Eyerim Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Zwrot okularów ok.3tygodnie temu (wymiana szkieł) - do dzisiaj nie dostalem okularów za 750zl z powrotem z innymi szklami,nie odpowiadaja na emaile,nie ma infolinii telefonicznej - zwykli oszusci - ni... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na każdym etapie pełen profesjonalizm. Od zamówienia poprzez realizację do dostawy byłem informowany. Proces reklamacyjny przeprowadzony bez najmniejszego problemu po czym nastąpił bardzo szybki zwrot... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Otrzymałem okulary z porysowaną oprawą, porysowanymi obiema soczewkami, oraz pogniecionym etui. W trakcie składania zamówienia zarejestrowałem się do newslettera, żeby otrzymać kod 10% OFF, ni... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Szybki i prosty sposób składania zamówienia. Doskonały kontakt na każdym etapie jego realizacji. Dostawa dzień przed wskazanym terminem - miła niespodzianka. Zamówione oprawki pięknie spakowane w idea... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Optikko
  2. Piilolinssit
  3. Silmälasien tukkumyynti
  4. Aurinkolasit

Yrityksen kirjoittama

Eyerim to certyfikowany sklep optyczny online, oferujący jeden z największych wyborów okularów przeciwsłonecznych, korekcyjnych i sportowych od światowej sławy marek. A to nie wszystko – eyerim ma również własną markę, eyerim collection, oferującą wysokiej jakości okulary w bezkonkurencyjnych cenach. Dzięki możliwości wirtualnego przymierzenia okularów za pomocą kamerki internetowej oraz 30-dniowemu prawu do zwrotu eyerim to idealne miejsce na zakup nowych okularów – online, łatwo i wygodnie.

Yhteystiedot

32 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Zamówienie okularów przeciwsłonecznych

Pomimo wielu nieprzychylnych komentarzy krążących w internecie zdecydowałem się zaryzykować i złożyć zamówienie za pobraniem. Paczka przyszła w czasie deklarowanych 3-4 dni. Kontakt ze sklepem przed zamówieniem wzorowy. Po obejrzeniu zamówionych okularów już wiem skąd ich niższa, outletowa cena; mój egzemplarz z pewnością był oryginalny, ale podejrzewam, że nie przeszedł poprodukcyjnej kontroli jakości. Oprawki przy zawiasach były nie do końca wyszlifowane, a zauszniki odstawały od przedniej ramki na 0,5 mm, co w okularach Persol zakupionych w firmowym salonie nie ma prawa się wydarzyć. Sprzedawca pomija kwestie 2 jakości sprzedawanych produktów, ale moi mili Państwo czytający - ta duża obniżka na okulary gdzieś musi być uzasadniona. ;-) Nikt nie sprzedawałby bezinteresownie okularów wycenianych przez producenta na 1200PLN za połowę tej ceny, więc należy liczyć się z ewentualnymi wadami produkcyjnymi.
Ode mnie 3,5/5 :)

3. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Eyerim

Dzień dobry, dziękujemy za recenzję. Bardzo nam przykro, że okulary nie dotarły do Pana w 100% stanie. Wszystkie sprzedawane u nas produkty są oryginalnie i fabrycznie nowe. Jeśli nastąpi jakikolwiek problem z towarem, nasz Dział Obsługi Klienta jest oczywiście do Pana dyspozycji i okulary jak najszybciej wymienimy na nową parę. Jeszcze raz przepraszamy za komplikacje i w razie jakichkolwiek pytań pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy, zespół eyerim

Zwrot nie obejmuje soczewek

Zwrot nie obejmuje soczewek. Zamówiłem okulary, okazało się że mi optyk źle wypisał receptę i jedna soczewka była ok, a przez drugą nic nie widziałem. Zwróciłem okulary by zobaczyć że zwrócą mi tylko 30% ceny okularów, bo szkła nie uwzględniają w zwrocie. Kilkaset złotych straconych.
Oczywiście na okulary czekałem około 3 tygodnie, a potem 2 tygodnie na zarejestrowanie zwrotu. Same ramki wyglądały jak na głowę dziecka.
Nie mam absolutnie nic pozytywnego do powiedzienia o tej firmie.

1. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Eyerim

Dzień dobry, dziękujemy za recenzję. Bardzo nam przykro, że z zakupionymi u nas okularami nastąpiły komplikacje. W takiej sytuacji uprzejmie prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta, dołożymy wszelkich starań, aby problem rozwiązać w satysfakcjonujący dla Pana sposób. Pozdrawiamy, zespół eyerim

Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam, wręcz odradzam. Zostałem oszukany przez w/w firmę. Wysłałem zamówienie. Po 10 dniach info jesteśmy w połowie realizacji. Po 17 dniach Nie zapomnieliśmy twoje zamówienie jest priorytetowe. Po 21 dniach Nie zapomnieliśmy twoje zamówienie zostało anulowane . Okulary zaginęły. Firma handluje towarem, którego nie ma.
Ręce opadają
ODRADZAM!!!!!!!!!

31. heinäkuuta 2019

Vastaus yritykseltä Eyerim

Dzień dobry, dziękujemy za recenzję i przede wszystkim przepraszamy za komplikacje z zamówieniem. W przypadku zamówionego przez Pana modelu nastąpiły niestety komplikacje ze strony producenta, który z opóźnieniem poinformował nas o jego niedostępności. Z tego powodu byliśmy niestety zmuszeni anulować Pana zamówienie. Jeszcze raz przepraszamy za komplikacje i w razie jakichkolwiek pytań pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy, zespół eyerim

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin