Fabbe Sport Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Er stond een stand bij een voetbaltoernooi, mijn zoon heeft een bal gekocht, een uur laten bleken er 2 kleine beschadigingen op te zitten dus wij terug,...pech...kwam door de hekken met punten gaf de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij wisten niets van dit bedrijf af tot we op de kerstmarkt in Lauwe hen tegenkwamen met een standje. Daar hebben we een lichtgevende lamp gekocht van Manchester City en daar hebben ze ons dan verteld... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Gepersonaliseerde scheenlappen besteld . Wat waren ze prachtig! Zoon blij en deze raken nooit in andermans voetbaltas 😁 perfecte service en snelle levering . Wij maken zeker en vast reclame bij de me... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super en overzichtelijk site ,had vragen en direct antwoord geen enkele vraag was teveel heel vriendelijk in omgang verdiend een dikke duim en raad het iedereen aan. Met nog een vriendelijk handgeschr... Näytä lisää

1. Jalkapallomyymälä
  2. Ulkoiluvälineliike
  3. Urheilumuistoesineiden myymälä
  4. Urheiluvaateliike
  5. Urheiluvälinekauppa

Yrityksen kirjoittama

Een bundeling van accessoires en kledij van alle grootste Europese voetbalploegen maakt Fabbe Sport een interessante shop. Wij staan garant voor kwalitatieve en, officiële producten en zouden graag ons assortiment met u delen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Erg snelle levering

Erg snelle levering, persoonlijk briefje erbij, uitstekend aanbod

16. helmikuuta 2022

Hallo Sandra

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een vijfsterrenrecensie voor ons achter te laten, we stellen je vriendelijke woorden enorm op prijs! Dit geeft ons nog een extra boost om zo verder te gaan 🤩

Saanut 4/5 tähteä

Vriendelijke bediening en super snel…

Vriendelijke bediening en super snel geleverd. Proficiat.

4. helmikuuta 2022

Dag Jos

Dankjewel voor je review en de tijd die je ervoor genomen hebt 😊
We vinden het fijn om te horen dat je tevreden met ons bent en dat de weg naar ons weet te vinden.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer vlugge en supervriendelijke…

Zeer vlugge en supervriendelijke levering van mijn bestelling.

31. tammikuuta 2022

Hallo Martine

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering! De leuke handgeschreven nieuwjaarswensen in de doos worden geapprecieerd.

7. tammikuuta 2022

Hallo

Bedankt voor je mooie review. 😊

We vinden het erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en natuurlijk je nieuwe aanwinst.

Goede communicatie

Goede communicatie, vlugge levering. Alles perfect. 👍

27. joulukuuta 2021

Hallo Jacqueline

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven en om een vijfsterrenrecensie voor ons achter te laten. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer lief en met de handgeschreven…

Zeer lief en met de handgeschreven bericht...
Wat zeer leuk is om te krijgen!!!
Zeer snelle service!!!
TOP!!!!!

17. joulukuuta 2021

Hallo Vanessa

Geweldige klantenservice

Ondanks dat het pakketje langer duurde dan gewenst. Bleef de klantenservice me op de hoogte houden met de gewijzigde bezorgtijden en namen hun dus ook als eerste contact met me op waarom het vertraging zou hebben. Echt top service!

7. joulukuuta 2021

Hallo Nicole

Bedankt voor je mooie review. 😊

Wij willen jou ook bedanken voor het geduld en vriendelijke reacties! Dit appreciëren we enorm.

Saanut 5/5 tähteä

Heel er tevreden over mijn…

Heel er tevreden over mijn bestelling👍👍👍

5. joulukuuta 2021

Hallo Jan

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekend en extra leuk met het…

Uitstekend en extra leuk met het handgeschreven briefje erbij!

3. joulukuuta 2021

Hallo Janneke

Dankjewel voor je review en de tijd die je ervoor genomen hebt 😊
We vinden het fijn om te horen dat je tevreden met ons bent en dat je de weg naar ons weet te vinden.

Top!

's Avonds 16u30 bestellen en de dag nadien al geleverd! Als dat geen service is! Sjaal van Tottenham is prachtig! Doe zo verder!

1. joulukuuta 2021

Hallo Piet

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een vijfsterrenrecensie voor ons achter te laten, we stellen je vriendelijke woorden enorm op prijs! Dit geeft ons nog een extra boost om zo verder te gaan.

Het lukt ons niet altijd om zo snel te leveren, maar we doen wel altijd ons uiterste best om het zo snel mogelijk verzonden te krijgen naar jullie toe 😊

Goede service!

29. marraskuuta 2021

Hallo Van den Noort

Bedankt voor je feedback en je vijfsterrenrecensie 😊
Wij zijn tevreden dat alles naar wens verliep.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en extra tof die…

Snelle levering en extra tof die handgeschreven bedanking

11. syyskuuta 2021

Hallo

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en een fijn persoonlijk…

Snelle levering en een fijn persoonlijk briefje bij!

5. elokuuta 2021

Hallo Anouk

Bedankt voor je feedback en je vijfsterrenrecensie 😊
Wij zijn tevreden dat alles naar wens verliep.

Kan niet beter

Tijdig geleverd, mooi verpakt en zelfs nog een persoonlijk handgeschreven briefje erbij. Super blij mee.

9. kesäkuuta 2021

Hallo Ronny

Zeer tevreden

6. kesäkuuta 2021

Hallo Margot

Super dat je tevreden was en bedankt voor je 5 sterren review! 🤩

Fabbe Sport

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin