EDI

Saanut 5/5 tähteä

Laadpaal laten installeren door D'ieteren voor onze etron q4. Begin iet of wat problemen ondervonden. Kontakt opgenomen via telefoon. Ze hebben hun best gedaan om issue op te lossen maar telken... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb in het verleden ook een slechte ervaring gehad en hier gepubliceerd. Vandaag door F.E.F (wegens privacy geen volledige naam) zeer goed en perfect geholpen. Duidelijke uitleg gekregen en hij he... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Très mauvaise expérience avec le service client de D’Ieteren Energy. En résumé : on me conseille de passer en Plug & Charge, puis on m’explique après coup que cela me coûtera entre 300 et 400 € p... Näytä lisää

À FUIR !

À FUIR !!
Depuis mi novembre on me facture chaque mois un service que je n’ai pas demandé à un nom et prénom erroné mais avec mon adresse. Je les contact depuis novembre et tout le monde se renvoie la balle
Ils ont décidé de désactiver ma borne depuis hier !!!

25. maaliskuuta 2026

Onveilige kaarten + onbehulpzame klantendienst

Ik had enkel een laadkaart van hen, en die werkt normaal goed. Maar plots waren er ontelbare onverklaarbare laadsessies op plaatsen waar ik nooit geweest was. Heb dit aangekaart bij klantendienst en die wilden me niet helpen, niet verder onderzoeken, hebben me eigenlijk afgescheept. Kortom: die kaarten zijn niet veilig, kunnen gehackt worden, en je staat er helemaal alleen voor

2. maaliskuuta 2026

VERSCHRIKKELIJK!!!

De installatie gebeurde in 3 keer, wat vertaald betekent: de installateur kwam niet de eerste twee keer.
Er was een fout gebeurd bij installatie. Gevolg: kortsluiting.
Meerdere keren het station in status "Fout". Natuurlijk zie je niet WAT er fout is.
Afspraak gemaakt voor een technicus. DAT ging heel gemakkelijk. Het afzeggen omdat het toen weer niet meer in rood stond, ging wat moeilijker... Dan maar telefonisch... Zou kantje boord zijn om de technieker nog te kunnen waarschuwen... Guess what? De technieker stond aan de deur voor een prijskaartje van over de 250 €.
In het begin werkte het laden niet, zelf iets proberen in te stellen, want de hulp van de installateur was ook ondermaats. Werd dan niet via de firma terugbetaald. Was dus mijn fout. En het terugbetalen? Dat ging echt niet... Ze zagen wel welke kaart dat geladen had, maar tja... Echt niet mijnheer.
Dat het aanrekenen van die technieker dan wel kon en zo ongeveer op lichtsnelheid... dat is tekenend.

Als je deze naam ziet.. .EDI of D'ieteren Energy... Loop zo hard mogelijk weg!

17. maaliskuuta 2026

Service client désastreux

Très mauvaise expérience avec le service client de D’Ieteren Energy.

En résumé : on me conseille de passer en Plug & Charge, puis on m’explique après coup que cela me coûtera entre 300 et 400 € pour retrouver un service qui m’avait été présenté comme gratuit au départ. Ce qui aurait pu être évité si l’information avait été correcte dès le début.

Communication contradictoire, aucune cohérence entre les différents interlocuteurs, et un client laissé dans une impasse à cause d’informations erronées. Extrêmement déçu.

10. joulukuuta 2025

Top service

Top service! Nathan heeft onze Laadpaal geplaatst, uitleg gekregen en alles netjes opgeruimd. Een echte vakman over de vloer gehad!

2. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Carte de recharge qui fonctionne…

Carte de recharge qui fonctionne partout, sans prise de tête, et un service client ultra-réactif. Franchement, ça fait toute la différence dans le quotidien : simple, efficace, transparent. Je recommande les yeux fermés ! 🙌

21. elokuuta 2025

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak, proper werk geleverd, vriendelijk, duidelijke uitleg en de werf proper achtergelaten

4. marraskuuta 2025

Goed

Brendon is op tijd, belt als hij onderweg is, proper afgeleverd werk, gemotiveerd, aan te bevelen

27. lokakuuta 2025

Dieven!!!

EDI? gewoon DIEVEN!!! sorry dat ik jullie dieven noemt maar , ik heb geen andere woorden woorden...

Voor een interventie van 24min , rekenen ze €361,79
Als ik naar de uurloon en verplaatsing kosten vraag , "wij werken met vaste tarieven"

Dit is gewoon diefstal!!! schandalig gewoon.

27. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin