Jeg havde en rigtig god oplevelse med Køreskolen First Drive. Forløbet var hurtigt og effektivt og stadig meget grundigt teoriundervisning samt køreundervisning. Man bliver godt forberedt til prøverne... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg!! Hans var en fantastisk underviser og utrolig fleksibel i forhold til teori og køretimer. Han var virkelig hjælpsom og sød, og det har været så... Näytä lisää
Jeg har hatt en skikkelig god undervisning hos First Drive. Teoritimer blir gitt i små grupper med mye interaksjon mellom student og lærer. Køretimene var veldig rolige med god feedback fra læreren. J... Näytä lisää
Hans fik mig til at føle mig sikker i trafikken. Han var aldrig opfarende eller irettesættende. Han tog det hele i et roligt og afstressende tempo. Hans er utrolig god til at vejlede omkring... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
En mindre, men uhyre effektiv køreskole beliggende mellem Valby og Frederiksberg i København. - Undervisning i mindre hold, hvor du er i fokus - Ingen overfyldte teorilokaler, hvor du overses - Nemmere at få tid til dine kørelektioner - Klart de bedste muligheder for at bestå første gang
Yhteystiedot
Bag Søndermarken 1, 2000 Frederiksberg, København, Tanska
- +45 26 161 161
- info@firstdrive.dk
- firstdrive.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Varm anbefaling til rutinetimer
Jeg kom til Hans med ønsket om rutinetimer og opfriskning af min kørsel, da jeg ikke havde kørt bil i mange år og ej eller havde følt mig tryg bag rattet. Hans gjorde det til en god oplevelse for mig at køre bil og fik mig til at tro på egen præstation. Med så godt et forløb, kan man med bagklogskabens øjne ærgrer sig over, at man dengang ved opstart af kørekort, ikke valgte anderledes. Det havde måske gjort en kæmpe forskel for mig allerede dengang. I hvert fald - står du som mig og er lidt rusten eller føler det grænseoverskridende eller angstprovokerende at køre bil, så kontakt Hans med henblik på rutinetimer. Med hans rolige og kompetente væsen, er du sikret en god oplevelse. Alle mine varmeste anbefalinger herfra :-)
Kørerskole i topklasse
Dygtig, hyggelig og helt igennem kompetent kørerlærer. En lækker bil og helt igennem en fantastisk oplevelse!
Kan klart anbefales
Jeg kan klart anbefale Hans som kørelærer. Hans teori timer er i dybdegående og man føler man får styr på teorien. Derudover var han meget fleksibel med køretimer. Jeg bestod teoriprøven første gang og køreprøven anden gang. Alt i alt har jeg haft en god oplevelse hos Hans, og jeg er sikker på du nok også kommer til erfare det.
Jeg havde en god oplevelse hos First…
Jeg havde en god oplevelse hos First Drive. Jeg var meget nervøs for at køre bil, men jeg blev mere og mere sikker, da jeg kunne mærke, at Hans var så hurtig til at gribe ind, hvis jeg frøs under kørslen eller blev forvirret. Hans er meget rolig og bliver ikke sur, når man gør noget forkert (hvilket nogle kørelærere kan finde på). Teoriundervisningen er meget grundig, og det er godt, at holdene er så små, så man kan spørge meget ind til tingene. Jeg bestod både teoriprøve og praktisk prøve i første forsøg og kan varmt anbefale First Drive :-)
God oplevelse
Havde en god oplevelse med Hans og FirstDrive der gjorde jeg kom hurtigt igennem kørekort uden for mange gentagelser af køre- og teoriprøver. Det var også dejligt fleksibelt at finde tidspunkter i Hans' og min kalender til kørsel og teori
Kan anbefale alle at tage køretimer her
Jeg har kun positivt at sige om at have køretimer hos Hans fra First Drive. Han har min fulde anbefaling.
