Yrityksen kirjoittama
Bij King Fightstore staat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Ons ervaren en professionele team staat altijd klaar om u te voorzien van het beste advies en de hoogwaardige vechtsportartikelen waar u naar op zoek bent. We begrijpen dat vechtsportbeoefenaars hoge eisen stellen aan hun uitrusting en daarom bieden we alleen de beste merken en producten aan. Bij King Fightstore kunt u erop vertrouwen dat u de juiste uitrusting krijgt om uw training of wedstrijd tot een succes te maken. Onze klantenservice is van topniveau en we zorgen er altijd voor dat u tevreden bent met uw aankoop. We hebben een breed assortiment van alle belangrijke vechtsportartikelen en accessoires, waardoor we voor elke klant wat te bieden hebben. Of u nu een beginnende vechtsporter bent of een professional, bij King Fightstore vindt u wat u nodig heeft. We nodigen u graag uit om onze webshop te bezoeken of langs te komen in onze winkel in Utrecht. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste uitrusting voor uw sport.
Rijnlaan 28A, 3522 BN , Utrecht, Hollanti
- +31307858717
- info@kingfightstore.nl
- kingfightstore.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Goed advies en goede spullen
Goed advies gekgregen op basis van persoonlijke omstandigheden. Duidelijk te merken dat de verkoper niet op je geld uit is, maar echt op zoek is naar wat voor jou de beste oplossing is, al zou het zijn een product elders aan te schaffen. Heeft ook topspul liggen, dus hier een tevreden en terugkerende klant.

goed advies
Heel goed en snel geholpen bij het kopen van bokshandschoenen. Ook kreeg ik een goed advies over het onderhouden van de handschoenen. Ik ben super tevreden over deze winkel en raad hem iedereen aan!
Super goede service en topproducten
Super goede service en topproducten! Beste winkel voor boksspullen in Utrecht!
Goed advies gehad in de winkel voor…
Goed advies gehad in de winkel voor aanschaf van scheenbeschermers van Twins special

Vastaus yritykseltä Kingfightstore
Deskundig Advies, Perfecte Keuze!
Top ervaring bij King Fightstore! Deskundig advies en uitstekend geholpen bij het kiezen van mijn bokshandschoenen. Aanrader!

Topervaring bij King Fightstore - Geweldige bokshandschoenen en service
Onlangs kocht ik bokshandschoenen bij King Fightstore en was zeer tevreden. Mo, de vriendelijke en deskundige medewerker, hielp mij uitstekend. Hij liet me verschillende handschoenen zien en legde de belangrijkste kenmerken uit. Zijn geduld bij het beantwoorden van vragen en het geven van onderhoudstips maakte mijn aankoopervaring compleet. Een absolute aanrader!