Lekker en voldoende. Wel regelmatig gelijkaardige gerechten dus op lange termijn weet ik niet in hoeverre dit smakelijk blijft. Handig natuurlijk. De eerste weken krijg je korting en dan is het betaal... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bezorgd op voorgesteld tijdstip. Kwaliteit niets op aan te merken. Evenwichtige porties en voldoende aanbod. Geen 5 sterren omdat ik het toch wat prijzig vind per maaltijd.
Yritys on vastannut
De eerste levering maaltijden waren niet bijzonder, maar dit keer heb ik de maaltijden gekozen die meer aansluiten bij mijn smaak! Dus prima!
Yritys on vastannut
Niet alle maaltijden zijn op punt betreffende de kruiding en of -combinaties. Soms te veel room gebruik. Vleeswaren altijd ok. Sommige maaltijden wat schaars in gewicht 385gr. ? Wel lekker vers. Aan... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Yrityksen kirjoittama

Je suis très contente de Factor
Les plats sont bons avec des légumes
Quand on un problème on est vite aidé
L'abonnement est souple et sans soucis
Bref je recommande vivement Factor

Lekker en makkelijk!
Wel een beetje prijzig. Maar kwaliteit betaal je zeker?
Zeker de aangepaste maaltijden volgens je dieet (bv. KETO) zijn voor mij een topper.

Vastaus yritykseltä Factor_België
Er zijn veel verschillende gerechten, dus keuze genoeg. Veel gerechten met kip weliswaar. Levering is stipt en professioneel. Alles netjes verpakt. Zoals eerder al gemeld, vinden wij de porties aan de kleine kant.

Vastaus yritykseltä Factor_België
Ik wou dit eens uitproberen omdat ik nieuwe manieren zocht om gezonder te eten. De box kwam maar ik vond het in het algemeen niet zo lekker dus ik zegde mijn abonnement op. Maar nu, 5 weken later krijg ik melding dat ze me opnieuw een box gaan sturen en dat er geld van mijn rekening is gegaan. Dus ze hebben mijn abonnement precies zelf opnieuw opgestart, wat echt niet oké is.

Vastaus yritykseltä Factor_België
Het was lekker. Geen 5 omdat ik hier en daar vond dat er iets van aardappelen of rijst bij mocht z

Vastaus yritykseltä Factor_België
Les plats sont originaux et bons. Mais trop copieux. Les légumes ne sont pas assez cuits.

Vastaus yritykseltä Factor_België
Did not receive the 2nd box that was delivered to a wrong address. No alernative solution found while I as counting on it for the week

Vastaus yritykseltä Factor_België
De gebruikte ingrediënten zijn goed.
Echter zou het voor mij en waarschijnlijk ook voor vele anderen, het aanbod gerechten aantrekkelijker zijn, mochten er lactose arme gerechten aangeboden worden.
Bij vele gerechten wordt een saus aangeboden op basis van room, melk en kaas.
Dit is voor mij niet interessant.

Vastaus yritykseltä Factor_België
Service livraison détestable! On avertit plusieurs jours à l'avance du changement d'adresse, on reçoit un accusé de réception, et plats même livrés ancienne adresse! Pas moyen d'avoir quelqu'un en français, refus de livrer à nouveau! Donc 40 eur perdus! , plats à peine mangeables! Et réduction de 20 eur pour parrainage jamais déduits!!!! A fuir absolument !

Vastaus yritykseltä Factor_België
Si je pouvais mettre zéro étoile je l'aurais fait !
On modifie l'adresse et le créneau horaire de livraison, on reçoit un mail de confirmation de ces modifications, mais aucune modification n'est prise en compte. Ils ont tenté de me livrer à 80 km de chez moi et pas moyen de faire reprogrammer la livraison ! J'ai perdu 40 € qui seront du coup à faire à une banque alimentaire avec les repas. En plus les 20 € de crédit pour parrainage ne sont pas déduits automatiquement, du coup je n'en ai jamais profité ! La recette sont soit insipides soit tellement épicé que limite immangeable !
Impossible de les contacter par mail, et les contacter par téléphone en français est une gajure
À FUIR ABSOLUMENT

Vastaus yritykseltä Factor_België
Vindt het persoonlijk nogal veel hetzelfde elke week. Ze hadden me gezegd bij het aangaan van het contract dat er veel variatie ging inzitten en ook dat er gerechten bij gingen zitten als gewone dagelijkse kost, maar zitten er veel tussen met kaas en dit lust mijn echtgenoot niet.

Vastaus yritykseltä Factor_België
Super lekker en aangezien ik moet dieeten ideaal, heel wat keuze en je ziet het aantal calorieën

Vastaus yritykseltä Factor_België
Moeilijk om op te zeggen, niet lekker gewoon, kan voor dat geld zelf een week lekker koken

Vastaus yritykseltä Factor_België
Is niet te eten geen smaak blijft op de maag liggen eentonige menu's.
Heb de maaltijden in de vuilnisbak gegooid

Handig en lekker!
Je hoeft niet na te denken over wat je gaat eten. Porties zijn ok, lekker klaargemaakt.
Alleen, veel verpakking en best wel duur per portie.

Vastaus yritykseltä Factor_België
A salesperson came by yesterday, selling their product as a free try-out. She ended up having a subscription for 6 meals per week. Online you can only stop te subscription but not the first order.
I called the office and they finally fixed the issue, no apology or action towards the sales person however.
They probably work on a commission but if you're looking for a way to kill your reputation in a market you're not yet even present in, keep this up. I can guarantee you this works!

Vastaus yritykseltä Factor_België
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.