Besteld op 21 augustus 2026, bedrag EUR 218,06. Vandaag, vier weken later, nog steeds niets ontvangen en nog steeds geen enkele reactie van de klantenservice. Wat er gebeurd is: - 31 aug... Näytä lisää
Ich habe Hayabusa Handschuhe bestellt. Nach der Bestellung habe ich die Bewertungen hier gelesen und dachte ich habe 225€ verloren. Die Bestellung wurde nach 4 Tage geschickt statt der angegebenen... Näytä lisää
One week has passed they still did not deliver it to the delivery company. They promised delivery in 3 business days. They announced the sending on day 3. Still no update. And delivery company did no... Näytä lisää
Preis ist gut . Komunikation per telefon sowie Mail ist sehr schlecht . Lässt die Firma unseriös aussehen ,für mich so sehr das ich soeben geprüft habe ob die Firma Kokurs ist und deshalb keine Gel... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
De lifestyle website voor al jouw vechtsportartikelen.
De Werf 11, 2544EH, Den Haag, Hollanti
- 085 06 06 391
- klantenservice@fightstyle.nl
- fightstyle.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Superpro bokshandschoenen
Snelle levering en de handschoenen zijn goed en voldoen aan de verwachting

Alles goed verlopen
Alles goed verlopen. Goed op de hoogte gehouden. En snel geleverd. Goede kwaliteit en maat

Super tevreden
Super tevreden,
Een uitgebreide keuze aan topmerken. Ik ben voor de Fairtex handschoenen gegaan en de Booster scheenbeschermers. De handschoenen zijn super licht en van top kwaliteit. De scheenbeschermers zijn stevig en blijven goed op hun plek zitten zelfs bij een intensieve training. Plus punten voor de livechat als je vragen hebt. Word je netjes te woord gestaan. Maatlabels in de afbeelding te vinden en een uitgebreide beschrijving van het product. Alles was netjes en snel bezorgd. Dus al met al raad ik mensen deze site aan.

Vastaus yritykseltä Fightstyle
Ze zijn heel slecht met verzenden en…
Ze zijn heel slecht met verzenden en contacten is ook heel moeilijk 👎

Geld afgeschreven
Geld afgeschreven, en niks geleverd.
Proberen te bellen, contact gehad 1x, medewerker zou het uitzoeken. Tot heden niks van gehoord.

Vastaus yritykseltä Fightstyle
Lange levering en slechte communicatie.
Zogenaamd voor 5 uur besteld en zelfde dag verzonden. Ben al een week verder en heb niks gekregen. Communicatie is ook slecht. Ik raad absoluut niet aan om hier te bestellen behalve als je het niet erg vind om 2 maanden te wachten.

Vastaus yritykseltä Fightstyle
Trage levering en slechte communicatie
Er staat op de site: binnen één werkdag verzonden en er is nu meer dan een week voorbij en ik heb nog steeds niks ontvangen.
Ik e-mailde de klantenservice hierover en heb er geen reactie op ontvangen.
Nu kreeg ik een bevestiging dat het pakketje onderweg is maar er staat niks bij wat de leverdatum kan zijn…
Hier bestel ik dus nooit meer

Vastaus yritykseltä Fightstyle
Duidelijke info op de site en…
Duidelijke info op de site en informatie als de bestelling geplaatst is. Na twee dagen waren de bokshandschoenen binnen. Goede kwaliteit en pasvorm van de handschoenen. Ik ga zeker weer een bestelling plaatsen.

Heb niks ontvangen
Heb niks ontvangen
Maandag 15 mei besteld
Dinsdag 23 mei ontvangen maar ze beloven 2-4 werkdagen Shirtjes ook nog met maat waar alleen kinderen inpassen dus eindstand is alles voor niks geweest shirt en broekje zijn bij Kringloop ingeleverd. Ik bestel hier nooit meer

Hele slechte service
Hele slechte service! Ze komen met tig smoesjes als je je product wilt retourneren. Binnen 3 dagen spullen geretourneerd omdat het niet past en deze nemen ze niet aan.

Hele slechte service
Hele slechte service , verkopen mij een product met stof er op ik retour het, en nemen het vervolgens niet aan! Beschuldigen me van alles hele brutale vrouw. Ik zou hier absoluut niet bestellen ze denken alleen aan winst afschuwelijk bedrijf!!!!

Niets ontvangen
Nog altijd geen producten ontvangen. Evenals een reactie op een mail die nog altijd onbeantwoord is. Vreemd!

Vastaus yritykseltä Fightstyle
Na een week nog niks ontvangen
Na een week nog niks ontvangen. Geen gehoor op berichten.

Vastaus yritykseltä Fightstyle
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.
De bokshandschoenen zijn erg mooi en cualitief zeer goed.
Helemaal top.