Køreskolen First Drive Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Jeg har hatt en skikkelig god undervisning hos First Drive. Teoritimer blir gitt i små grupper med mye interaksjon mellom student og lærer. Køretimene var veldig rolige med god feedback fra læreren. J... Näytä lisää

Hans fik mig til at føle mig sikker i trafikken. Han var aldrig opfarende eller irettesættende. Han tog det hele i et roligt og afstressende tempo. Hans er utrolig god til at vejlede omkring... Näytä lisää

1. Autokoulu

En mindre, men uhyre effektiv køreskole beliggende mellem Valby og Frederiksberg i København. - Undervisning i mindre hold, hvor du er i fokus - Ingen overfyldte teorilokaler, hvor du overses - Nemmere at få tid til dine kørelektioner - Klart de bedste muligheder for at bestå første gang

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Min oplevelse med Køreskolen First Drive

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Køreskolen First Drive. Forløbet var hurtigt og effektivt og stadig meget grundigt teoriundervisning samt køreundervisning. Man bliver godt forberedt til prøverne, jeg bestod både den teoretiske og praktiske prøve første gang. Jeg vil helt klart anbefale andre at vælge køreskolen.

4. kesäkuuta 2026

Bestod i første forsøg

Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg!! Hans var en fantastisk underviser og utrolig fleksibel i forhold til teori og køretimer. Han var virkelig hjælpsom og sød, og det har været sådan en god oplevelse at køre med ham. Anbefaler kraftigt First drive, hvis man skal tage kørekort!!!

13. toukokuuta 2026

Jeg har haft et virkelig godt forløb…

Jeg har haft et virkelig godt forløb hos First Drive. Hans er en rolig og behagelig kørelærer, som skaber en tryg stemning i bilen, hvilket gjorde det meget nemmere at lære at køre. Han er tålmodig, god til at forklare tingene på en forståelig måde og giver konstruktiv feedback undervejs.

Jeg følte mig godt forberedt til både teori og køreprøve, og hele forløbet har været en positiv oplevelse. Kan helt klart anbefale First Drive og Hans til andre, der skal tage kørekort!

23. maaliskuuta 2026

Toprating og topforløb

Jeg fandt Hans på Trustpilot, fordi han havde den højeste rating – og det levede i den grad op til forventningerne!

Mit forløb hos Hans har været i absolut første klasse. Jeg bestod både teori- og køreprøven i første hug, og det skyldes uden tvivl Hans’ dygtige og rolige tilgang til undervisningen. Han er en utrolig behagelig og rolig læremester, som skaber tryghed fra første køretime og gør læringssituationen på vejen både overskuelig og rar.

Det er en lille køreskole med fokus på personlig læring, og det mærker man tydeligt. Man får en nærværende og individuel undervisning, som man simpelthen ikke finder mange andre steder.

Jeg er kæmpe glad for mit forløb og kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra!

21. helmikuuta 2026

Jeg havde en god oplevelse ved First…

Jeg havde en god oplevelse ved First Drive, teori undervisningen var overskuelig og let at følge, og der blev altid taget sig tid til at sikre, at alle var med. Når det kommer til den praktiske undervisning der havde Hans stor tålmodighed og der var generelt styr på tingene

Jeg kan klart anbefale at tage kørekort hos First Drive.

26. marraskuuta 2025

Bestod både teori- og køreprøve i…

Bestod både teori- og køreprøve i første hug

Jeghavde en god oplevelse ved First Drive, der blev lært i et roligt tempo så alle kunne følge med i teori undervisning. Med den praktisk undervisning blev der udvist stor tålmodighed og der var generelt styr på tingene og ens spørgsmål hen af vejen blev altid besvaret med seriøsitet lige meget vigtigheden af dem.

Jeg ville klart anbefale en hver der skal tage kørekort at tage det hos Firstdrive😀

4. joulukuuta 2025

Hans tog hele forløbet i et rolig tempo...

Hans tog hele forløbet i et roligt tempo, som gjorde det nemt og overskueligt. Man følte sig ikke presset af at man skulle flere ting om ugen, som var rar følelse. Teori undervisning var helt i top, da jeg nemlig bestod i første forsøg. Det samme med køretimer, var hans rigtig god til at hjælpe en med at huske orienteringer, som gjorde det nemmere til køreprøven, som jeg også bestod i første huk.

Så kan varmt anbefale Hans til andre.

1. joulukuuta 2025

kørekort i første huk

Jeg var så nervøs for hele processen og prøverne, men hans hjalp mig igennem det hele, så man blev rolig. Jeg har lige fået mit kørekort i første huk, både med teori og køreprøven. hans er en mega god lære og meget lige ud person. det var en god processe. og det var til at finde rundt i. KAMPE anbefaling her fra.

kh Leonora Kamby

23. syyskuuta 2025

Professionel og fleksibel køreskole

Hans er en erfaren og rolig kørelærer, som jeg har været glad for at være førstegangserhverver hos. Der er, ifølge mig, 3 gode grunde til at tilvælge Hans og First Drive køreskolen:

1. Hans er utrolig fleksibel med både teori og køretime tilrettelæggelse hvilket muliggør at man i store træk kan tage kørekortet i sit ønskede tempo
2. Altid var Hans roligt formidlende i bilen hvilket bidrog til et godt læringsmiljø, især som førstegangserhverver
3. Jeg oplevede altid at få svar fra Hans hurtigt og konkret. Der var ikke nogle tvivl om processens forløb og den generelle planlægning af kørsel og teori. Der var styr på tingene

Kan varmt anbefale First Drive!

15. heinäkuuta 2025

Havde et super forløb hos First Drive…

Havde et super forløb hos First Drive med Hans som kørelærer. Hans er en meget erfaren og rutineret kørelærer, udviser stor tålmodighed med eleven, og giver den nødvendige konstruktive feedback på kørslen så man altid ved hvilke forbedringspunkter, man aktuelt skal fokusere på. Der er naturligvis i forløbet fokus på mulige manøvrer og vejforhold ved selve køreprøven med en sagkyndig, og også det bredere mål at eleven bliver sikker kommende billist til gavn for sig selv og andre trafikanter. Som et ekstra plus er Hans hyggelig at tale med undervejs under køreturene om alt muligt ud over det rent trafikale, og der er mange gode og sjove historier. Bestod i første forsøg baseret på relevant og god feedback fra Hans under forløbet.

26. kesäkuuta 2025

Anmeldelse af First Drive

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos First Drive. Fra første teori time, og køretime følte jeg mig velkommen og tryg. Hans er professionelle, tålmodige og dygtige. Hans gør det muligt at lære på en måde, der føles både grundig og personlig, hvilket har været en stor hjælp.

Køretimerne har været fleksible og tilpasset mine behov, hvilket gjorde det nemt at finde tid til at køre på trods af en travl hverdag.

Jeg følte mig godt forberedt til teoriprøven og køreprøven, og jeg bestod begge prøver i første forsøg!
Jeg kan klart anbefale First Drive:-)

28. maaliskuuta 2025

God og tryg oplevelse hos first drive

Jeg har haft en utrolig god oplevelse med at tage kørekort hos Hans / first drive. Hans er super flink og man føler sig i trygge hænder.
Derudover har det været rart at der bliver taget hensyn til elevens hverdag så man kan få tid til teori og køretimer uden at skulle aflyse andet i hverdagen.

19. maaliskuuta 2025

Anmeldelse

Mit forløb hos Hans har været spændene og lærerigt. Hans er en utrolig venlig og påpasselig mand, som har styr på sit fag. First Drive Kan klart anbefales🎖️

3. maaliskuuta 2025

Kan varmt anbefale Hans/first drive.

Kan varmt anbefale Hans/first drive.
Rolig, tålmodig og tryg oplevelse ved at tage kørekort her.
Der bliver taget højde for elevens værdag og Hans er derfor god til at være flexibel.

Mindre og hyggelig køreskole, hvor der blevet taget hånd om dig.

Bestod teori og køreprøve i første omgang.
Tak Hans

25. helmikuuta 2025

Meget tilfreds

Tryg og rolig undervisning. Kørelærer har været meget hjælpsom gennem hele forløbet.
Min datter bestod både teori- og køreprøve i første forsøg

7. helmikuuta 2025

Kompetent og grundig undervisning

God, tålmodig og udførlig undervisning - både teori og praksis. Fleksible tider hvor der først og fremmest tages hensyn til eleven. Bestod både teori og praksis i første hug. Rart med en mindre køreskole, hvor man har den samme hver gang til både teori og praksis og på den måde lærer sin lærer at kende.
Anbefalingsværdig!

6. helmikuuta 2025