Factor_België Arvostelua 627

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Saanut 4/5 tähteä

Lekker en voldoende. Wel regelmatig gelijkaardige gerechten dus op lange termijn weet ik niet in hoeverre dit smakelijk blijft. Handig natuurlijk. De eerste weken krijg je korting en dan is het betaal... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Bezorgd op voorgesteld tijdstip. Kwaliteit niets op aan te merken. Evenwichtige porties en voldoende aanbod. Geen 5 sterren omdat ik het toch wat prijzig vind per maaltijd.

Saanut 4/5 tähteä

De eerste levering maaltijden waren niet bijzonder, maar dit keer heb ik de maaltijden gekozen die meer aansluiten bij mijn smaak! Dus prima!

Saanut 4/5 tähteä

Niet alle maaltijden zijn op punt betreffende de kruiding en of -combinaties. Soms te veel room gebruik. Vleeswaren altijd ok. Sommige maaltijden wat schaars in gewicht 385gr. ? Wel lekker vers. Aan... Näytä lisää

1. Ateriapalvelu
  2. Elintarvikevalmistaja
  3. Elintarviketoimittaja
  4. Online-kotiinkuljetuspalvelu

Tietoja yrityksestä Factor_België

Yrityksen kirjoittama

Krijg wekelijks een box vol lekkere, gezonde opwarmmaaltijden thuisbezorgd - vers bereid door onze chefs en klaar wanneer jij dat bent. Met Factor eet je altijd hoe je wilt eten. Kies wekelijks je favoriete maaltijden en weet precies wat je eet. Andere plannen? Geen probleem. Wijzig, pauzeer of stop wanneer jij dat wilt. Kies wekelijks uit vier dieetvoorkeuren: vegetarisch, flexitarisch, pescotarisch en keto. Mixen is altijd mogelijk. Zo makkelijk kan gezond eten zijn.

Onze chefs koken uitsluitend met verse ingrediënten van goede kwaliteit én ons team van diëtisten werkt continu aan het optimaliseren van de voedingswaarden per maaltijd. Dit zorgt ervoor dat je, zonder zelf te hoeven koken, van gezond gemak kunt genieten. Even opwarmen in de oven of magnetron en je kunt al in een paar minuten aan tafel - zo gepiept.

Bij Factor geloven we dat gezondheid bij goede voeding begint, iets waar we graag bij helpen. Hoe we dat doen? Met verse maaltijden vol voedingsstoffen die een steentje bijdragen om je gezondheidsdoelen te bereiken. En dat zonder tijd en energie te verspillen aan het doen van boodschappen, koken, de vaat en het uitpluizen van voedingsinformatie. Met Factor bespaar je tijd in de keuken en houd je tegelijkertijd de controle over je gezondheid.

Healthy Meals – Ready When You Are

Yrityksen kirjoittama

Drukke dag? Eet altijd lekker, vers en voedzaam. Even opwarmen en klaar.
Kies wekelijks uit zes dieetvoorkeuren: vegetarisch, chefs-choice, pescotarisch, keto, eiwitrijk en caloriebewust. Mixen is altijd mogelijk. Zo makkelijk kan gezond eten zijn.

3,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Zeer misleidend

Zeer misleidend. Ik had mijn account gedeactiveerd, maar daarmee wordt de volgende box blijkbaar niet geannuleerd (ondanks dat abonnement enkele weken voor ontvangst van de box werd stopgezet). Hierover krijg je alleen geen informatie, behalve als je zoekt in de app. Geen bevestiging via mail bv. Als je hierover contact opneemt met de klantendienst krijg je alleen als antwoord dat dit terug te vinden was in de app, daarom hoeft er niet over gecommuniceerd te worden via mail...?

17. marraskuuta 2025

Hi Roos,
Dank je wel dat je dit met ons deelt, en het spijt ons echt dat je zo’n misleidende ervaring hebt gehad. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is wanneer je denkt dat je je account correct hebt gedeactiveerd, maar er toch een box wordt ingepland zonder dat dit duidelijk is gecommuniceerd.
We werken bij Factor met een wekelijkse deadline, op woensdagavond. Vóór dat moment kan je alle wijzigingen nog doen, zoals de maaltijden kiezen of opzeggen. Als je het abonnement stopzet na deze deadline, ontvang je inderdaad nog 1 box en daarna niet meer. Ik denk dat je daarom nog 1 box hebt ontvangen.
Als jij de informatie over de deadline niet duidelijk hebt ontvangen, dan is dat absoluut iets waar wij beter in moeten worden. Dit had voorkomen kunnen worden. We nemen je feedback dan ook zeker mee.

Heel lekker eten.

Heel lekker eten.
Serieuze startkorting.
Stipte levering.

Vastaus yritykseltä Factor_België

Hi Michiel, wat fijn om te zien dat je tevreden met onze boxen bent! Mocht je nog aanvullende feedback voor ons hebben, dan kan dat altijd via onze klantenservice: www.factormeals.be/contact. Hopelijk blijf je nog een tijd met ons mee-eten! Groeten, Bente van Factor

Incompetente klantendienst

Incompetente klantendienst. Het bedrijf schrijft na stopzetting van abonnement toch nog geld van je rekening af via je paypal account EN het lukt ze dan nadien niet om het geld terug te storten. Na 4 keer contact op te nemen met de klantendienst kreeg ik steeds te horen dat het in orde zou komen om helaas bij een volgend telefoontje te horen dat er "iets was misgelopen". Een zeer malafide werking!
tip: niets bij bestellen!

17. marraskuuta 2025

Hi Jonathan,
Dank voor je review. ik zie inderdaad dat er is mis is gegaan maar dat mijn collega dit gister uit heeft gezocht en op heeft gelost. Mijn excuses dat het mis is gegaan en je zoveel moeite heeft gekost.

Saanut 3/5 tähteä

Vastaus yritykseltä Factor_België

Hi Lenie, wat fijn om te zien dat je tevreden met onze boxen bent! Mocht je nog aanvullende feedback voor ons hebben, dan kan dat altijd via onze klantenservice: www.factormeals.be/contact. Hopelijk blijf je nog een tijd met ons mee-eten! Groeten, Bente van Factor

Saanut 2/5 tähteä

Ik vindt het niet lekker sorry

Ik vindt het niet lekker sorry

Hi Gonda,
Bedankt voor je review. Jammer dat je de maaltijden niet lekker vindt! Misschien zit er een andere keer iets tussen wat je lekker vindt :)

Que du bonheur!

Pour les personnes qui vivent seules et qui rentrent très tard du travail. C'est un gain de temps, les repas sont excellents, ils sont équilibrés, je peux consommer mon repas complet à midi au boulot, et le soir manger plus léger et profiter de ma soirée hors du fourneau. Pour ma part, je suis satisfaite à 100 %

6. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Factor_België

Merci d'avoir pris le temps de rédiger un avis. Je suis ravie de voir que vous avez été conquise par le concept et que les recettes vous plaisent. Nous espérons continuer à vous surprendre et vous offrir des recettes à la hauteur de vos attentes! Natali

Saanut 4/5 tähteä

De maaltijden zijn heel goed.Wel…

De maaltijden zijn heel goed.Wel spijtig dat er niet meer variatie is.

Vastaus yritykseltä Factor_België

Hi Louis, Wat jammer om te horen dat je ons aanbod niet gevarieerd vindt! We doen enorm ons best om elke week verschillende maaltijden aan te bieden. Hopelijk zit er volgende keer weer iets voor je bij! Ik heb jouw feedback doorgegeven aan ons receptenteam. Hopelijk mogen we nog vaak met je mee-eten:) Groet, Bente van Factor

Handig

Handig, tijdsbesparend... alleen wat weinig variatie

Vastaus yritykseltä Factor_België

Hi Edith, Wat jammer om te horen dat je ons aanbod niet gevarieerd vindt! We doen enorm ons best om elke week verschillende maaltijden aan te bieden. Hopelijk zit er volgende keer weer iets voor je bij! Ik heb jouw feedback doorgegeven aan ons receptenteam. Hopelijk mogen we nog vaak met je mee-eten:) Groet, Bente van Factor

Scam

Er kwamen opdringerige verkopers aan de deur die mij iets hebben aangesmeerd om te kopen. Ik heb mij meteen proberen uit te schrijven, maar de website is erg moeilijk te vinden en blokkeert telkens op de uitschrijfpagina. Dit voelt niet betrouwbaar aan en komt over als een scam.

3. marraskuuta 2025

Hi Liselot,
Wat vervelend dat de verkopers op deze manier hun werk hebben gedaan, dat is zeker niet de bedoeling dus mijn excuses hiervoor. Ik kijk graag even met je mee zodat we dit op kunnen lossen. Je kan daarvoor contact opnemen via factormeals.be/contact

Saanut 5/5 tähteä

Eerst en vooral was de verkoper die…

Eerst en vooral was de verkoper die aanbelde een Limburgse topkerel. Niet opdringerig, in tegendeel. Zeer gemoedelijk, vriendelijk en hij is speciaal in Gent komen wonen omdat hij zijn job supergraag doet.
De 1ste box was een echte verrassing, 6 # maaltijden om uit te proberen.
De smaken zijn fijn op elkaar afgestemd, kip heb ikzelf nog nooit zo lekker klaargemaakt...haute cuisine!!
Daarom heb ik mijn bestelling uitgebreid naar 5x2 maaltijden. Topfood!

6. marraskuuta 2025

Hi Lieve,

Wat een geweldige review, bedankt voor het delen! Fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring had met onze verkoper én dat de eerste box zo goed in de smaak viel. Wat leuk dat je de bestelling hebt uitgebreid, en dat je de gerechten zelfs als haute cuisine omschrijft!

We zijn blij dat je zo geniet van Factor.

Groeten, Zora van Factor

Appreciation des repas

Bien pour les proteines, moin pour les legumes en accompagnement: parfois trop crus, trop souvent en melange avec creme fraiche et fromage, trop rare d'avoir des epinards en branches, des legumes a feuille verte quoi, mais aussi des fenouils ou des chicons.

Vastaus yritykseltä Factor_België

Merci d'avoir pris le temps de rédiger un avis. Nous sommes navrés si nous ne répondons pas complètement à vos attentes. Sachez que nous portons une grande attention à toutes les remarques et nous ne manquerons pas de transmettre les vôtres. Natali

Saanut 5/5 tähteä

The taste of the first meals was ok

The taste of the first meals was ok! Instead, the second order was delicious! What I would change? I think the plastic containers could be replaced by paper ones. However I like that vegetables and sauce are separate from the proteins! If you are looking to save your time instead of cooking, I highly recommend to give a try. There are plenty of options!

Vastaus yritykseltä Factor_België

Thank you for your 5 stars. I hope you continue to enjoy the Factor experience. Natali

Saanut 4/5 tähteä

Les plats sont assez similaires

Les plats sont assez similaires, je ne sais si nous pourrons les utiliser à long terme, cela risque de devenir lassant. J'aurais pourtant bien voulu utiliser cette formule pour les repas réguliers.

Vastaus yritykseltä Factor_België

Nous sommes navrés si nos services ne répondent pas à vos attentes. Sachez que nous portons une grande attention à toutes les remarques et nous ne manquerons pas de transmettre la vôtre. Natali

Slechte service levering

Schotels zijn lekker.
Service van de chauffeurs is slecht. Ze verzinnen smoesjes om niet te moeten leveren. Heb 2 dagen gewacht op box. Daarna werd de levering gewoon geannuleerd.

Hi A. Vaes,
Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te lezen dat je 2 dagen op jouw box hebt gewacht en deze uiteindelijk niet is geleverd, excuses hiervoor! Dit is uiteraard niet wat je van ons kan verwachten. Ik zag dat je al contact heb gehad met onze klantenservice maar ik heb je net ook nog een email gestuurd mocht je nog hulp nodig hebben.

Tijd om te sporten!

De maaltijden zijn lekker.
Een leuke ontdekking, niet verwacht!
Blij dat iemand ons kon overtuigen.
Extra pluspunt: er komt heel wat extra tijd vrij :) :) :)

Vastaus yritykseltä Factor_België

Hi mevrouw van Raemdonck, bedankt voor jouw 5 sterren review! Daar doen we het voor :) Hopelijk mogen we je nog vaak positief verrassen met onze maaltijden. Groet, Bente van Factor

Superlekker eten !

10. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Factor_België

Hi Inge, bedankt voor jouw 5 sterren review! Daar doen we het voor :) Hopelijk mogen we je nog vaak positief verrassen met onze maaltijden. Groet, Bente van Factor

Oui C’est trop bon

Oui C’est trop bon

Saanut 1/5 tähteä

gisteren werd er een box geleverd 2…

gisteren werd er een box geleverd 2 huizen verder bij de buren terwijl we thuis waren, buren wisten niet dat dit eten was en hebben deze niet in de ijkast gezet, volgens Factor is dit onze fout, wij waren niet thuis en wij moeten de buren verwittigen dat er eten word geleverd bij hun. dus in feite moet je heel het straat verwittigen want ze leveren waar ze willen. klantenservice verschuilt zich dat ze alles correct hebben gedaan

3. marraskuuta 2025

Hi Christophe,

Wat jammer om te horen dat je box bij de buren is geleverd terwijl je thuis was, dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. Excuses hiervoor. Ik heb het voor je nagekeken en volgens onze bezorginformatie heeft de chauffeur aangebeld maar geen gehoor gekregen, waarna de box bij de buren is afgegeven. Dat is in lijn met de huidige bezorginstructie op je adres: “niet thuis? Lever het bij de buren.”

We begrijpen echter goed dat dit in jouw situatie niet wenselijk is. Daarom hebben we aangeboden om deze bezorgopmerking aan te passen, zodat toekomstige leveringen niet meer bij de buren worden afgeleverd. Zo zorgen we ervoor dat je box voortaan rechtstreeks bij jou terechtkomt.

Excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt, en dank dat je dit met ons hebt gedeeld. We nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren.

Groeten,
Zora van Factor

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. Ik had nooit verwacht dat het zo smaakvol en lekker zou zijn.
Maar dat is het dus wel. Goede communicatie over de levering, op de app kan je het uur van levering vinden. Maar ik denk dat erg per regio maar 1 dag voorzien is, want je kan de dag of het uur niet verplaatsen. Ben je niet thuis dan bellen ze om te vragen waar ze mogen leveren. Je kan gemakkelijk je maaltijden kiezen of veranderen. En pauzeren of stop zetten is ook gemakkelijk te regelen via de app.

15. lokakuuta 2025

Hi Tamara,

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en smaak van de maaltijden, en dat je de communicatie en het gebruik van de app als duidelijk en gemakkelijk ervaart.

Je hebt gelijk dat de leverdagen per regio kunnen verschillen, we nemen je feedback hierover graag mee. Veel plezier van de maaltijden!

Groeten,
Zora van Factor

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin