Fashion For Cycling Arvostelua 2 486

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 5/5 tähteä

Fashion for cycling is het walhalla als je van fietsen houd, je vind hier fietsonderdeling, kleding, accessoires, onderhoud voor je fiets... En er staat een team voor je klaar dat je deskundig advi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ruime keuze in de winkel, je kan er rustig je ding zoeken en krijg, indien gewenst, deskundige uitleg. Steeds ruime voorraad aan scherpe prijzen.

Saanut 5/5 tähteä

Toffe workshop gevolgd met tal van goede tips voor minder slijtage en goed onderhoud, Dit volledig gratis zonder enige aankoopverplichting (was zelfs niet mogelijk gezien de winkel dicht was). Leuke s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zoals altijd snelle levering. Sportvoeding zeer overzichtelijk voor iemand zoals ik met speciaal dieet. Goede functie om allergenen aan te geven in de zoekfunctie.

1. Pyöräilytarvikkeet
  2. Ulkoilu- ja urheiluvaatekauppa
  3. Ulkoiluvälineliike
  4. Urheilumuistoesineiden myymälä
  5. Urheiluravintokauppa
  6. Urheiluvaateliike

Tietoja yrityksestä Fashion For Cycling

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij Fashion For Cycling!

Bij Fashion For Cycling zijn we gepassioneerd door fietsen en streven we ernaar om jouw fietservaring naar een hoger niveau te tillen. Onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid vormt de kern van wie we zijn.

Wat maakt ons uniek?

1. Breed assortiment: Bij Fashion For Cycling bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige fietskleding, -accessoires en -onderdelen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste technologie op het gebied van fietscomputers, hoogwaardige hartslagmeters, smart trainers om thuis te trainen, of gewoon essentiële onderdelen voor je fiets, we hebben het allemaal. Daarnaast bieden we ook sportvoeding en -massage aan, want wij begrijpen het belang van voeding en herstel in de wereld van het fietsen. Of je nu traint voor een grote wedstrijd of gewoon geniet van een ontspannen fietstocht in het weekend.

2. Deskundig advies: Ons team bestaat uit gepassioneerde fietsers met diepgaande kennis van de fietsindustrie. We staan klaar om je te voorzien van advies op maat, of je nu op zoek bent naar de juiste fietskleding, onderdelen of voeding. Wij helpen je vooruit!

3. Uitstekende klantenservice: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We streven ernaar om elke klant een persoonlijke en attente service te bieden, vanaf het moment dat je onze winkel binnenstapt tot jaren na je aankoop. Of je nu onze fysieke winkels in Lotenhulle en Geraardsbergen bezoekt of online bij ons winkelt.

Onze missie:

Bij Fashion For Cycling is onze missie om fietsen toegankelijker, plezieriger en veiliger te maken. We begrijpen dat de juiste uitrusting en expertise het verschil kunnen maken in jouw fietservaring. Onze winkels fungeren als ontmoetingsplaatsen voor de fietsgemeenschap, waar je advies kunt krijgen, producten kunt uitproberen en je passie kunt delen.

Onze groeiende webshop stelt ons in staat om onze missie verder te verspreiden en een breder publiek van fietsers te bereiken. Bij Fashion For Cycling weet je dat je kunt vertrouwen op kwaliteit, passie en service.

Bedankt dat je voor Fashion For Cycling hebt gekozen. Sluit je aan bij onze community van fietsliefhebbers en verbeter je fietservaring met ons.

#theloveofyourride #fashionforcycling #kruipmeeinonswiel

Grootste leverancier van fietsplezier!

2 fysieke winkels!

Bij Fashion For Cycling geven we graag persoonlijk advies bij het uitkiezen van je fietskleding, fietsaccessoires en onderdelen.

4,8

1 tähti

On vastannut 68 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vlotte service

Vlotte service, door een stockfout was mijn ketting niet meer voorradig en heb kosteloos de langere versie gekregen zodat mijn levering niet vertraagd werd.

12. toukokuuta 2026

Perfect

Perfect en direct geleverd

7. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fashion For Cycling

Bedankt voor de positieve review.

Top.

Zoals altijd snelle levering.

8. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fashion For Cycling

Bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen dat je onze snelle levering waardeert en dat de sportvoeding zo overzichtelijk voor je is. We vinden het belangrijk dat iedereen, ook met specifieke dieetwensen of allergieën eenvoudig de juiste producten kan vinden. Fijn dat de allergenenfilter daarbij helpt!

Saanut 3/5 tähteä

Half uur gereden voor banden die…

Half uur gereden voor banden die volgens website op stock zijn, niet beschikbaar. Het was mijn schuld ik had moeten bellen.

Sorry kon er niet vanaf.

15. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Dag Jonas

Helaas kan het inderdaad dat de voorraad kan afwijken van onze website. Onze website synchroniseert de voorraad niet constant met die van het kassasysteem, waardoor de banden uitverkocht waren toen u aankwam. Verder kan het ook altijd gebeuren dat er stockfouten optreden in onze winkel, dit is helaas onvermijdbaar wegens allerlei omstandigheden.

Dit is inderdaad zeer vervelend en heb ik mij ook voor geëxcuseerd, indien dit niet goed is overgekomen doe ik het nu opnieuw. Ik heb ook nooit geïnsinueerd dat het uw schuld was, maar dat je beter had gebeld om zeker te zijn van de voorraad of om deze opzij te leggen voor u. Zo kunnen dergelijke situaties vermeden worden.

Dus bij deze nogmaals mijn excuses.

Vriendelijke groeten

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin