Køreskolen First Drive Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Køreskolen First Drive. Forløbet var hurtigt og effektivt og stadig meget grundigt teoriundervisning samt køreundervisning. Man bliver godt forberedt til prøverne... Näytä lisää

Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg!! Hans var en fantastisk underviser og utrolig fleksibel i forhold til teori og køretimer. Han var virkelig hjælpsom og sød, og det har været så... Näytä lisää

Jeg har hatt en skikkelig god undervisning hos First Drive. Teoritimer blir gitt i små grupper med mye interaksjon mellom student og lærer. Køretimene var veldig rolige med god feedback fra læreren. J... Näytä lisää

Hans fik mig til at føle mig sikker i trafikken. Han var aldrig opfarende eller irettesættende. Han tog det hele i et roligt og afstressende tempo. Hans er utrolig god til at vejlede omkring... Näytä lisää

1. Autokoulu

En mindre, men uhyre effektiv køreskole beliggende mellem Valby og Frederiksberg i København. - Undervisning i mindre hold, hvor du er i fokus - Ingen overfyldte teorilokaler, hvor du overses - Nemmere at få tid til dine kørelektioner - Klart de bedste muligheder for at bestå første gang

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super god køreskole

Super god køreskole, med høj beståelse procent!
Jeg kan varmt anbefale First Drive til alle der skal tage eller generhverve kørekort.

17. helmikuuta 2019

En køreskole helt for sig selv!

Jeg tog kørekort i august 2018. Jeg har længe haft dårlig samvittighed over ikke have skrevet en anmeldelse - for jeg havde en virkelig god oplevelse hos Hans og First Drive! Når man først har valgt en køreskole har man selvfølgelig ikke andet at sammenligne med, men det er mit klare indtryk at First Drive er en køreskole helt for sig selv. Det er en personlig køreskole der ikke bare spytter elever igennem på samlebånd, men hvor Hans sætter en ære i at folk føler sig trygge og får erfaring nok til virkelig at få styr på at køre bil. Jeg har hørt mange sige at: ”man lærer først at køre bil når man har fået kortet”. Det er selvfølgelig til dels rigtigt, men efter at have kørt bil hver dag den sidste måned på en ferie i Spanien, slog det mig flere gange hvor god en ballast jeg har fået gennem min undervisning. Så jeg kan på det varmeste anbefale at tage kortet hos First Drive :)

18. joulukuuta 2018

Super forløb - super kørelærer.

Super godt sted at tage kørekort - kan varmt anbefales. Jeg bestod både teori og praktisk prøve i første forsøg.
Det er en lille hyggelig køreskole, hvor holdene ikke er for store, så man føler ikke man bliver væk i mængden.
Hans er en rolig og dygtig kørelærer som underviser rigtig godt både i klasselokalet og ude på vejen.
Prisen er fair og du bliver ikke prakket flere køretimer på en du har brug for.
Jeg synes du skal tage kørekort her ;)

24. lokakuuta 2018

Fremragende forløb!

Jeg har netop overstået mit kørekortforløb hos First Drive, og det har været et super godt forløb! Hos First Drive er man i centrum.
Teorien tages på små hold, så alle har mulighed for at blive hørt, der øves teoriprøver, og fejl bliver gennemgået. Dette er med til, at man består teorien i første omgang :-)
Derudover er den praktiske køreoplevelse også rigtig god! Man er så heldig, at man hos First Drive får lov til at køre en ny fed Peugeot 3008 SUV, der har gode køreegenskaber og smarte tekniske features. Hans, der er kørelærer, er rigtig god til at rette en, når man kører, og man lærer hurtigt, hvad man skal arbejde på, så man består køreprøven i første omgang - så det er virkelig godt! :-) Derudover lærer man at køre nogle gode steder i København og omegn, så man bliver vant til at køre i byen, hvilket kun er en fordel! Alt i alt var det en rigtig god oplevelse :-)

First Drive kan varmt anbefales!

4. lokakuuta 2018

Bestod køreprøven hos køreskolen first…

Bestod køreprøven hos køreskolen first drive i Valby.

Takket være Hans bestod jeg både teoriprøven og køreprøven første gang.
Hans er god til at lære fra sig og komme med gode råd under kørslen.

Vil klart anbefale køreskolen til nybegyndere.

14. elokuuta 2018

Kan kun give 5 stjerner!

Jeg har i dag fået mit kørekort pga Hans og hans undervisning. Hans er meget rar og venlig og er rolig og fattet under kørsel. Han er god til at forklare de forskellige manøvrer, både i teorilokalet og i praksis. På grund af Hans har jeg i dag fået mit kørekort. Kan kun give 5 stjerner!

13. heinäkuuta 2018

En dedikeret mand

En dedikeret mand. Hans er virkelig en dedikeret mand når det kommer til job og dig som elev. Hans er den rette lære, lige meget om du lige er startet på kørekort eller har haft en dårlig oplevelse et andet sted. Hans vil finde motivationen og lysten til at lære og køre bil frem i dig. Tålmodighed og overskud. Du er i trygge hænder hos Hans. Kan klart anbefales :-)

3. heinäkuuta 2018

Tak for et godt og grundigt forløb, der kan varmt anbefales.

Hans er sympatisk, tålmodig og hyggelig at køre med. Hans er ydermere fagligt dygtig og omhyggelig. Jeg er komplet højre/venstre forvirret, og det har været udfordrende for mig at indlære noget motorisk samtidigt med at holde hovedet koldt og orientere sig og huske på alle reglerne. Jeg her gennem tiden fået mange gentagende kommentarer i forhold til min kørsel, men her har Hans været tålmodig. Jeg kan nu køre bil uden Hans - og bestod teori og prøve i første hug. Så, tak Hans for et langt, men godt forløb :-)

20. kesäkuuta 2018

First Drive

First Drive: ⭐⭐⭐⭐⭐
Har for nyligt generhvervet mit kørekort, hos Køreskolen First Drive i Valby ... enkelt og ligetil.
Bestod begge prøver første gang .
Fremragende kørelære med god fralærings evne ...
Henrik M Andersen.

13. kesäkuuta 2018

Suveræn køreskole!

Jeg har været meget tilfreds med mit forløb ved First Drive og jeg kan derfor varmt anbefale andre at tage sit kørekort her. Jeg var ved forløbets start meget nervøs for at skulle ud at køre, men Hans formåede at guide mig på bedste vis, og fik mig til at føle mig tryg ved at køre bil.

2. maaliskuuta 2018

Tina 50

Selvom man er fyldt 50, så blev det til en super oplevelse at tage kørekort hos Hans. Alt gik godt, teoriprøve og køreprøve i første hug 🤪 Kan kun anbefale First Drive ! Tak Hans

28. helmikuuta 2018