Lekker en voldoende. Wel regelmatig gelijkaardige gerechten dus op lange termijn weet ik niet in hoeverre dit smakelijk blijft. Handig natuurlijk. De eerste weken krijg je korting en dan is het betaal... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bezorgd op voorgesteld tijdstip. Kwaliteit niets op aan te merken. Evenwichtige porties en voldoende aanbod. Geen 5 sterren omdat ik het toch wat prijzig vind per maaltijd.
Yritys on vastannut
De eerste levering maaltijden waren niet bijzonder, maar dit keer heb ik de maaltijden gekozen die meer aansluiten bij mijn smaak! Dus prima!
Yritys on vastannut
Nog maar 1 maaltijd gehad, was lekker maar beetje onduidelijk wat ik in feite zat te eten. De uitleg op de verpakking is niet alleen veel te klein geprint, sommige etiquetten zijn volledig onleesbaa... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Yrityksen kirjoittama

Vastaus yritykseltä Factor_België
Le livreur serait passé dans notre entreprise à 7h du matin ! Pas d'avis de passage, pas de tentative de nous contacter ! Eh bien tant pis, vous avez payé pour rien ! Contact téléphonique, pas de solution... Factor se fait passer pour une société artisanale, et en fait, il s'agit d'une entreprise industrielle, qui ne s'intéresse pas à la qualité des prestations. Adieu factor !

Vastaus yritykseltä Factor_België
Très pratique quand on a pas le temps ou l’envie de cuisiner et c’est franchement très bon! C’est aussi plus avantageux de prévoir ces bons petits plats plutôt que de finir par commander du fast food par dépit. L’idéal serait d’avoir plus de liberté quand au nombre de plats à commander par semaine …

Vastaus yritykseltä Factor_België
ik denk dat het benedenstaande nu voor de tweede keer is gebeurd :
maaltijd die nog jonger was dan de vervaldatum was duidelijk bedorven ( bolstaande afdek plastic )
( laatste maaltijd van de batch die werd geleverd in de laatste week van Januari )
maaltijden zijn over het algemeen perfect in orde en uitermate smakelijk

Vastaus yritykseltä Factor_België
Les repas sont excellents et le système est vraiment bien organisé.

Vastaus yritykseltä Factor_België
Men partner , en ik en ons kind hebben het deze week voor het eerst geprobeerd en ook voor het laatst. Na het eten van deze maaltijden alle drie ontzettend ziek geworden, naar huisarts gegaan en we hadden een voedselvergiftiging opgelopen. Voor ons nooit meer, ook de persoon die reclame maakt die vroeg om bij ons thuis binnen te komen, een zeer vriendelijk persoon wel maar vind het vragen om bij mensen binnen te komen wel niet oké.

Vastaus yritykseltä Factor_België
De maaltijden zijn smakelijk. Hiervoor zou ik een 4 sterren geven. Het is praktisch als je winig tijd hebt of niet kunt koken. Maar het is te weinig voor een volwassen man, al helemaal niets voor een adolescent of twintiger. Tussen de 350 gr en 420 gr voor een maaltijd is te weinig. Ook de bestelervaring voldoet niet. Er is geen mogelijkheid om te zien wat je besteld hebt, of om na te gaan of de bestelling/aanpassing gelukt is. Enkel op donderdag (bij bestelling op woensdag) krijg je een email dat je bestelling verwerkt wordt. De levering zelf verloopt vlot. Ook vind ik het niet correct dat als je vergeet om een bestelling te wijzigen of uit te stellen, je sowieso 4 maaltijden krijgt aangeleverd die Factor voor je uitkiest. Niet kunnen wijzigen/uitstellen (door bvb ziekte) of gewoon vergeten wordt dus afgestraft. Geef de optie om een grotere maaltijd te bestellen, en niet enkel om extra vis/kip/vlees. Pas je website aan zodat we onze aanpassing/bestelling kunnen zien of geef tenminste een bevestiging per email van de gekozen maaltijden.

Vastaus yritykseltä Factor_België
Ik ben ietwat ontgoocheld. De verkoper aan de deur had mij gezegd dat de maaltijden mochten ingevroren worden, op de verpakking staat echter het tegenovergestelde. In combinatie met mijn Hello Fresh abonnement heb ik nu dus té veel om tijdig te consumeren.

Vastaus yritykseltä Factor_België
La livraison des plats est faite précisément, dans les délais annoncés.
La manipulation des plats pour les réchauffer est très simple.
Last but not least, la nourriture est délicieuse.
Que demander de plus?
Je suis très content d’avoir découvert Factor.

Vastaus yritykseltä Factor_België
Eten gewoon niet lekker, we doen al jaren hellofresh maar door een medische quarantaine moet ik nu 2 weken alleen wonen en wilde dit eens proberen, maar nooit meer, hellofresh is zo lekker en vers, dit is precies karton zonder smaak, ik vind de maaltijden uit de supermarkt nog lekkerder. Hellofresh blijven we doen Factor zeker niet meer.

Vastaus yritykseltä Factor_België
Alles verloopt stipt, de app is mooi en toegankelijk, er zijn geen addertjes... echter vinden wij de maaltijden gewoon niet lekker en is er weinig variatie.

Vastaus yritykseltä Factor_België
Zeer tevreden. Ideaal voor alleenstaande, super lekkere gerechten, zeer gezond en verfijnd eten, zeker goede smaak. Een aanrader zeker.

Vastaus yritykseltä Factor_België
Vandaag kwam er iemand van Factor Maels.be bij mij aan de deur . hij vroeg mij of ik alleen woonde, en bood mij een maaltijd aan, hij vroeg mij of hij binnen mocht komen, eens binnen, vroeg hij of ik een GSM had, waardoor ik bevestigde , hij vroeg of hij die even mocht gebruiken, ik antwoorde deze , dat ik hem niet uit handen geeft, aan niemand, Hij had een ketting rond zijn nek, waaraan een kaart was met een QR code die moest scannen, ik kwam op een website terecht , die me vroeg welke maaltijden ik graag had. bij het verdergaan in het menu, werd mij een mailadres gevraagd en een passwoord, en daar ben ik dan gestopt, want ik zou nog een App moeten installeren, en ik ben wel oud, maar niet dom, want ik heb een goede leermeester "Safeonweb " En altijd volg ik hun raadgevingen op. Ik heb deze jongeman van Factormeals.be vriendelijk gevraagd mijn woonst te verlaten, en hij gromde allerlei woorden. Ik vind de manier waarop ze tewerk gaan niet zo best en ik hoop ze nooit meer aan mijn deur te krijgen, zo onbeschoft en opdringerig . Van de maaltijden kan ik niet oordelen, want ik heb geen gratis menu gekregen zoals hij had beloofd.

Vastaus yritykseltä Factor_België
Zeer kleine porties voor veel geld. Smaken zijn niet top. Trouwe klant van Hello fresh, want toch heel stuk beter is.
Het enige voordeel is tijdswinst. Opwarmen en klaar

Vastaus yritykseltä Factor_België
We zijn zeer tevreden van de menu's. Enkel de staakbonen en princesse bonen zijn niet lekker en komen in veel menu's voor. Maar dat is tot nu toe ook het enige minpunt.

Vastaus yritykseltä Factor_België
De maaltijden zijn erg lekker , soms wil ik mijn bord uitlikken 🤣
Ook de porties zijn perfect!
De leveringen kan je volgen via de app en de man die levert is super vriendelijk en beleefd.
Voor mij is dit de beste manier om dagelijks warm te eten en voldoende vlees, vis en groenten te hebben.

Vastaus yritykseltä Factor_België
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.