Firmoo Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

To mój pierwszy zakup z wielką obawą czy będzie tak dobrze jak u optyka stacjonarnego. I było warto. Oprawki są świetne, ale najważniejsze, że soczewki progresywne są na świetnym poziomie. Nieco węższ... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wygląd 10/10, cena 10/10 jakość 10/10 w zależności od oprawek. To już moja druga para okularów od tej firmy i jestem niesamowicie pozytywnie zaskoczony jak i bardzo zadowolony. Okulary przeciwsłoneczn... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Zamówiłam 2 pary,jedne do czytania drugie do chodzenia,niby takie same rozmiary,a do czytania spadają mi z nosa tak szerokie są zauszniki i nic nie da się zrobić .Naromiast do chodzenia okularki zbyt... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Dzisiaj dostałam, zamówione 2 pary okularów Jedne do noszenia na codzień,a drugie przeciwsłoneczne ( szkła przyciemniane i korekcyjne Jezeli sie zastanawiacie ,czy zamówić, to naprawdę nie ma o... Näytä lisää

Yhteystiedot

Kaikki arvostelut

58 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Kupuję okulary od Firmoo od 6 lat.

Noszę okulary z Firmoo od 6 lat ( mama około 15 par.) Kupiłam również okulary dla wielu innych osób, wiele osób z mojego polecenia samodzielnie kupuje okulary. Ich jakość, wygląd jest idealna. Okulary są bardzo dobrze opisane. Możliwość wirtualnego przymierzania bardzo ułatwia zakupy. Kontakt jest bardzo łatwy, tym bardziej, że obecnie jest dostępna polska strona. Mam wiele oprawek, w tym okulary korekcyjne przeciwsłoneczne - rewelacja. Ceny są konkurencyjne. Przesyłki zawsze dotarły zgodnie z określonym czasem. Promocje i kody rabatowe to coś niesamowitego. Miałam możliwość zobaczenia większości oprawek, bo tak wiele okularów zamawiałam dla różnych ludzi. Gorąco polecam. Oczywiście należy zawsze kupować szkła z rekomendowanym antyrefleksem ( bez antyreflesku szkła są słabej jakości) - dopłata 20 zł. Trzeba dobrze czytać specyfikację okularów i szkieł, wówczas wszystko będzie ok. Można również radzić się konsultanta. Zawsze otrzymuję dużo pozytywnych opinii o okularach. Polecam.

27. maaliskuuta 2025

Oprawki rewelacja

Oprawki rewelacja. A szkła lepsze niż robione u optyka. Jedne przetarcie szmatką i po plamkach. Napewno nie będą to ostatnie okulary które kupię.

26. maaliskuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

oprawki są naprawdę piękne

oprawki są naprawdę piękne, jeśli chodzi o szkła to jakaś masakra nic w nich nie widzę mimo że nie mam skomplikowanej wady ;/ napisałam maila z pytaniem co mogę zrobić w takiej sytuacji i cisza...

5. maaliskuuta 2025

Cześć Ola,

Przykro nam, że masz problem. Nie martw się; Firmoo oferuje 30-dniową politykę wymiany i zwrotu. Współpracujemy z Tobą, aby zidentyfikować przyczynę problemu i zapewnić satysfakcjonujące rozwiązanie.

Zazwyczaj nasz przedstawiciel obsługi klienta skontaktuje się z Tobą za pośrednictwem poczty e-mail w ciągu 24 godzin w dni robocze i 48 godzin w weekendy po otrzymaniu wiadomości. Aby mieć pewność, że otrzymasz naszą odpowiedź, sprawdź folder spam lub niechcianą pocztę.

Alternatywnie możesz skontaktować się z nami za pośrednictwem Livechat (24/7) i podać nam numer zamówienia. Nasz zespół obsługi klienta jest zawsze do Twojej dyspozycji.

Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie.

Okulary są niesamowicie piękne

Okulary są niesamowicie piękne. Zakochałam się w nich i zamówię napewno kolejne , są tak super wykonane ze mam wrażenie jakby wogole szkieł nie było. Naprawdę jeśli lubisz stylowe i wygodne okulary to właśnie okulary od firmoo.pl . Z całego serca polecam .

19. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Choć dosc długo czekałam to okulary…

Choć dosc długo czekałam to okulary były tego warte. Bałam się bo to okulary korekcyjne ale naprawdę nie żałuję. Cudowne lekkie wyraźne polecam!!!

7. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Firmoo

Cześć Anita. Dziękujemy za opinię. Postaramy się jak najlepiej udoskonalać wysyłkę, aby zapewnić Ci lepsze wrażenia z zakupów. Życzymy Ci wszystkiego najlepszego!

Saanut 5/5 tähteä

Zamówiłam dwie pary okularów

Zamówiłam dwie pary okularów. Wpisałam to co miałam na recepcie i pomimo mojego strachu okazało się że okulary dotarły. Jestem bardzo zadowolona. Oprawki wyglądają na solidne, szkła dopasowane do wady. ja ze swojej strony polecam.

12. helmikuuta 2025

Świetne okulary

Bardzo ładne okulary , pięknie wyglądają na żywo ! Ceny mega przystępne :) Mam 2 pary i na pewno zamówię kolejne ❤️

17. helmikuuta 2025

Polecam 💕

okulary są bardzo dobre jakościowo, bardzo wygodne, zamówienie przyszło szybko. duży plus za niską cenę i różne promocje na oprawki

17. tammikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Jakość szła

Okulary ładne wszystko spoko tylko widzę w nich trochę gorzej niż w okularach zrobionych u optyka. Nie wiem co jest nie tak może to szkło jest jakieś inne bo wady są dokładnie takie same. Więc chyba jakość optyczna szła jest gorsza.

10. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Firmoo

Cześć Marta. Dziękujemy za opinię. Firmoo ma 30-dniową politykę wymiany i zwrotu, prosimy o kontakt w przypadku jakichkolwiek problemów z okularami. Pomożemy Ci przeanalizować przyczynę problemu, dzięki czemu unikniesz tego samego problemu w przyszłości. Życzymy wszystkiego najlepszego!

Saanut 1/5 tähteä

złodzieje

Zamówiłam okulary, zapłaciłam blikiem, powiedzieli, że płatność nie przeszła, pieniądze z blika wisiały zablokowane na koncie i kazali ponowić płatność. Zapłaciłam przez przelewy 24. Potwierdzono zamówienie. Następnego dnia odebrali blik i pieniądze zniknęły z konta. Zbywają mnie i nie chcą oddać pieniędzy. Poszły dwa przelewy na 500zł. Ciekawe czy wgl dostane jakieś okulary

11. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Firmoo

Cześć Natalia. Przepraszamy za Twoje doświadczenie. Czy mogłabyś przesłać nam numer zamówienia na adres service@firmoo.pl? Możesz również skontaktować się z naszym przedstawicielem obsługi klienta za pośrednictwem czatu na żywo, który jest dostępny 24/7. Ponadto prosimy o kontakt z bankiem w celu potwierdzenia, czy 2 płatności zostały pomyślnie przetworzone. Jeśli płatności zostały zrealizowane, prosimy o podanie identyfikatora transakcji w celu podwójnej kontroli. Proszę się nie martwić. Jeśli okaże się, że za Twoje zamówienie pobrano podwójną opłatę, niezwłocznie zwrócimy Ci jedną płatność. Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie.

Saanut 1/5 tähteä

Co do zwrotu to nie dostaje się zwrotu.

Co do zwrotu to nie dostaje się zwrotu, wsparcie udziela omijająca odpowiedź i ani trochę nie próbuje pomóc klientowi.

3. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Firmoo

Cześć Hak. Przykro mi to słyszeć. Czy możesz wysłać numer zamówienia na adres service@firmoo.pl? Pozwól nam sprawdzić więcej szczegółów dotyczących problemu. Jeśli problem leży po naszej stronie, naprawimy go tak szybko, jak to możliwe. W przypadku zwrotu pieniędzy, zazwyczaj trwa to tydzień, aby odzwierciedlić go na oryginalnym koncie płatniczym, jeśli zapłaciłeś kartą kredytową, ale czasami może to potrwać do 30 dni, w zależności od tego, jak szybko Twój bank to przetworzy. Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie.

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin