Saanut 4/5 tähteä

We hebben de stoeltjes kort voor onze vakantie ontvangen. Verschillende keren gebruikt oa op het strand. Als bijstoeltjes fantastisch en makkelijk op te bergen. In eerste instantie hikten wij aan tege... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vrijdag besteld en maandag al binnen, top. Het product is lekker licht en ideaal om mee te nemen. Gebruik de stoel om te fotograferen, omdat ik al een rugzak draag met mijn fotospullen heb ik een ka... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nadat ik de rug verlenging had gevonden zat de stoel uitstekend voor het beoogde doel

1. Retkeilyliike
  2. Pyöräilytarvikkeet
  3. Huonekalutarvikkeet
  4. Sekatavaramyymälä
  5. Matkalaukkuliike
  6. Ulkokalusteet

Yrityksen kirjoittama

Nedergear is er voor de echte outdoorliefhebber. Wij geloven dat tijd doorbrengen in de natuur je dichter bij jezelf brengt. Daarom bieden we comfortabele en hoogwaardige outdooroplossingen die jouw avonturen nog aangenamer maken. En voor wie dat buitengevoel ook thuis wil ervaren, brengen we de natuur naar binnen met producten die je een gevoel van rust en vrijheid geven, waar je ook bent.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Lekker krukje voor overal onderweg

18. elokuuta 2025

Hi Heer Hendriks,

Bedankt voor de mooie review.
Tot de volgende keer!

prima produkt

Duidelijke communicatie. Van iedere stap werd je op de hoogte gesteld. Stoeltjes na ongeveer 5 dagen afgeleverd.

18. elokuuta 2025

Hi Coen en Cora,

Bedankt voor de mooie review.
Tot de volgende keer!

Saanut 4/5 tähteä

Niet de goede kleur voorradig
Te veel mailverkeer na aankoop

29. heinäkuuta 2025

Hi Marianus,

Stevig stoeltje

Stevig stoeltje, gemakkelijk uit te klappenmet behoorlijk zitcomfort.

10. elokuuta 2025

Hi Ria,

Saanut 5/5 tähteä

Ik wilde het artikel retourneren, maar ze hebben op een fijne wijze uitgelegd wat ik fout deed en nu ben ik er zeer tevreden over.

7. elokuuta 2025

Hi Edwin,

Mooie, stevige stoel

Klein invouwbaar, goede zit.
1 vraag, wat is het verschil met de ozzigear stoel?

28. heinäkuuta 2025

Hi Toon,

Bedankt voor de mooie review. Het verschil zit hem in materiaalgebruik. Onze stoel is stevig en gaat lang mee.

servicegericht

Duidelijke website. Goed product ( reisstoeltje, compact,licht en makkelijk in-en uit te klappen.
Snelle levering en goede communicatie per mail.

17. heinäkuuta 2025

Beste Mar,

Bedankt voor de mooie review. We hopen je snel terug te zien!

Saanut 5/5 tähteä

Er wordt goed gecommuniceerd.

Er wordt goed gecommuniceerd over de levering van de bestelling. Bestelde kleur was niet verkrijgbaar en ik kreeg daar een berichtje over. Inmiddels de 2 stoelen in huis, ze zien er goed en stabiel uit, en gelukkig een wat hogere zit zodat je gemakkelijker op kunt staan. Het indrukken van knopjes van de pootjes geeft wat problemen , mij lukt het niet . Klein hulp middel toegevoegd aan de opbergzak . Dik tevreden

12. heinäkuuta 2025

Beste mevrouw Fien,

Bedankt voor de mooie review. Fijn dat u tevreden bent met onze service en de stoel.

Groene stoeltjes besteld

Groene stoeltjes besteld, bleken “ deze zomer uitverkocht “ Toen zwarte geleverd na bericht van wijziging.
Bedrijf komt met korting en afspraken na. 👍

7. heinäkuuta 2025

Hi Nico,

Dank voor de mooie review. Veel plezier van je aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Netjes op de hoogte gehouden van…

Netjes op de hoogte gehouden van levering.
Kwaliteit ziet er goed uit maar nog niet gebruikt

9. kesäkuuta 2025

Hi Karin,

Bedankt voor je mooie review. Veel plezier van je aankoop!

