Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Snyder deres kunder til at betale for en "frivillig" pose som ikke kan fravælges og så kommer maden ikke i pose......flot. Find et andet sted at købe jeres mad er mit råd.

Saanut 2/5 tähteä

Bestilte for anden gang mad til levering fra Eskilstrup Pizza. Leveringstiden blev lovet til til 47 min. Efter 1,5 time var den ikke ankommet endnu. Det er bare ikke i orden. Det normalt udmærket mad... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Jeg havde fået trukket dobbelt beløb ved 2 bestillinger men havde prøvet at få fat i eatonline flere gange men uden held. Nu har de heldigvis skrevet efter et godt stykke tid, at pengene bliver refun... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig god og hurtig service!! :) kan helt klart anbefales! Jeg havde en oplevelse, hvor min ordre blev afvist, og pengene blev alligevel trukket. Eatonline fortalte mig, at de havde sendt pen... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Yrityspalvelut

Yrityksen kirjoittama

Vigtig info vedr. betaling med MasterCard eller VISA Electron og som IKKE blev gennemført!!! Det internationale system omkring MasterCard og VISA Electron er bygget sådan op, at allerede ved bestilling af en ordre, reserveres pengene på kortholders konto. Denne reservation har desværre den bagside at såfremt ordren ikke gennemføres hænger den ved i 28 bankdage og kan IKKE fjernes af andre end kortholders bank. Reservationen udløber automatisk efter 28 bankdage. De penge som er reserveret er udelukkende i bankens varetægt og vi har INGEN råderet eller adgang til dem. I Danmark er det kun Danske Bank og Nordea der har en fast procedure for ophævelse af disse reservationer. Alle andre pengeinstitutter har ingen mulighed for at ophæve reservationen. Der er derfor intet andet at gøre end at tale med sin personlige bankrådgiver, eller vente på de 28 dage er gået. https://www.emaerket.dk/forbruger/tips-guides-og-gode-raad/reservation-paa-mastercard læs mere her

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 55 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Pas på

Jeg bestilte noget mad den 11. april (ORD2039501). Pengene for bestillingen blev trukket den 14. april. I dag den 16. april har jeg endnu ikke set noget til min mad og ej heller fået mine penge retur.

Det lugter af svindel.

11. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Trækker penge fra ens konto

Trækker penge fra ens konto, selvom de har afvist ordren. Og nej den står ikke som reserveret men pengene er væk.
Det er 700kr lige ud af vinduet.

1. tammikuuta 2026

Kære Birgitte

Vi vil gerne korrigere de faktuelle oplysninger i din anmeldelse.

Ordren ORD1995992 blev annulleret, og i dialog med dig valgte vi at refundere beløbet via straksoverførsel, så du ikke skulle afvente bankens behandlingstid for kortrefusion.

Beløbet på 596,00 kr. blev overført til din konto den 04.01.2026, hvilket kan dokumenteres.

Der er således ikke tale om, at beløbet er “væk”, men at refunderingen er gennemført hurtigere end via standard kortbetaling.

God oplevelse hos Eatonline.dk

God oplevelse hos Eatonline.dk. Bestillingen gik nemt, og leveringen var hurtigere end forventet. Produktet svarede til beskrivelsen, og alt fungerede som det skulle. Handler gerne her igen

31. joulukuuta 2025

En virkelig fremragende oplevelse

En virkelig fremragende oplevelse med EatOnline.dk. Bestillingen var nem og overskuelig, leveringen kom hurtigt og til tiden, og maden var af høj kvalitet. Hele forløbet fungerede helt perfekt. Jeg kan uden tøven anbefale EatOnline.dk til andre.

30. joulukuuta 2025

Betalte for pizza

Betalte for pizza, de trækker pengene og der står hvis din ordre ikke er godkendt inden 4 min. ring til restauranten, det gør vi så, de har ikke ordren, ringer til Eatonline de siger Pizzaria ikke har internet????? Hvordan kan man så bestille på en app?! Det ender med de godkender manuelt men pizzariaet ringer mig op for de kan ikke se hvad jeg har bestilt der står nu 10 min på min besked men pizzariaet sagde 25 min. Kan på ingen måde anbefale app’en det virker ikke!

17. joulukuuta 2025

Kære Tim

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Vi beklager oprigtigt den forvirring og frustration, der opstod i forbindelse med din bestilling. I dette tilfælde oplevede restauranten midlertidige tekniske udfordringer, hvilket desværre betød, at ordren ikke blev vist korrekt hos dem med det samme.

Ordren blev efterfølgende godkendt manuelt og leveret, men vi anerkender fuldt ud, at kommunikationen omkring leveringstid og ordreindhold ikke har været tilfredsstillende.

Vi arbejder løbende på at forbedre stabilitet og synkronisering mellem app og restauranter, så lignende situationer undgås fremover.

Tak for din feedback – den hjælper os med at gøre oplevelsen bedre for både kunder og restauranter.

Saanut 1/5 tähteä

Snyder deres kunder bevidst.

16. lokakuuta 2025

Kære Ronnie

Vi kan ikke genkende denne påstand og har ingen registrering af en sag eller ordre relateret til dine oplysninger.

For at kunne undersøge noget konkret, kræves der en reel oplevelse, fx et ordrenummer eller tidspunkt. Uden dette er det ikke muligt for os at behandle henvendelsen.

Saanut 1/5 tähteä

Restauranter på hjemmesiden er ikke…

Restauranter på hjemmesiden er ikke længere samarbejdspartner med hjemmesiden men den tillader stadig at tage imod ordrer og betaling, komplet skørt

15. syyskuuta 2025

Kære Lasse

I denne sag oplyste restauranten dig direkte om, at de ikke længere ønskede at modtage ordrer via platformen. Så snart dette blev bekræftet, blev betalingen refunderet omgående til det betalingsmiddel, der blev anvendt ved bestillingen.

Vi beklager oprigtigt forvirringen og ulejligheden. I sjældne tilfælde kan der opstå forsinkelse mellem en restaurants interne beslutning og den tekniske deaktivering på platformen, hvilket naturligvis ikke er den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi har siden gennemgået sagen internt for at sikre, at samarbejdsstatus opdateres hurtigere fremover.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen.

pizza kebabhouse Rønne

Bestilte mad fra pizza kebabhouse Rønne
med udbringning, de accepterer ordren til levering 90 minutter senere, bliver så ringet op at de ikke kører udenfor byskiltet men jeg er velkommen til at komme og hente maden om 2,5 timer! Absolut den dårligste "service" man kan forestille sig!!!

2. elokuuta 2025

Kære Jesper

Den oplevelse, du beskriver, vedrører restaurantens egne leveringsbetingelser og serviceområde, som fastsættes og håndteres direkte af restauranten.

EatOnline fungerer som bestillingsplatform og har desværre ikke indflydelse på den enkelte restaurants beslutninger om leveringszoner eller afhentning.

Vi har derfor anmeldt sagen til Trustpilot, da den omhandler restaurantens service og ikke platformens funktionalitet.

Dårlig online platform

Dårlig online platform. Virker ikke korrekt i Firefox browser.
Sendte ikke bestilling til restaurenten - var nødt til at annullere og ringe til restaurenten.

4. toukokuuta 2025

Kære Malte

Vi tager feedback om browserkompatibilitet alvorligt, men kan på nuværende tidspunkt ikke genkende en konkret sag, hvor en ordre ikke er blevet sendt videre til restauranten som beskrevet.

Vi har derfor bedt om yderligere oplysninger (ordredetaljer m.m.) for at kunne undersøge sagen nærmere. Uden disse oplysninger er det desværre ikke muligt for os at identificere eller bekræfte hændelsen.

EatOnline fungerer på tværs af moderne browsere, herunder Firefox, og eventuelle lokale browserindstillinger, udvidelser eller cache kan i sjældne tilfælde påvirke bestillingsflowet.

Saanut 1/5 tähteä

Want to WASTE your time on nothing, use EATONLINE!

If you want to setup an order and input ALL your information and payment details just to know the restaurant is closed, this is the service you need. they will gladly WASTE your time with ordering stuff, and fulfilling all the info/creating an account just to info you after that the restaurant you are trying to order from is not open or not delivering right now.

I am never ordering thru them again. its such a simple task to BEFORE you order show a place as closed, and not AFTER, literally every other service will inform you off that BEFORE you start your order.

1. maaliskuuta 2025

Kære Mark

Tak for din feedback.

Åbningstider og leveringsstatus fastsættes og opdateres af den enkelte restaurant. I enkelte tilfælde kan en restaurant midlertidigt ændre status (fx lukke for levering), efter at en bestilling er påbegyndt.

Vi har derfor bedt om yderligere oplysninger (ordredetaljer m.m.) for at kunne undersøge sagen konkret. Uden disse oplysninger er det desværre ikke muligt for os at bekræfte eller gennemgå hændelsen nærmere.

Vi arbejder løbende på at forbedre visningen af restaurantstatus, så den er så opdateret som muligt for kunderne.

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service , har prøvet i 2,5 måned at komme i kontakt med dem , pga manglede vare i en bestilling. Men de vender ikke tilbage på mails.

15. joulukuuta 2024

Kære Corinna

Vi er oprigtigt kede af at høre, at du har haft svært ved at komme i kontakt med os – det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at levere.

Din henvendelse vedrørende manglende vare på ordre ORD1805323 burde være blevet håndteret hurtigere, og vi beklager den oplevede ventetid og manglende tilbagemelding.

Vi vil meget gerne se nærmere på sagen og sikre, at den bliver afsluttet korrekt. Du er velkommen til at kontakte os direkte igen via vores officielle supportkanal, så vi kan få sagen fulgt helt til dørs.

Tak for din feedback – den hjælper os med at forbedre vores kundeservice.

Håndhæver ikke GDPR

Modtager mail om mad på vej - aldrig hørt om dette firma???
Indtaster min mail på deres system og de har fuldt navn, adresse og telefonnummer - kan se, at der er bestilt for 400kr mad i mit navn?! Fatter ikke hvordan det kan lade sig gøre - det må være svindel, eller hvad? Har i hvert fald slettet min profil nu - håber ikke de har flere oplysninger gemt på mig...

3. helmikuuta 2025

Kære Therese Maria

Vi tager databeskyttelse og GDPR meget alvorligt og vil gerne præcisere, hvordan vores system fungerer.

Det er ikke muligt at oprette en profil eller gennemføre en bestilling hos EatOnline uden aktiv handling fra brugeren (fx ved selv at indtaste oplysninger eller gennemføre en ordre). Vi indsamler ikke personoplysninger uden et teknisk grundlag eller samtykke.

I enkelte tilfælde kan en e-mailadresse være blevet anvendt ved en fejl af en anden person (fx ved tastefejl), hvilket kan medføre automatiske statusmails uden, at der reelt er oprettet en konto af modtageren.

Så snart vi bliver gjort opmærksomme på sådanne tilfælde, sørger vi for at lukke adgangen og sikre, at der ikke behandles yderligere oplysninger.

Hvis du ønsker bekræftelse på, hvilke oplysninger der eventuelt har været registreret, eller at disse er slettet, er du altid velkommen til at kontakte os direkte, så hjælper vi gerne.

Fik annulleret en ordre

Fik annulleret en ordre, snakkede med restaurant og de havde fået den annulleret i deres system, men dagen efter blev beløbet stadig trukket.. sendte en mail til eatonline, og har stadig ikke fået svar fra dem... flot og super service... not...og pengene er væk..

26. joulukuuta 2024

Kære Jacob

Når en ordre annulleres, bliver beløbet ikke hævet, men alene reserveret på betalingskortet. Reservationen frigives automatisk af bank/kortutsteder og kan i nogle tilfælde stadig fremgå midlertidigt dagen efter annulleringen.

Vi har derfor bedt om yderligere oplysninger (ordredetaljer m.m.) for at kunne undersøge sagen konkret. Uden disse oplysninger er det desværre ikke muligt for os at identificere eller bekræfte hændelsen.

Meget ringe oplevelse.

Meget, meget ringe app, som lavede ordren om i ét væk. Bad om en servering kl 19, den kom så 16:15, så jeg smed det hele ud og vil ikke igen benytte mig af eatonline.
Svært at bestille og svært at betale.
Dårlig app.

12. tammikuuta 2025

Kære Flemming

Leveringstid og tidspunkt for servering fastsættes og håndteres af den enkelte restaurant. EatOnline fungerer som bestillingsplatform og har ikke mulighed for at ændre eller styre, hvornår en restaurant producerer eller leverer maden.

Vi kan på nuværende tidspunkt ikke genkende en konkret sag, hvor en ordre er blevet ændret gentagne gange eller leveret på et væsentligt andet tidspunkt end ønsket, og vi har derfor bedt om yderligere oplysninger (ordredetaljer m.m.) for at kunne undersøge sagen nærmere.

Uden disse oplysninger er det desværre ikke muligt for os at bekræfte eller gennemgå hændelsen.

Prøv dem :-)

Prøv dem :-)
Bestilt igennem jer 4-5 gange, god leveringstid og maden, altid varm :-)

18. joulukuuta 2024

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin