Fightstyle Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Besteld op 21 augustus 2026, bedrag EUR 218,06. Vandaag, vier weken later, nog steeds niets ontvangen en nog steeds geen enkele reactie van de klantenservice. Wat er gebeurd is: - 31 aug... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ich habe Hayabusa Handschuhe bestellt. Nach der Bestellung habe ich die Bewertungen hier gelesen und dachte ich habe 225€ verloren. Die Bestellung wurde nach 4 Tage geschickt statt der angegebenen... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

One week has passed they still did not deliver it to the delivery company. They promised delivery in 3 business days. They announced the sending on day 3. Still no update. And delivery company did no... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Preis ist gut . Komunikation per telefon sowie Mail ist sehr schlecht . Lässt die Firma unseriös aussehen ,für mich so sehr das ich soeben geprüft habe ob die Firma Kokurs ist und deshalb keine Gel... Näytä lisää

1. Kamppailuvarusteet
  2. Seikkailulaji

Yrityksen kirjoittama

De lifestyle website voor al jouw vechtsportartikelen.

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top!

Top! Product zoals omschreven en lekker snel binnen.

23. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Dankjewel voor de positieve review, Silvana! Veel plezier met de bokshandschoenen. 🥊

Saanut 1/5 tähteä

Op 15 april 2023 heb ik een bestelling…

Op 15 april 2023 heb ik een bestelling geplaatst B20.11085. Op 24 april 2023 kreeg ik van dpd bericht dat de bestelling is verzonden. Op 26 april (woensdag) heb ik dpd gebeld over de status van mijn bestelling en kreeg ik te horen dat die door fightstyle nog niet is aangeleverd. Woensdag donderdag en vrijdag heb ik geprobeerd fightstyle te bellen, helaas zonder resultaat. Uiteindelijk vrijdag mail van Roxanne ontvangen dat ze het uit gaat zoeken waar het mis is gegaan. Tot nu toe nog steeds geen duidelijkheid.

1. toukokuuta 2023

Beste Arleta,

Ook via deze weg mijn excuses voor het verloop van jouw bestelling. Dit is niet onze normale gang van zaken en ik vind het heel vervelend dat dit is gebeurd. Hopelijk train je inmiddels met veel plezier met de prachtige handschoenen van Hayabusa!

2 keer voor niks heen…

Ik ben er nu 2 keer voor niks heen gereden. Beide keren dat ze open hoorden te zijn, stond ik voor een dichte deur. Telefonisch niet te bereiken, maar wel op de chat binnen paar minuten een reactie geven. Ik ga voortaan wel naar fight2win.

26. huhtikuuta 2023

Beste Tamara,

Mijn excuses hiervoor! Wat onwijs vervelend om te horen. Dit is uiteraard niet de bedoeling en ik betreur het dat dit is gebeurd. We werken er hard aan om hier meer consistentie in te krijgen. Hopelijk toch nog tot een volgende keer!

Goede en snelle bezorging

Goede en snelle bezorging. Netjes verpakt en zeer mooi product!

11. huhtikuuta 2023

Fijn om te horen, Sharon! Graag tot een volgende keer in onze webshop. 🤩

Lorenzo, Team Fightstyle

Bokshandschoenen van Fairtex besteld

Bokshandschoenen van Fairtex besteld. Snel geleverd en ze zijn top!

15. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Dankjewel voor de lovende woorden, Kelsey! Graag tot een volgende keer in onze webshop. 🤩

Saanut 1/5 tähteä

Ik wacht al inmiddels 11 dagen op mij…

Ik wacht al inmiddels 11 dagen op mij pakketje, klanten service reageert niet en neemt niet op. Sterk af te raden helaas.

20. huhtikuuta 2023

Beste Milan,

Ook via deze weg nogmaals mijn excuses voor het verloop van jouw bestelling. Dit is niet onze normale gang van zaken en ik vind het heel vervelend dat dit is gebeurd.

Saanut 1/5 tähteä

Als je iets besteld zou het ook fijn…

Als je iets besteld zou het ook fijn zijn dat je het ook krijgt. En niet na het bellen of mailen iemand wakker wordt geschud dat hij iets is vergeten.

17. huhtikuuta 2023

Beste Joris,

Ik kan je verzekeren dat dit niet het geval is geweest. Desalniettemin hebben we jouw bestelling later verzonden dan we aangeven op onze website. Mijn excuses hiervoor! Ik heb je zojuist gemaild met een tegemoetkoming en hoop dat je onze webshop nog een kans zou willen geven.

Saanut 5/5 tähteä

De eerste keer dat ik iets koop hier en…

De eerste keer dat ik iets koop hier en in ben er erg blij mee hoge kwaliteit lage prijs

4. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Dankjewel voor de lovende woorden, kemal. Graag tot een volgende keer in onze webshop 🤩

Ayoub, Team Fightstyle

Mooie producten

Mooie producten, netjes afgeleverd duurde wel wat langer

30. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Dankjewel voor de lovende woorden,Graag tot een volgende keer in onze webshop 🤩

Ayoub, Team Fightstyle

Ik was besteld maat Senior

Ik was besteld maat Senior
En krijg ik maat junior

30. maaliskuuta 2023

Beste Dominik,

Je hebt bij ons maat junior besteld vandaar ook dat we deze aan je hebben geleverd. Je kunt dit ook terug zien in jouw bestelbevestiging. Mocht ik je ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het uiteraard altijd graag.

Saanut 2/5 tähteä

Meer dan twee weken lever tijd

Meer dan twee weken levertijd , en slecht bereikbaar

19. maaliskuuta 2023

Beste Koen,

Vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad. Mijn excuses hiervoor! Inmiddels zijn we beter bereikbaar en hebben we aan onze levertijden gewerkt. Hopelijk geef je ons nog een kans en zien we je snel terug in onze webshop!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer behulpzaam en goede service

Zeer behulpzaam en goede service. DPD had mijn pakket niet thuis afgeleverd maar bij een afhaalpunt 20 kilometer verder op. Zij hebben meteen per mail actie ondernomen en ben hier goed over geïnformeerd. Uiteindelijk pakket wel zelf afgehaald maar dit werd perfect afgehandeld met een tegemoetkoming bij een volgende bestelling.
Bestelde kickbokshandschoenen waren natuurlijk ook zoals verwacht.

23. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Dankjewel voor de lovende woorden, John! Graag tot een volgende keer in onze webshop 🤩

Saanut 5/5 tähteä

Top spul snel enz tevreden das het…

Top spul snel enz tevreden das het belangrijkste Jayluca

22. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Goed om te horen! Veel plezier met de binnenhandschoenen van Hayabusa. We zien je graag nog eens terug 🔥

21. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Dankjewel voor de positieve recensie, Joey! Veel (trainings)plezier met de scheenbeschermers.

Netjes verpakt

20. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fightstyle

Thanks voor de positieve review! Graag tot een volgende keer in de webshop 🥊

Prima bandages top

16. maaliskuuta 2023

Fijn om te horen, Laura! Veel trainingsplezier ermee! 🥊

Roxanne, Team Fightstyle

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin