Lekker en voldoende. Wel regelmatig gelijkaardige gerechten dus op lange termijn weet ik niet in hoeverre dit smakelijk blijft. Handig natuurlijk. De eerste weken krijg je korting en dan is het betaal... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bezorgd op voorgesteld tijdstip. Kwaliteit niets op aan te merken. Evenwichtige porties en voldoende aanbod. Geen 5 sterren omdat ik het toch wat prijzig vind per maaltijd.
Yritys on vastannut
De eerste levering maaltijden waren niet bijzonder, maar dit keer heb ik de maaltijden gekozen die meer aansluiten bij mijn smaak! Dus prima!
Yritys on vastannut
Niet alle maaltijden zijn op punt betreffende de kruiding en of -combinaties. Soms te veel room gebruik. Vleeswaren altijd ok. Sommige maaltijden wat schaars in gewicht 385gr. ? Wel lekker vers. Aan... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Yrityksen kirjoittama

De maaltijden zijn erg lekker , soms wil ik mijn bord uitlikken 🤣
Ook de porties zijn perfect!
De leveringen kan je volgen via de app en de man die levert is super vriendelijk en beleefd.
Voor mij is dit de beste manier om dagelijks warm te eten en voldoende vlees, vis en groenten te hebben.

Vastaus yritykseltä Factor_België
De maaltijden zijn lekker maar de porties te klein.

Vastaus yritykseltä Factor_België
Eerste box via promo viel 10x beter mee dan gedacht. Gerechten zijn verzorgd en lekker!

Vastaus yritykseltä Factor_België
Ben altijd verrast met de goede gezonde lekkere maaltijden

Vastaus yritykseltä Factor_België
Het is een heel professioneel bedrijf dat hoge profielen aanstuurt. Helaas reageren zij praktisch niet op sollicitaties.
Ik werd snel na bovenstaande reactie gecontacteerd, wat wijst op een snelle en correcte afhandeling. Ik wacht op verdere reactie van hun HR afdeling.

Vastaus yritykseltä Factor_België
Allereerst vind ik de sevice heel goed dat je kunt kiezen en veranderingen kan aan brengen .
Er mag misschien nog iets meer fariatie in zitten . Maar ze zijn heel lekker prima om te helpen gezond te eten .ik ben zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Factor_België
Zeer lekkere maaltijden, vergemakkelijkt mijn work-life balans

Vastaus yritykseltä Factor_België
Smakelijk, vulde goed, vlees was nog steeds sappig, ik had niet het gevoel dat ik een kant-en-klaar maaltijd at

Vastaus yritykseltä Factor_België
Geen maaltijden ontvangen, 2 dagen later zelf contact opgenomen de persoon die me hielp had het doorgegeven en ik zou opgebeld worden. 24u later nog niets gehoord maar wel al het geld voor mijn volgende bestelling van mijn rekening gehaald dus weer zelf contact opgenomen om dan te horen te krijgen dat mijn order zoek geraakt lijkt te zijn. Ondertussen heel de tijd geen enkele mail, sms of enige andere vorm van contact ontvangen. Klantendienst via chat moeilijk bereikbaar en weinig behulpzaam op het moment zelf dan kan je evengoed gewoon een mail adres ter beschikking stellen. Verder kan ik ook stellen dat ik factor een jaar of 2-3 geleden gebruikt heb en het nu nog steeds 90% dezelfde maaltijden zijn dan toen dus het verveelt zeer snel.

Vastaus yritykseltä Factor_België
J’aime le fait que tout n’est pas mélangé dans un seul plat.
La quantité et la qualité sont au rendez-vous.
Les menus changent assez régulièrement.
La livraison est impeccable
It is a very convenient service in this busy life of today. Timely delivery and quality (I don't know how high though) at affordable price. Concerning the food is tasty but there is always something that does not work with me, either too much garlic/onion overpowering everything or tasteless green beans. Also there are too many recipies with meat!!! I am writing this review hoping for improvement

Vastaus yritykseltä Factor_België
Ik vind het eten heel lekker , nog niets moeten wegdoen. Super dat het aan huis wordt geleverd. Zou heb ik tenminste gezonde voeding binnen.

Vastaus yritykseltä Factor_België
Op tijd geleverd maar de gekozen menu's worden niet altijd nagevolgd en dan heb je heel de week 🐔 🐔 🐔 kip

Vastaus yritykseltä Factor_België
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.