Saanut 1/5 tähteä

Ho ordinato un sacco il 20 dicembre, si sono presi i soldi ma ancora a casa non è arrivato nulla. Impossibile contattarli: le mail tornano indietro, il telefono del servizio clienti sembra rotto, what... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Twins handschoenen besteld , doch na 2 weken nog niks ontvangen . Dan maar klantendienst gebeld , kreeg ik daar een supervriendelijke dame aan de lijn , die ff alles nakeek en me wist te vertellen... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een bestelling geplaatst via de site en er stond dat het 2-3 werkdagen zou duren, uiteindelijk waren we een week verder dus heb ik contact opgenomen met fightstyle. Zij gaven aan dat... Näytä lisää

1. Kamppailuvarusteet
  2. Seikkailulaji

Yrityksen kirjoittama

De lifestyle website voor al jouw vechtsportartikelen.

3,6

1 tähti

On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan. Pakje zou weggemaakt zijn bij dpd. Tracktrace gaf enkel aan aangemeld.

Volgens fightstyle opnieuw verzonden…na anderhalve week nog niet binnen. Weer enkel aangemeld bij dpd.

Klantenservice onbereikbaar. Verzocht geld terug te storten.

Geen best bedrijf.

Update: Uiteindelijk order weten te annuleren en geld terug gekregen.

22. elokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Absoluut, begrijpelijk! Het spijt me dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad, Peter. We ondervonden technische problemen met de klantenservice, maar deze zijn inmiddels opgelost. Fijn dat je uiteindelijk de order hebt kunnen annuleren en je geld terug hebt gekregen.

De klantenservice is onbereikbaar

De klantenservice is onbereikbaar, zowel via de telefoon, e-mail als chat op de website. Zeer teleurgesteld dit bedrijf. NIET OM AAN TE RADEN!!!!!!!

29. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Wat vervelend om te horen, Mohammed. Het is inderdaad ontzettend frustrerend als je niet kunt krijgen waar je recht op hebt. We ondervonden technische problemen met de klantenservice, maar deze zijn inmiddels opgelost.

Saanut 5/5 tähteä

Great website and reliable shipment

Good prices, easy selection and reliable shipping. Although one of the packages seemed opened or the packaging was damaged.

4. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Good to know, Kelly! We're glad you like our prices and found the selection process easy. Sorry if any package looked opened or damaged when it arrived, that's not our usual standard of service.

Saanut 4/5 tähteä

Goede service en goede uitleg

Goede service en goede uitleg. Super blij met mijn aankoop - bokshandschoenen uitgeprobeerd- goed materiaal

4. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Dat is super om te horen, Sammy! Blij dat je tevreden bent met je aankoop en de handschoenen bevielen. Veel train plezier met je nieuwe bokshandschoenen. 🥊

Prima ervaring

Prima ervaring, aardige klantenservice en de spullen zijn goed. Helaas was er een foutje met de inventaris en in plaats van next day delivery werd het een week later en dat was wel jammer.

1. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Geweldig om te horen, Diane! We zijn blij dat je over het algemeen een goede ervaring had met onze klantenservice en de kwaliteit van onze producten. Onze excuses voor de vertraging bij de levering.

Saanut 5/5 tähteä

Een zeer professionele benadering van…

Een zeer professionele benadering van de klant. Ik heb een fout gemaakt bij het plaatsen van een bestelling via de website. Ik stuurde een e-mail en mijn zaak werd meteen behandeld. Ik zal meer dingen in deze winkel kopen. Groeten!

23. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Geweldig om te horen, Thomasz! We zijn blij dat je zo'n positieve ervaring had met onze klantenservice. Bedankt voor je vertrouwen en we zien ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Goede snelle levering

29. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Fantastisch om te horen, Dennis! We zijn blij dat de levering snel en goed verliep. Ons doel is om onze klanten de best mogelijke service te geven.

Superpro bokshandschoenen

Snelle levering en de handschoenen zijn goed en voldoen aan de verwachting

25. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Fijn om te horen dat je tevreden bent Dave. Geniet van he handschoenen !

Alles goed verlopen

Alles goed verlopen. Goed op de hoogte gehouden. En snel geleverd. Goede kwaliteit en maat

19. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Thanks voor de positieve review, Melissa! Veel plezier met de scheenbeschermers!

Super tevreden

Super tevreden,
Een uitgebreide keuze aan topmerken. Ik ben voor de Fairtex handschoenen gegaan en de Booster scheenbeschermers. De handschoenen zijn super licht en van top kwaliteit. De scheenbeschermers zijn stevig en blijven goed op hun plek zitten zelfs bij een intensieve training. Plus punten voor de livechat als je vragen hebt. Word je netjes te woord gestaan. Maatlabels in de afbeelding te vinden en een uitgebreide beschrijving van het product. Alles was netjes en snel bezorgd. Dus al met al raad ik mensen deze site aan.

16. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Dankjewel voor de mooie woorden, Michael! Veel trainingsplezier met jouw nieuwe setje. 🥊

Saanut 1/5 tähteä

Ze zijn heel slecht met verzenden en…

Ze zijn heel slecht met verzenden en contacten is ook heel moeilijk 👎

5. kesäkuuta 2023

Beste Marjan,

De verwerkingstijd voor jouw bestelling was 2-4 werkdagen. Ik zie dat we de boksschoenen ook binnen deze tijd hebben verzonden. Zou je kunnen toelichten wat je bedoeld met slecht met verzenden? Dan kunnen we hieraan werken. Uiteraard ook erg vervelend dat je ons niet hebt kunnen bereiken. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik graag. Inmiddels zijn we telefonisch ook weer bereikbaar op 085 06 06 391.

Geld afgeschreven

Geld afgeschreven, en niks geleverd.
Proberen te bellen, contact gehad 1x, medewerker zou het uitzoeken. Tot heden niks van gehoord.

6. kesäkuuta 2023

Beste Mounir,

We hebben telefonisch contact met elkaar gehad waarbij ik je heb gevraagd om een bewijs van betaling naar klantenservice@fightstyle.nl te sturen, zodat we dit voor je kunnen uitzoeken en recht kunnen zetten. Tot op heden hebben we deze nog niet van je mogen ontvangen. Wanneer je dit alsnog zou kunnen doen, pakken we het direct voor je op.

Saanut 1/5 tähteä

Lange levering en slechte communicatie.

Zogenaamd voor 5 uur besteld en zelfde dag verzonden. Ben al een week verder en heb niks gekregen. Communicatie is ook slecht. Ik raad absoluut niet aan om hier te bestellen behalve als je het niet erg vind om 2 maanden te wachten.

2. kesäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Safa,

Ik zie dat we jouw bestelling een dag later dan beloofd hebben verzonden. Mijn excuses hiervoor! Ik heb je een e-mail gestuurd met een tegemoetkoming hiervoor en hoop je alsnog in de toekomst te mogen ontvangen in onze webshop. Fijne dag!

Saanut 1/5 tähteä

Trage levering en slechte communicatie

Er staat op de site: binnen één werkdag verzonden en er is nu meer dan een week voorbij en ik heb nog steeds niks ontvangen.
Ik e-mailde de klantenservice hierover en heb er geen reactie op ontvangen.
Nu kreeg ik een bevestiging dat het pakketje onderweg is maar er staat niks bij wat de leverdatum kan zijn…

Hier bestel ik dus nooit meer

23. toukokuuta 2023

Beste Endy,

Vervelend om dit te horen! Ik heb jouw bestelling nagekeken en ik zie dat de verwerkingstijd hiervoor 2-4 werkdagen is geweest. Jouw schoenen zijn ook door ons binnen de aangegeven tijd verzonden. Verder kan ik ook nergens onder zowel jouw naam als e-mailadres een e-mail terug vinden. Anders hadden we je hier uiteraard graag mee geholpen. Ik hoop dat de schoenen je alsnog bevallen en wens je er veel trainingsplezier mee!

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke info op de site en…

Duidelijke info op de site en informatie als de bestelling geplaatst is. Na twee dagen waren de bokshandschoenen binnen. Goede kwaliteit en pasvorm van de handschoenen. Ik ga zeker weer een bestelling plaatsen.

15. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Dankjewel voor de positieve woorden, Oswald! Veel trainingsplezier gewenst met de bokshandschoenen van Super Pro! 🥊

Heb niks ontvangen

Heb niks ontvangen

Maandag 15 mei besteld
Dinsdag 23 mei ontvangen maar ze beloven 2-4 werkdagen Shirtjes ook nog met maat waar alleen kinderen inpassen dus eindstand is alles voor niks geweest shirt en broekje zijn bij Kringloop ingeleverd. Ik bestel hier nooit meer

14. toukokuuta 2023

Beste Delano,

Zoals we ook hebben aangegeven in onze e-mails was de verwerkingstijd voor jouw bestelling 2-4 werkdagen. We hebben jouw bestelling een dag later verstuurd dan de afspraak is. Nogmaals ook via deze weg mijn excuses hiervoor! Verder heb je bij ons 100 dagen de tijd om jouw producten te retourneren. Dus dit was ook een optie geweest. Maar altijd goed om iemand anders blij te maken! Ik wens je een fijne donderdag.

Beste Lisette,

Zoals we eerder ook hebben aangegeven via de e-mail hebben de bandages die je hebt besteld een levertijd van 4-5 weken. Dit wordt ook aangegeven bij het product zelf en dit is dan ook de reden dat je jouw bestelling op dat moment nog niet had mogen ontvangen.

Geleverd zoals beschreven

Geleverd zoals beschreven
Snel en op tijd

6. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Dankjewel voor de lovende woorden, Anna. Graag tot een volgende keer in onze webshop 🤩

Ayoub, Team Fightstyle

Goede koopervaring

4. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Thanks voor de positieve review! Veel plezier met de bandages. 🤩

Roxanne, Team Fightstyle

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin