Snyder deres kunder til at betale for en "frivillig" pose som ikke kan fravælges og så kommer maden ikke i pose......flot. Find et andet sted at købe jeres mad er mit råd.
Bestilte for anden gang mad til levering fra Eskilstrup Pizza. Leveringstiden blev lovet til til 47 min. Efter 1,5 time var den ikke ankommet endnu. Det er bare ikke i orden. Det normalt udmærket mad... Näytä lisää
Jeg havde fået trukket dobbelt beløb ved 2 bestillinger men havde prøvet at få fat i eatonline flere gange men uden held. Nu har de heldigvis skrevet efter et godt stykke tid, at pengene bliver refun... Näytä lisää
Virkelig god og hurtig service!! :) kan helt klart anbefales! Jeg havde en oplevelse, hvor min ordre blev afvist, og pengene blev alligevel trukket. Eatonline fortalte mig, at de havde sendt pen... Näytä lisää
Vigtig info vedr. betaling med MasterCard eller VISA Electron og som IKKE blev gennemført!!! Det internationale system omkring MasterCard og VISA Electron er bygget sådan op, at allerede ved bestilling af en ordre, reserveres pengene på kortholders konto. Denne reservation har desværre den bagside at såfremt ordren ikke gennemføres hænger den ved i 28 bankdage og kan IKKE fjernes af andre end kortholders bank. Reservationen udløber automatisk efter 28 bankdage. De penge som er reserveret er udelukkende i bankens varetægt og vi har INGEN råderet eller adgang til dem. I Danmark er det kun Danske Bank og Nordea der har en fast procedure for ophævelse af disse reservationer. Alle andre pengeinstitutter har ingen mulighed for at ophæve reservationen. Der er derfor intet andet at gøre end at tale med sin personlige bankrådgiver, eller vente på de 28 dage er gået. https://www.emaerket.dk/forbruger/tips-guides-og-gode-raad/reservation-paa-mastercard læs mere her
Smedeland 7B, 2630, Glostrup, Tanska
- info@eatonline.dk
- eatonline.dk
On vastannut 55 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Snyder deres kunder til at betale for…
Pas på
Jeg bestilte noget mad den 11. april (ORD2039501). Pengene for bestillingen blev trukket den 14. april. I dag den 16. april har jeg endnu ikke set noget til min mad og ej heller fået mine penge retur.
Det lugter af svindel.
Har skrevet til dem for snart en uge…
Har skrevet til dem for snart en uge siden omkring manglende vare.. ingens respons. Virkelig useriøst
Første og sidste gang jeg bestiler…
Første og sidste gang jeg bestiler gennem jer, og kun af nødvendighed, en durum der normal ville koste 69kr koster 99kr gennem jer. farvel og tak
Vi har bestilt med levering fra Pizza…
Vi har bestilt med levering fra Pizza Torino i 8200 Aarhus N.
Pizzaerne kommer inden for de 45 min som lovet og er altid varme. Vi har bestilt flere gange og har ikke haft problemer med at bestille via EatOnline
Trækker penge fra ens konto
Trækker penge fra ens konto, selvom de har afvist ordren. Og nej den står ikke som reserveret men pengene er væk.
Det er 700kr lige ud af vinduet.

God oplevelse hos Eatonline.dk
God oplevelse hos Eatonline.dk. Bestillingen gik nemt, og leveringen var hurtigere end forventet. Produktet svarede til beskrivelsen, og alt fungerede som det skulle. Handler gerne her igen
En virkelig fremragende oplevelse
En virkelig fremragende oplevelse med EatOnline.dk. Bestillingen var nem og overskuelig, leveringen kom hurtigt og til tiden, og maden var af høj kvalitet. Hele forløbet fungerede helt perfekt. Jeg kan uden tøven anbefale EatOnline.dk til andre.
Betalte for pizza
Betalte for pizza, de trækker pengene og der står hvis din ordre ikke er godkendt inden 4 min. ring til restauranten, det gør vi så, de har ikke ordren, ringer til Eatonline de siger Pizzaria ikke har internet????? Hvordan kan man så bestille på en app?! Det ender med de godkender manuelt men pizzariaet ringer mig op for de kan ikke se hvad jeg har bestilt der står nu 10 min på min besked men pizzariaet sagde 25 min. Kan på ingen måde anbefale app’en det virker ikke!

Vastaus yritykseltä EatOnline.dk
Snyder deres kunder bevidst.

Vastaus yritykseltä EatOnline.dk
Restauranter på hjemmesiden er ikke…
Restauranter på hjemmesiden er ikke længere samarbejdspartner med hjemmesiden men den tillader stadig at tage imod ordrer og betaling, komplet skørt

pizza kebabhouse Rønne
Bestilte mad fra pizza kebabhouse Rønne
med udbringning, de accepterer ordren til levering 90 minutter senere, bliver så ringet op at de ikke kører udenfor byskiltet men jeg er velkommen til at komme og hente maden om 2,5 timer! Absolut den dårligste "service" man kan forestille sig!!!

Dårlig online platform
Dårlig online platform. Virker ikke korrekt i Firefox browser.
Sendte ikke bestilling til restaurenten - var nødt til at annullere og ringe til restaurenten.

Vastaus yritykseltä EatOnline.dk
Want to WASTE your time on nothing, use EATONLINE!
If you want to setup an order and input ALL your information and payment details just to know the restaurant is closed, this is the service you need. they will gladly WASTE your time with ordering stuff, and fulfilling all the info/creating an account just to info you after that the restaurant you are trying to order from is not open or not delivering right now.
I am never ordering thru them again. its such a simple task to BEFORE you order show a place as closed, and not AFTER, literally every other service will inform you off that BEFORE you start your order.

Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service , har prøvet i 2,5 måned at komme i kontakt med dem , pga manglede vare i en bestilling. Men de vender ikke tilbage på mails.

Håndhæver ikke GDPR
Modtager mail om mad på vej - aldrig hørt om dette firma???
Indtaster min mail på deres system og de har fuldt navn, adresse og telefonnummer - kan se, at der er bestilt for 400kr mad i mit navn?! Fatter ikke hvordan det kan lade sig gøre - det må være svindel, eller hvad? Har i hvert fald slettet min profil nu - håber ikke de har flere oplysninger gemt på mig...

Fik annulleret en ordre
Fik annulleret en ordre, snakkede med restaurant og de havde fået den annulleret i deres system, men dagen efter blev beløbet stadig trukket.. sendte en mail til eatonline, og har stadig ikke fået svar fra dem... flot og super service... not...og pengene er væk..

Meget ringe oplevelse.
Meget, meget ringe app, som lavede ordren om i ét væk. Bad om en servering kl 19, den kom så 16:15, så jeg smed det hele ud og vil ikke igen benytte mig af eatonline.
Svært at bestille og svært at betale.
Dårlig app.

Prøv dem :-)
Prøv dem :-)
Bestilt igennem jer 4-5 gange, god leveringstid og maden, altid varm :-)