Yritys on vastannut
Hele lekkere gerechten maar soms wat te duur voor de hoeveelheid. Mijn voorkeur gaat ook naar een ajuin/paprika zelf nog snijden ipv een zakje voorgesneden, die twee minuten extra tijd neem ik er met... Näytä lisää
Yritys on vastannut
- Fruits dans la box pas toujours top - kiwis jamais bons. J'ai demandé de les retirer de la box et remplacer par un autre fruit et ce n'est pas possible - Manque de flexibilité: j'ai oublié 1 x de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hello fresh heeft mij terug doen koken, ik ben alleen en ben zeer beperkt mobiel. Gezien de app nog steeds niet werkt, bij mij, heb ik de receptenkeuze moeten overlaten aan Hellofresh. De recepten wa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wat eten we vanavond? Daarover hoef je met HelloFresh niet meer na te denken. HelloFresh ontwikkelt wekelijks lekkere, gezonde en verrassende recepten en doet alle bijbehorende boodschappen voor je. Aan het begin van de week wordt de HelloFresh Box – met receptenkaarten en alle verse ingrediënten voor 3 of 5 maaltijden– bij je aan de deur bezorgd. HelloFresh doet elke week de boodschappen en jij zet binnen 30 minuten een gezonde en lekkere maaltijd op tafel.
Heel duidelijke recepten, goede organisatie. De app en website vind ik te chaotisch en druk.
Je suis très satisfait les plat sont trop bon
Lekker verse producten , gevarieerd aanbod, lekkere gerechten, duidelijk stappenplan, vriendelijke bezorgers, tijdstip is correct

Vastaus yritykseltä HelloFresh België/Belgique
Delicieux. Interessant pour découvrir des nouvelles choses.
Bien choisir ses goûtes et menu.
Ce fut juste un peu hors budget ses 2 mois dernier et apres je suis en tente pour le travail... un bon moment. Donc j'ai gelé mon compte.
Ik vind het fijn om niet elke dag te moeten denken “wat gaan we vandaag eten”. Bovendien is de frigo op het einde van elke week zo goed als leeg. We hebben veel minder resten dan vroeger.

Vastaus yritykseltä HelloFresh België/Belgique
Het eten is steeds vers, voldoende voor het aantal personen en zeer gevarieerd. Ik vind het wel jammer dat je enkel gratis boxen aan anderen mag geven. waarom niet om de zoveel tijd een gratis box voor de vaste klanten?

Vastaus yritykseltä HelloFresh België/Belgique
Je faisais déjà Hello Fresh en 2021 pendant un certain temps et c'était top. J'ai repris à plusieurs reprises l'abonnement. Je suis soulagée et moins surchargé de ne pas réfléchir à ce que je vais manger chaque jour, avec Hello Fresh, tu suis la recette. Seul bémol, la recette a l'air traduite et n'a des fois pas de sens dans l'ordre des étapes ou parfois, il manque de rajouter certains ingrédients pourtant énoncés dans la recette.

Vastaus yritykseltä HelloFresh België/Belgique
Ik vind de variatie leuk, zo leer je nieuwe dingen maken of op een andere manier.
De kinderen zijn er ook gek op.
Alleen vind ik de kost voor te leveren duur en ook de laatste tijd vind ik de groentjes niet zo vers.

Vastaus yritykseltä HelloFresh België/Belgique
La qualité des produits ses couper peser et varié

Vastaus yritykseltä HelloFresh België/Belgique
- Manque de flexibilité: j'ai oublié 1 x de faire mes choix de plats et j'ai demandé le lendemain matin tôt de faire les ajustements: IMPOSSIBLE
- Jamais plus de petits produits sympas à découvrir, pas de promos, pas de gratuités...

Vastaus yritykseltä HelloFresh België/Belgique
Onze eerste box was echt krakelvers. Twee menus genomen en beiden supperlekker. Ook heel makkelijk bereidbaar! Top.

Vastaus yritykseltä HelloFresh België/Belgique
De menu's zijn naar mijn smaak.
Ik kan 2 keer eten van een schotel, ik eet weinig.
Het gemak om geen boodsxhappen td hoeven doen.
Er zijn grote werken in de straat, wat de leveling serieus bemoeilijkt, en de chauffeurs zijn toch zeer vriendelijk en behulpzaam.
De prijzen vallen soms wat duur uit.

Vastaus yritykseltä HelloFresh België/Belgique
Nous avons reçu du poulet pour un plat , malheureusement 50% était du gras .
Il ne restait plus grand chose à manger!
Dommage vu le prix ! Et les portions !
Dans l'ensemble nous sommes satisfaits .

Vastaus yritykseltä HelloFresh België/Belgique
Alles is zeer goed, toch een opmerking van de leveringstijden dat jullie veel te laat doorgeven.
Als jullie maar tijdens de nacht de leveringstijd doorgeven voor de volgende ochtend is het zeeeeeer moeilijk om ervoor te zorgen dat er iemand thuis is.

Vastaus yritykseltä HelloFresh België/Belgique
Gezien de app nog steeds niet werkt, bij mij, heb ik de receptenkeuze moeten overlaten aan Hellofresh. De recepten waren goed tot zeer lekker. De keuze van recepten is echter absoluut niet evenwichtig bv twee maaltijdsoepen op 3 recepten. Ook de ingrediënten zijn beperkt. 2 op de drie recepten bevatten tomaten, courgette, komkommer,.. gehakt. Er wordt ook teveel vetstof gebruikt, olie, boter, en room. Ik ben nu over gestapt naar “fit en bewust” maar kan nog steeds mijn eigen keuze niet maken.

Vastaus yritykseltä HelloFresh België/Belgique
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.