Køreskolen First Drive Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Køreskolen First Drive. Forløbet var hurtigt og effektivt og stadig meget grundigt teoriundervisning samt køreundervisning. Man bliver godt forberedt til prøverne... Näytä lisää

Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg!! Hans var en fantastisk underviser og utrolig fleksibel i forhold til teori og køretimer. Han var virkelig hjælpsom og sød, og det har været så... Näytä lisää

Jeg har hatt en skikkelig god undervisning hos First Drive. Teoritimer blir gitt i små grupper med mye interaksjon mellom student og lærer. Køretimene var veldig rolige med god feedback fra læreren. J... Näytä lisää

Hans fik mig til at føle mig sikker i trafikken. Han var aldrig opfarende eller irettesættende. Han tog det hele i et roligt og afstressende tempo. Hans er utrolig god til at vejlede omkring... Näytä lisää

1. Autokoulu

En mindre, men uhyre effektiv køreskole beliggende mellem Valby og Frederiksberg i København. - Undervisning i mindre hold, hvor du er i fokus - Ingen overfyldte teorilokaler, hvor du overses - Nemmere at få tid til dine kørelektioner - Klart de bedste muligheder for at bestå første gang

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tålmodig og rolig

Hvis man er lidt usikker og nervøs for at tage kørekort, så er Hans og First drive med til at få dig i mål. Hans rolige sind og tålmodighed har været grunden til at jeg fik mit kørekort 😊

30. tammikuuta 2025

Bestod begge prøver første gang

Bestod begge prøver første gang: Man bliver klædt godt på til prøverne, f.eks. kører man nogle af de tricky steder, hvor mange dumper til køreprøven, for at undgå at lave de fejl til selve prøven

24. tammikuuta 2025

Fremragende køreskole

Det er en dejlig køreskole med mindre hold, der sikrer at man bliver set og hørt af læreren. Atmosfæren er afslappet og tryg, hvilket gør det nemmere at lære både teori og praksis. Da man har den samme kørelærer som teorilærer sker der automatisk en korrelation mellem det teoretiske og det praktiske. Jeg bestod både teoriprøve og praktiskprøve i første forsøg takket være Hans.

17. tammikuuta 2025

Kæmpe anbefaling

Hans er en super dygtig kørelærer. Han er både nærværende, tålmodig og rar at køre med, og så får man selvfølgelig lært alt, hvad man har brug for. Alt i alt har jeg haft et super godt forløb.

24. syyskuuta 2024

Klart anbefales

Det har altid været sjovt, hyggeligt og informativt at køre med Hans. Han er humoristisk og er en god introduktion til at køre bil.

10. heinäkuuta 2024

Den bedste køreskole i Valby

Har haft et sindssygt godt forløb i forbindelse med at tage kørekort hos First Drive. Hans er den mest tålmodige og hjælpsomme kørelærer og for mig var det det perfekte valg. Havde ikke bestået det hele i første hug, hvis ikke det havde været for den kyndige vejledning og velvillighed til at svare på alle de spørgsmål jeg har haft undervejs. Hans får 5 ud af 5 stjerner!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19. huhtikuuta 2024

En køreskole med plads til alle

Køreskolen first drive er en køreskole med plads til alle. Hans har været den bedste kørelærer der har gjort oplevelsen som ny bilist både tryg og sikker. First drive er en køreskole hvor der altid tages højde for os der sider bag rettet.
Hans har gennem hele mit forløb været meget fleksibel i forhold til køre- og teoritimer. Selvom jeg både har gymnasie, arbejde og familie/venner der skal passes har det aldrig været et problem, da Hans altid har taget højde for os elever.
Det er en lille køreskole og derfor føler man sig aldrig glemt som elev.
Jeg kan kun anbefale køreskolen da den er fantastisk.

18. maaliskuuta 2024

Fokus og tålmodighed på hver individuelle elev.

First drive med kører og teorilærer Hans, var en fremragende oplevelse. Hans har meget fokus på den inviduelle elev, han gjorder det muligt at alle teoritimer passede til mit teoriholds tider med arbejder og skole Og kørertimer fik han også til at passe med ens egne tider. Han har også meget fokus på hvad den indviduelle elev kan forbedre sig og fokusere på. Både min bror og jeg har taget succesfuldt kørerkort hos First drive. Han er en som går op i hvad han laver og man kan mærke han har mange års erfaring. Han har været meget tålmodig med mig og når du først er i gang, er du ikke i tvivl om at du er i de rette hænder.
Stor anbefaling fra min bror og jeg.

12. maaliskuuta 2024

Fantastisk kørerskole

Fantastisk kørerskole.

Jeg startede ved Hans i september, hvor jeg stod med et fuldtidsjob (med 12 timers arbejde de fleste dage), en familie der skulle besøges helt over i Vejle og ikke mindst en fritid der skulle passes. Med alt det i mente, kunne jeg gennemfører teori og pratisk på ingen tid og bestå både min teori- og kørerprøve første gang.

Hans tager højde for hvornår du kan og prøver ihærdigt på at lægge teori- og kørertimer inden for din kalender. Det har hjulpet mig utroligt meget især, da jeg har så meget jeg gerne ville nå.

Kørerskolen er ikke den størreste og derfor gør hele oplevelsen meget mere personligt. Man føler sig tryk til at spørge til teori, og ikke mindst blive hjulpet igennem hele processen (teori, pratisk samt prøver) som godt kan føles lidt lang :)

Og til de hurtige drenge så er kørerbilen lige pt en Audi. Det var min lillebror især misundelig over, da jeg fortalte hvilken bil jeg kørte rundt i.

Jeg kan stærkt anbefalde Køreskolen First Drive.

28. helmikuuta 2024

God oplevelse

Jeg har været glad for min oplevelse hos First Drive og Hans. Hans har en behagelig bil, han er rolig og grundig og fleksibel. Køretimerne var i den dyre ende, men han er den eneste kørelærer jeg har haft som IKKE kigger på sin mobil eller laver andet under køretime. Der er desværre mange andre lærere, der ikke har noget problem med at lave andet under kørsel. Hans er fuldstændig til stede og man får i høj grad det man betaler for.

20. elokuuta 2023

First Drive er uden tvivl en af de bedste køreskoler derude!

First Drive er uden tvivl en af de bedste køreskoler derude!

Jeg skiftede fra en større skole, hvor jeg ikke følte mig tilpas og tilfreds med undervisningen og kørelærerne. Her blev jeg mødt af noget helt andet. Jeg kan kun sige gode ting om køreskolens lærer, Hans. Han er ikke bare tålmodig, men også meget snaksalig, hvilket gjorde hver lektion behagelig og afslappet.

Det der adskiller First Drive fra andre skoler, er Hans' høje standarder for elevens kørsel, men det er alt sammen for vores sikkerhed og selvtillid på vejen. Jeg nød også teoriundervisningen, hvor der altid var plads til spørgsmål og det er efter min mening, den store fordel ved en mindre køreskole som First Drive.

Jeg følte mig aldrig forhastet eller presset; i stedet fik jeg værdifulde færdigheder og viden i mit eget tempo. Hvis du leder efter en køreskole, hvor du ikke kun lærer at køre bil, men også nyder processen, er First Drive vejen frem.

Jeg er så taknemmelig for oplevelsen, og jeg anbefaler skolen på det varmeste!

1. marraskuuta 2023

Virkelig god kørelærer

Virkelig god kørelærer. Meget rolig og med god erfaring i hvordan man underviser. Mit forløb gik hurtigt og jeg følte mig sikker op til prøverne efter at Hans havde undervist mig. Kan klart anbefale.

25. syyskuuta 2023

Hans er tålmodig

Hans er tålmodig, skælder ikke ud eller stresser i bilen. Køreskolen er lille, teori på små hold og med en behagelig stemning. Hans er troværdig, så lyt til ham hvis han anbefaler en ekstra time eller to. Jeg kom igennem både teori og køreprøve i første huk.

21. syyskuuta 2023

Rolig og kompetent kørelærer

Jeg valgte at tage mit kørekort hos First Drive, fordi jeg havde læst her på Trustpilot, at Hans var en rolig og tålmodig lærer. Det har jeg IKKE fortrudt. Hans er nemlig en støttende og kompetent kørelærer. Han har både lært mig at køre bil og nok at så vigtigt fået mig til ikke at være bange bag rattet. Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg.
Med et lille teorihold var det muligt at stille spørgsmål og snakke om emnerne på en anden måde. Og timerne i bilen var en god oplevelse. Jeg kan anbefale Hans til alle – både til unge og til de, der som jeg er lidt ældre, når de skal tage kortet. Tak for et godt forløb!

8. toukokuuta 2023