Vouwstoelen

Goed product. Snel geleverd. Klantvriendelijk.

4. kesäkuuta 2025

Hi Jan,

Dank voor de mooie review. Veel plezier van je aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Duurdere stoel zonder meerprijs te hoeven betalen

Stoel die ik had besteld was in gewenste kleur niet voorradig. Kreeg in plaats daarvan een duurdere uitvoering geleverd tegen de prijs van de door mij bestelde (goedkopere) uitvoering.

3. toukokuuta 2025

Hi Marjo,

Fijn om te lezen, daar doen we het voor. Dankjewel voor je review en veel plezier van je aankoop!

Hi Hanny,

Dankjewel voor je fijne review! Super dat alles naar wens is verlopen, daar doen we het voor.

Het was goed z

Het was goed zo

14. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nedergear

Fijn om te lezen, dankjewel!

Prima produkt - geen match

Het bestellen ging heel eenvoudig en de bestelde stoelen werden snel bezorgd. De stoelen zijn mooi, stevig en eenvoudig in het gebruik. Helaas voldeden ze niet aan onze wensen, maar dat heeft alles met ons te maken en niet met het geleverde produkt. Helaas dus geen match. Het retourneren was eenvoudig. Het contact is heel persoonlijk!

12. toukokuuta 2025

Hi Johan,

Dankjewel voor je mooie en eerlijke review! Jammer dat het geen match was, maar fijn om te horen dat het proces soepel verliep en dat je onze service als persoonlijk hebt ervaren. Dat vinden we belangrijk.

Hopelijk vinden jullie iets dat wél perfect aansluit. Je bent altijd welkom!

Stevig stoeltje

Stevig stoeltje, eenvoudig uit te klappen, compact model, prettig contact met leverancier

20. huhtikuuta 2025

Hi Elsa,

Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat het contact als prettig is ervaren en dat het stoeltje bevalt. Daar doen we het voor!

Veel plezier ermee op al je avonturen.

Saanut 4/5 tähteä

Goede stoeltjes en de levering was…

Goede stoeltjes en de levering was keurig op tijd. Prima gedaan hoor Nedergear!

12. huhtikuuta 2025

Hi Robert,

Dankjewel voor je mooie woorden en fijne review!
Blij dat alles naar wens was en heel veel plezier gewenst met de stoeltjes!

Comfortabel zitten

Tot nu toe namen we op onze wandelingen altijd een zitmat mee in de rugzak. Nu we wat ouder worden zijn het meer tochtjes met de é-bike geworden en zitten we graag wat comfortabeler. De stoeltjes zijn een prima optie. Zitten voortreffelijk en zijn makkelijk op te zetten. Het inklappen gaf wat problemen om met onze wat stramme vingers de knopjes in te drukken om hem weer in elkaar te kunnen schuiven. Zal ook wel wennen. Ze passen prima op de bagagedrager of in de fietstas. We zijn er blij mee.

29. huhtikuuta 2025

Hi Lotty,

Wat mooi om te lezen. Dankjewel voor deze uitgebreide en fijne review!

Fijn dat de stoeltjes goed bevallen en al mee op pad zijn geweest!

Dat inklappen is soms even wennen, maar gelukkig gaat dat meestal steeds makkelijker. Geniet van alle mooie tochten die nog gaan komen!

Top product stoel NEDER GEAR

Leveren een kwalitatief prima product (getest na ontvangst). Communicatie tijdens bestelproces en aflevering perfect!

22. huhtikuuta 2025

Hi MKG,

Wat fijn om te lezen. Dankjewel voor je mooie woorden!

We doen ons best om zowel het product als de service top te houden, dus dit waarderen we enorm.

Veel plezier met de stoel!

Team Nedergear

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin