To mój pierwszy zakup z wielką obawą czy będzie tak dobrze jak u optyka stacjonarnego. I było warto. Oprawki są świetne, ale najważniejsze, że soczewki progresywne są na świetnym poziomie. Nieco węższ... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Wygląd 10/10, cena 10/10 jakość 10/10 w zależności od oprawek. To już moja druga para okularów od tej firmy i jestem niesamowicie pozytywnie zaskoczony jak i bardzo zadowolony. Okulary przeciwsłoneczn... Näytä lisää
Zamówiłam 2 pary,jedne do czytania drugie do chodzenia,niby takie same rozmiary,a do czytania spadają mi z nosa tak szerokie są zauszniki i nic nie da się zrobić .Naromiast do chodzenia okularki zbyt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dzisiaj dostałam, zamówione 2 pary okularów Jedne do noszenia na codzień,a drugie przeciwsłoneczne ( szkła przyciemniane i korekcyjne Jezeli sie zastanawiacie ,czy zamówić, to naprawdę nie ma o... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Muut katsoivat myös näitä
Kupuję okulary od Firmoo od 6 lat.
Noszę okulary z Firmoo od 6 lat ( mama około 15 par.) Kupiłam również okulary dla wielu innych osób, wiele osób z mojego polecenia samodzielnie kupuje okulary. Ich jakość, wygląd jest idealna. Okulary są bardzo dobrze opisane. Możliwość wirtualnego przymierzania bardzo ułatwia zakupy. Kontakt jest bardzo łatwy, tym bardziej, że obecnie jest dostępna polska strona. Mam wiele oprawek, w tym okulary korekcyjne przeciwsłoneczne - rewelacja. Ceny są konkurencyjne. Przesyłki zawsze dotarły zgodnie z określonym czasem. Promocje i kody rabatowe to coś niesamowitego. Miałam możliwość zobaczenia większości oprawek, bo tak wiele okularów zamawiałam dla różnych ludzi. Gorąco polecam. Oczywiście należy zawsze kupować szkła z rekomendowanym antyrefleksem ( bez antyreflesku szkła są słabej jakości) - dopłata 20 zł. Trzeba dobrze czytać specyfikację okularów i szkieł, wówczas wszystko będzie ok. Można również radzić się konsultanta. Zawsze otrzymuję dużo pozytywnych opinii o okularach. Polecam.
Oprawki rewelacja
Oprawki rewelacja. A szkła lepsze niż robione u optyka. Jedne przetarcie szmatką i po plamkach. Napewno nie będą to ostatnie okulary które kupię.
Super okulary
Zamówiłam okulary 15 marca ,przyszły po 10 dniach,wszystko zgodne z zamówieniem ,polecam❤️
Okulary są lekkie
Okulary są lekkie, oprawki nietuzinkowe 100% zadowolenia. Polecam
oprawki są naprawdę piękne
oprawki są naprawdę piękne, jeśli chodzi o szkła to jakaś masakra nic w nich nie widzę mimo że nie mam skomplikowanej wady ;/ napisałam maila z pytaniem co mogę zrobić w takiej sytuacji i cisza...

Polecam,szybka wysyłka
Polecam,szybka wysyłka, korzystna cena
Jestem pod wrażeniem okularów
Jestem pod wrażeniem okularów. Są wygodne wyglądają pięknie. Dostawa na czas.
Okulary są niesamowicie piękne
Okulary są niesamowicie piękne. Zakochałam się w nich i zamówię napewno kolejne , są tak super wykonane ze mam wrażenie jakby wogole szkieł nie było. Naprawdę jeśli lubisz stylowe i wygodne okulary to właśnie okulary od firmoo.pl . Z całego serca polecam .
Choć dosc długo czekałam to okulary…
Choć dosc długo czekałam to okulary były tego warte. Bałam się bo to okulary korekcyjne ale naprawdę nie żałuję. Cudowne lekkie wyraźne polecam!!!

Vastaus yritykseltä Firmoo
Super jakość oprawek i szkiel w bardzo…
Super jakość oprawek i szkiel w bardzo dobrej cenie , mam już 6 par :)
Zamówiłam dwie pary okularów
Zamówiłam dwie pary okularów. Wpisałam to co miałam na recepcie i pomimo mojego strachu okazało się że okulary dotarły. Jestem bardzo zadowolona. Oprawki wyglądają na solidne, szkła dopasowane do wady. ja ze swojej strony polecam.
Super okulary w super cenie.
Jestem mega zachwycona okularami ,które…
Jestem mega zachwycona okularami ,które zamówiłam. Polecam z całego serca
Świetne okulary
Bardzo ładne okulary , pięknie wyglądają na żywo ! Ceny mega przystępne :) Mam 2 pary i na pewno zamówię kolejne ❤️
Polecam 💕
okulary są bardzo dobre jakościowo, bardzo wygodne, zamówienie przyszło szybko. duży plus za niską cenę i różne promocje na oprawki
Jakość szła
Okulary ładne wszystko spoko tylko widzę w nich trochę gorzej niż w okularach zrobionych u optyka. Nie wiem co jest nie tak może to szkło jest jakieś inne bo wady są dokładnie takie same. Więc chyba jakość optyczna szła jest gorsza.

złodzieje
Zamówiłam okulary, zapłaciłam blikiem, powiedzieli, że płatność nie przeszła, pieniądze z blika wisiały zablokowane na koncie i kazali ponowić płatność. Zapłaciłam przez przelewy 24. Potwierdzono zamówienie. Następnego dnia odebrali blik i pieniądze zniknęły z konta. Zbywają mnie i nie chcą oddać pieniędzy. Poszły dwa przelewy na 500zł. Ciekawe czy wgl dostane jakieś okulary

Vastaus yritykseltä Firmoo
Co do zwrotu to nie dostaje się zwrotu.
Co do zwrotu to nie dostaje się zwrotu, wsparcie udziela omijająca odpowiedź i ani trochę nie próbuje pomóc klientowi.

Trustpilot-kokemus