Det har været en rigtig god oplevelse…
Det har været en rigtig god oplevelse at tage kørekort hos Hans i First Drive, kan klart anbefales😄
Skide god køreskole
Jeg har selv været elev hos firstdrive. Pisse fed oplevelse og lækkert med en køreskole der går op i man faktisk lærer at køre bil
No stress, Hans is the best
Jeg kan varmt anbefale at tage kørekortet ved Hans og First Drive. Som en lidt ældre elev, der har haft sine betænkeligheder ved at køre, var Hans en rolig og tålmodig lærer, der fik mig til at føle mig tryg og sikker bag rattet.
Rigtig god køreskole
Både min 18-årige datter og jeg tog kørekort hos First Drive samtidig, og vi bestod begge både teori- og køreprøve ved første forsøg!
Hans er omhyggelig i sin undervisning og fører én stille og roligt frem. Teoriholdet er lille, og vi gik med de samme hver gang, hvilket gav tryghed.
Vi vil begge anbefale First Drive, hvis man ønsker en lille køreskole med kompetent og resultatgivende undervisning.
Tak for et godt forløb…
Tak for et godt forløb med god vejledning hele vejen. Jeg kan varmt anbefale køreskolen First Drive med Hans ved pedalerne😊👍
Super og seriøs køreskole .
Super køreskole .
Hans er meget dygtig og man har tydeligt fornemmelse af hans lyst til at undervise og få gode elever igennem hans skole.
Kan varmt anbefales til alle som ønsker en seriøs køreskole og dygtige kørelærer.
Kompetent og fantastisk køreskole!
First Drive kan uden tvivl anbefales! Hans var en enorm kompetent kørelære, der var god til at lære samt instruere og gøre mig selvsikker til både teoriprøven samt køreprøven. Han gjorde alt i sin magt for at finde en tid til køreprøve, på trods af ventetiden, og jeg er super glad for, at jeg fik mit kørekort i første forsøg! Fantastisk julegave :-)
Kan klart anbefale
Mega god køreskole med spændende og varierende undervisning. Hans var god til at inddrage holdet i undervisningen og det foregår i små hold, så der er plads til alle.
Virkelig dygtig kørelærere også. Meget behagelige og støttende. Følte mig meget tryg i bilen.
Bestod både teori- og køreprøven 1. gang
En reel og god køreskole
En reel og god køreskole, med en engageret kørelære der kæmper for at få dig igennem hurtigt og smertefrit. Jeg er glad for at jeg valgte first drive.
Lille, men kompetent køreskole
En lille køreskole med god mulighed for at stille spørgsmål i undervisningen samt fleksible muligheder for kørsel. Kørelæren Hans er meget rolig, tålmodig, og yderst kompetent. Tingene bliver gjort ordentligt og efter bogen. I en tid med Corona og kæmpe pres på køreskole-industrien er jeg meget tilfreds for at have taget kørekortet hos First Drive :-)
Jeg kan kun anbefale First Drive
Jeg kan kun anbefale at tage kørekort hos First Drive. Hans er meget rolig og tålmodig, og lærer én at køre bil ordenligt. Jeg havde tillid til at Hans ville anbefale mig de ekstra køretimer han mente var nødvendige for at jeg kunne bestå. Jeg følte mig meget tryg ved det, og bestod også teori og praktiskprøve i første forsøg.
Hvis du vil vælge en køreskole der er ordentlig kan jeg helt klart anbefale First Drive og Hans som kørelærer.
Storartet
Virkelig god køreskole for voksne og selvstændige mennesker. Kæmpe høflighed og hjælpsomhed. Kan
kun give mine varmeste anbefalinger.
Fantastisk og effektivt forløb hos Hans…
Fantastisk og effektivt forløb hos Hans og First Drive, der klæder dig rigtig godt på til køreprøven, som jeg også bestod i første forsøg.
5 Stjerner herfra!
Rigtig fint forløb hos Hans ved…
Rigtig fint forløb hos Hans ved køreskolen First Drive. Det er små hold og jeg følte mig altid tryg under kørsel, og fik opbygget selvtillid i forhold til at køre. Der blev udvist fleksibilitet med planlægningen, og selv da der var udfordringer med skolebilen blev der fundet en løsning, så jeg kunne komme til praktisk prøve alligevel. Jeg gik så op med Yasser til køreprøve, som også var god at køre med, og bestod i første forsøg.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.