Køreskolen First Drive Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Køreskolen First Drive. Forløbet var hurtigt og effektivt og stadig meget grundigt teoriundervisning samt køreundervisning. Man bliver godt forberedt til prøverne... Näytä lisää

Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg!! Hans var en fantastisk underviser og utrolig fleksibel i forhold til teori og køretimer. Han var virkelig hjælpsom og sød, og det har været så... Näytä lisää

Hans fik mig til at føle mig sikker i trafikken. Han var aldrig opfarende eller irettesættende. Han tog det hele i et roligt og afstressende tempo. Hans er utrolig god til at vejlede omkring... Näytä lisää

1. Autokoulu

En mindre, men uhyre effektiv køreskole beliggende mellem Valby og Frederiksberg i København. - Undervisning i mindre hold, hvor du er i fokus - Ingen overfyldte teorilokaler, hvor du overses - Nemmere at få tid til dine kørelektioner - Klart de bedste muligheder for at bestå første gang

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God lille køreskole

Hos First Drive bliver der stillet krav til dig som kommende bilist. Jeg havde fornøjelsen af tage mit kørekort hos Hans, som roligt lærte teori og det praktiske i at køre bil. Begge dele resulterede i en bestået teori- og køreprøve i første forsøg.

Vælg First Drive, hvis du går efter en lille køreskole, hvor du mærker at du er i centrum som elev.

16. huhtikuuta 2021

Måske Danmarks bedste køreskole?

First Drive's principper synes at være fokuseret på omhyggelighed, grundighed og ro. Både teori og kørsel er nøje tilrettelagt efter at få den nødvendige viden og mere til.
Hvis man er nervøs over at køre bil, kan First Drive og Hans varmt anbefales, da roen automatisk sænker sig når man starter bilen.
Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg.

11. elokuuta 2020

God liten køreskole!

Jeg har hatt en skikkelig god undervisning hos First Drive. Teoritimer blir gitt i små grupper med mye interaksjon mellom student og lærer. Køretimene var veldig rolige med god feedback fra læreren. Jeg følte meg veldig godt forberedt før prøvene. Bestått teoriprøve og kjøreprøve på første forsøk!

5. kesäkuuta 2020

En køreskole med fokus på hver elev

Hans er utrolig god til at vejlede omkring ens fejl, og hvad man skal være opmærksom på.

Jeg synes, at teoritimerne var utroligt lærerige, og Hans brugte mange gode eksempler. Man kan mærke at han er engageret i sit arbejde.

Jeg bestod både teori og køreprøven første gang.

Mine varmeste anbefalinger til First Drive.

10. maaliskuuta 2020

First Drive- det rigtige sted at tage kørekort

Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort hos First Drive! Hans er virkelig en fantastisk rolig og dygtig lærer. Jeg har været utrolig usikker, når jeg skulle køre, men Hans gjorde mig tryg og det gjorde, det at køre, til en behagelig oplevelse.
Hans stiller krav, men uden at være belærende.jeg har været glad for at jeg valgte First Drive og jeg anbefaler både køreskolen og Hans.
Jeg bestod, Btw, både teori og køreprøven i første forsøg!
*****

1. maaliskuuta 2020

First Drive

Jeg vil meget gerne anbefale jer Hans fra køreskolen First Drive som kørelærer !
Hans er utrolig professionel, yderst rolig og med et godt lune der gør både teori og kørsel rart og meget lærerigt men uden at det bliver useriøst.
Han fik mig som elev (kvinde på +30) til at føle mig sikker på trafikken og fik mig i øvrigt igennem forløbet så jeg bestod begge prøver første gang -noget jeg selv aldrig havde regnet med ville ske.
Alle de spørgsmål man har dem kan Hans svare på og han gør det gladeligt, han er opmærksom under kørslen og giver gode tips undervejs.
Aldrig har jeg oplevet ham opfarende eller nervøs under kørsel, kun rolig og guidene og det har givet mig ro og plads til at ‘finde koblingen’ som man kan sige.
Mine aller varmeste anbefalinger går til Hans og First Drive
Tellina S

21. joulukuuta 2019

Det en super god køreskole med små hold…

Det en super god køreskole med små hold så der er god opmærksomhed og tid til alle i teorien. Hans er rigtig nem at arbejde med ifht planlægning og er en rigtig god stille og rolig underviser. Det hjælper også at kunne køre en stor ny SUV!

23. marraskuuta 2019

Super god og professionel køreskole

Super god og professionel køreskole. De går faktisk op i, at hver elev skal klare sig godt ude i trafikken. Og jeg kan kun give Hans stor ros for sit rolige sind. Hans er meget god til at lære fra sig, og er en vildt god/sjov kørelærer, som helt klart kan anbefales. Uden Hans og firstdrive ville jeg ikke kunne bestå teori og køreprøven på 1. hug :)

14. marraskuuta 2019

Min Oplevelse med Køreskolen First Drive

Jeg startede på en anden Køreskole som var meget stor og upersonlig. Jeg har haft den bedste oplevelse her hos Hans, som altid har styr på tingene og er super grundig . Og nu har jeg bestået og fået mit kørekort idag.
Vh Eliana Bramstoft

3. lokakuuta 2019

Super anbefalelsesværdig!

Super anbefalelsesværdig!
Køreskolen First Drive er en lille køreskole, hvor hver enkelt elev får 100% støtte og god undervisning. Hans er rigtig rar at køre med og er god til at komme med konstruktiv kritik.
Han har overskud og det er tydeligt, at hans intentioner er oprigtige i at hjælpe én på vej til at blive en god bilist. Man skal vælge First Drive, hvis man ønsker en lille køreskole, hvor undervisningen er kontinuerlig og ambitiøs.

25. heinäkuuta 2019