Zwrot okularów ok.3tygodnie temu (wymiana szkieł) - do dzisiaj nie dostalem okularów za 750zl z powrotem z innymi szklami,nie odpowiadaja na emaile,nie ma infolinii telefonicznej - zwykli oszusci - ni... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Otrzymałem okulary z porysowaną oprawą, porysowanymi obiema soczewkami, oraz pogniecionym etui. W trakcie składania zamówienia zarejestrowałem się do newslettera, żeby otrzymać kod 10% OFF, ni... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Szybki i prosty sposób składania zamówienia. Doskonały kontakt na każdym etapie jego realizacji. Dostawa dzień przed wskazanym terminem - miła niespodzianka. Zamówione oprawki pięknie spakowane w idea... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Eyerim to certyfikowany sklep optyczny online, oferujący jeden z największych wyborów okularów przeciwsłonecznych, korekcyjnych i sportowych od światowej sławy marek. A to nie wszystko – eyerim ma również własną markę, eyerim collection, oferującą wysokiej jakości okulary w bezkonkurencyjnych cenach. Dzięki możliwości wirtualnego przymierzenia okularów za pomocą kamerki internetowej oraz 30-dniowemu prawu do zwrotu eyerim to idealne miejsce na zakup nowych okularów – online, łatwo i wygodnie.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
New glasses, not touched before. So perfect condition. Delivery little bit long than usually

Vastaus yritykseltä Eyerim
Na każdym etapie pełen profesjonalizm. Od zamówienia poprzez realizację do dostawy byłem informowany. Proces reklamacyjny przeprowadzony bez najmniejszego problemu po czym nastąpił bardzo szybki zwrot środków, co utwierdziło mnie w słuszności zakupu okularów ponownie na eyerim. Polecam z czystym sumieniem.

Vastaus yritykseltä Eyerim
Quick delivery, the glasses were made according to the prescription and the frames fit very well. Would recommend.

Vastaus yritykseltä Eyerim
Since a weeks status - ready for shipment.
Would be nice to be informed when the package will be sent

Vastaus yritykseltä Eyerim
Szeroki wybór okularów w ofercie w konkurencyjnych cenach. Proces zamówienia przeszedł sprawnie. Paczka dotarła do mnie szybko.

Vastaus yritykseltä Eyerim
Zasłużone 5 gwiazdek. Okulary świetnej jakości. Bardzo szybki termin realizacji zamówienia. Napewno nie są to moje ostatnie okulary. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam

Vastaus yritykseltä Eyerim
Bardzo miła obsługa, na wszystkie pytania otrzymałem odpowiedź. Wszystko przebiegło sprawnie. Z okularów jestem zadowolony na pewno zamówię ponownie.

Vastaus yritykseltä Eyerim
Świetne okulary. Wszystko przebiegało sprawnie, daje 5 gwazadek :)

Vastaus yritykseltä Eyerim
Świetny produkt w bardzo dobrej cenie i błyskawiczna dostawa. Polecam!

Vastaus yritykseltä Eyerim
Soczewki jeszcze nie dotarły, a tu już druga prośba o opinię!!!

Vastaus yritykseltä Eyerim
Serdecznie polecam szybkie sprawnie a efekt współpracy to piękne okulary

Vastaus yritykseltä Eyerim
The new glasses I received had visible signs of use, which was disappointing. Other than that, everything was fine.

Vastaus yritykseltä Eyerim
Duży wybór oprawek w dobrej cenie. Szybka dostawa i bezproblemowe zwroty. Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta. Naprawdę warto!

Vastaus yritykseltä Eyerim
Perhaps at least send it to me before you ask for feedback.
Edit: When I finally go through to someone on the chat they said they were waiting for the manufacturer to send it to them so no idea if they are just drop shipping or if they are legit.

Vastaus yritykseltä Eyerim
Super oferta... To już kolejny zakup w tym sklepie i napewno nie ostatni...
W trakcie składania zamówienia zarejestrowałem się do newslettera, żeby otrzymać kod 10% OFF, niestety otrzymany kod nie działał....
Słabe doświadczenia, na szczęście ze zwrotem się udało sprawnie wszystko załatwić.

Vastaus yritykseltä Eyerim
Podnosimy średnią opinii, bo warto! Okulary Carrera, świetne wykonanie, przesyłka szybka, po 2 dniach kurier. I cena najniższa ze wszystkich, z dodatkowym kodem rabatowym. Dla mnie bomba!

Vastaus yritykseltä Eyerim
I placed an order on Sunday late afternoon. As there were no updates related to when the frames would be dispatched on Tuesday, I sent a follow-up email with more questions — it was important to know when I could expect the delivery as I am scheduled to travel. 24 hours later and again no feed.
The website says delivery is expected within 3-4 day or perhaps more (which is hilarious! And absurd!). There is no phone number to call. The chat, despite saying “we are available” does not seem to be operated by anyone. I spent over an hour waiting to be connected with someone and the connection was interrupted three times.
If anyone know how to reach this company, please advise. I would like to cancel my order.