undskyldninger og en livstilsændring der vitterligt virker.

Så sidder du hjemme bag skærmen ligesom jeg gjorde og har måske fulgt ham og ventet 6-7 mdr. fordi du ikke rigtig ved om Anders kan hjælpe dig, så GØR det NU! Han kan hjælpe alle, der er intet at frygte. Kan han hjælpe mig, så kan han også hjælpe dig, for jeg har virkelig været en af de trælse klienter fuld af undskyldninger, dårlige vaner, 1000vis af l*rte slankekure bag mig og jeg har tabt mig så flot og mit syn på mad har ændret sig og jeg tror lidt det er det vi drømmer om, at det faktisk er nemt at tabe sig, men vigtigere at det bliver nemt at holde, at vi ikke p*sser vores penge væk på endnu en mirakelkur, der aldrig virker en sk*d - Går mit vægttab i stå, så er Anders den første jeg ville gå til. Jeg ved jeg ikke tager på igen, for det har min coach hjulpet mig med ikke kommer til at ske. Så måske det alligevel lidt er et mirakel!

Det her er en anbefaling fra hjertet, ingen reklame, ikke noget p*s. Jeg ville bare sådan ønske, nogen havde skrevet så detaljeret her, da jeg fulgte med hos Anders i starten og dengang jeg tøvede og derfor skriver jeg denne lange anbefaling. Fordi han fortjener, at det er ham DU vælger som din coach.

Anders du er f*****g genial - forsæt med det du gør bedst og tusind tusind tak for din hjælp. Det har været vigtigt og sindsygt lærerigt.
(Måtte indsætte lidt stjerner og ekstra i'er i teksten, da trustpilot, mente mit sprog var upassende, men de selvfølgelig ikke de første med den mening:D)

21. helmikuuta 2023

Fantastisk Coach 👌

Fantastisk Coach 👌
Nem lækker madplan (hvor hele familien kan være med) & med mulighed for udskiftning af retter hver. 14 dag😊
Perfekt trænings-program. Lavet efter ens personlige behov 💪
Top karakter herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7. helmikuuta 2023

Vil gerne rose Fitbyespersen

Vil gerne rose Fitbyespersen. En rigtig god coach. Anders virker til at være helt nede på jorden. Giver feedback med video og taler direkte til dig, når du har lavet en ugentligt opdatering. Synes opskrifterne er gode og det er lækkert mad som hele familien kan også kan spise. Træning tilpasses ens behov alt efter hvad man har lyst til

29. tammikuuta 2023

Har nu været igang i 2 mdr og er super…

Har nu været igang i 2 mdr og er super glad for det. Uanset hvordan det er gået med vægten op eller ned så er det kun positiv respons man får, og det er for mig en super drivkraft at jeg ikke bliver dunket i hovedet hvis jeg har taget lidt på siden sidst. Så kan kun anbefale dette forløb til andre. Så TAK for hjælpen til at jeg kan blive en bedre mig.

1. tammikuuta 2023

Super coach

Jeg havde mine tvivl til at starte med. Efter min første uge, var alle mine tvivl væk! Maden er så lækker og jeg har aldrig følt at jeg har spist “slankemad”. Maden passer også godt til familielivet, børnevenlig og nem at tilberede. Træningsplanen passer godt til den travle hverdag med familie. Overskuelig træning og madplan. Man kan tydeligt mærke på Anders at han elsker sit arbejde. Man er ikke bare en klient man skal igennem. Han er næværende og støttende. Han bruger den tid det tager på hver enkelt. Jeg er stadig i gang med mit forløb, men har tabt mig 15 kg på 21 uger. Samt 30 cm er røget af. Vild forandring både psykisk og fysisk.
Kan kun anbefale jer at vælge Fitbyespersen. Det kommer i ikke til at fortryde!

28. joulukuuta 2022

Et halvt år for fuld skrue

Den bedste investering for mig i år, fordi jeg fik overkommelig planer til ernæring og træning, super god vejledning, forståelse hvordan min krop reagerer og har nået mit mål. Og det bedste jeg vil blive ved!

21. joulukuuta 2022

Topkarakter her fra

Topkarakter her fra! Tilmeldte mig på et forløb på 16 uger sammen med min mand og det har bare været godt! Herfra er det smidt 13 kg hos mig! Meldte os til for vægttab og sundhed og i dag står jeg i topform!
Maden er god ift hvad man ellers forbinder med vægttab, og appen der bruges er super nem og medgørlig!👍

4. joulukuuta 2022