Ik heb een heel fijne indruk van deze winkel. De website is overzichtelijk, bestellen ging heel gemakkelijk en mijn bestelling werd heel snel bezorgd. Maar wat ik vooral wil benadrukken, is de communi... Näytä lisää
Regular pads besteld 2 dozen En zomaar de lavendel pads gekregen en dan ook nog 2 dozen Helemaal blij met deze gratis upgrade!! Aanrader!
Ik bestel al een tijdje puppie pads bij easy pets. Laatst was ik weer op de site om een doos te bestellen en zag dat ik korting kon krijgen. Uiteindelijk zag ik de link niet dus dacht, laat maar dan.... Näytä lisää
EINDELIJK!! Kattenbakvulling die helpt de geur minimaliseren ipv er een eigen apart geurtje van te maken! Geen stof, geen pellets die in huis rondvliegen, gewoon simpel vulling erin en klaar. Geen g... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
EasyPets is dé online bestemming voor hoogwaardige, eigen merkproducten speciaal voor honden en katten. Wij combineren topkwaliteit met gebruiksgemak, zodat zowel jij als je huisdier alleen het allerbeste krijgen, zonder gedoe. EasyPets doet er alles aan om om het leven van je huisdier te verbeteren en jouw leven als baasje makkelijker te maken.
Hongkongstraat 71-73, 3047BR, Rotterdam, Hollanti
On vastannut 69 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Bedankt! Super.
Bedankt!
Zoals altijd betrouwbaar, duidelijk en snel 👌 goede service.
Goed product en altijd snel en op tijd geleverd!
Good alles ok
Altijd snelle levering en goede deals
Puppymat
Bestelling was super vlug geleverd. Goed verpakt ook.
De snoepjes zijn een echte aanrader.
En de puppy matjes zijn ideaal van grote en aangename geur
Door de snelle levering ondanks een…
Door de snelle levering ondanks een verpakking probleem.
Zeer tevreden
Zeer tevreden! De verzending was lekker snel en zonder gedoe. De Classic Wooden Cat Litter is echt fijn in gebruik – het ruikt neutraal, klontert goed en stoft nauwelijks. Onze kat is er ook blij mee. Aanrader!
Ik bestel al een paar jaar elke keer de…
Ik bestel al een paar jaar elke keer de puppy pads bij Easypets.nl
Ik heb 2 binnenplassers en regelmatig een nestje puppen. Ideaal. Ik geef ook altijd een paar pads mee in het puppy pakket. En de link stuur ik altijd mee op de WhatsApp. Zo kan de nieuwe eigenaar gelijk een doos bestellen.
het is de prtfecte oplossing voor diegenen die in een appartement wonen
het is de perfecte oplossing voor diegenen met een huisdier die in een apptement wonen
Trage verwerking, week bezorgtijd?!
4 dagen geleden artikel besteld, tot op heden is de bestelling nog altijd niet gereed gemaakt voor verzending of aan PostNL overdragen. De levertijd én verwerkingstijd is dus zeer traag. Zeker als je meerekent dat PostNL ook gemiddeld 2 dagen neemt om de pakketten te verwerken én te bezorgen zit Easypets hun levertijd dus op ruim een week. En dat vind ik vrij teleurstellend.
Kattenbak grint zakken
Wij bestellen de katten grint bij deze webshop. En helaas hebben wij met het materiaal al meerdere keren pech. Vanaf het begin dat we de zakken bestellen zijn de zakken gescheurd wij missen grint. De zakken worden niet goed ingepakt er word een doos die open is overheen gevouwen waar er opening zijn en dan worden er wel plastic strips om heen geseald maar dat werkt natuurlijk niet met een zwaar pak. Het gewicht telt extra mee en het karton stel ook niks voor. Als het op geteeld word knak het zo wat dubbel.
Tuurlijk kan het gebeuren maar wij denken ook aan het bedrijf of partner die samen werken dat het extra geld kost. Er zijn regels i.v.m milieu maar of dat nou slimmer is. Nee dat is het niet. Het is nu al voor de 3 keer dat de zakken gescheurd zijn. Dan zouden we het terug moeten sturen maar na 3 keer hetzelfde probleem te hebben is het tijd rovend en niet bepaald milieu zuiniger. Is terug sturen echt niet zuiniger en goed voor het milieu. Het is voor meerdere partijen geen winst. Bedrijf betaald extra voor gratis product (waar wij het niet voor doen maar dat het opgelost word en het is echt aan gebrek van het verpakking. De pakketdienst en onderweg allemaal meegedaan word weet ik ook niet maar is niet altijd de schuld van de pakketdienst en die zijn er ook niet blij mee is zwaar ja maar het is niet in een dierenspeciaalzaak zaak te koop. Alle winkels verdwijnen dus dan zal het ooit allemaal bezorgd moeten worden.
Het zou zoveel schelen is ook niet meer zo stevig als vroeger het materiaal. Als het materiaal stevig was en goed inpakken scheelt het de helft of meer aan geld en materiaal verbruik. Dan komt er niet alleen een gratis product bij kijken maar ook het inpak materiaal wat dubbel kost en inplaats van 2 keer rijden word dat 4 keer. Bij het bedrijf en de bezorging enz. Tel dat eens op nou dan kom ik op het dubbele als je dat haalt. Dat is toch milieu belastend!!! Dat is toch niet moeilijk.
Jammer dat ze niet goed willen luisteren en ook niet dat het opgelost word.
Is gewoon zonde. Ja dan kan er gezegd worden neem u toch andere nee de poezen vinden deze het fijnst en wij ook om te gebruiken en poezen mensen weten dat poezen het ook weten welk ze fijn vinden. En dan moeten wij niet veranderen omdat de zakken scheuren om het probleem op te lossen maar bij de zak zelf.
Veder is het goed is een aandachtspunt! Doet er alstublieft iets aan!

Vastaus yritykseltä EasyPets
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit. Urine loopt er gewoon door.

Vastaus yritykseltä EasyPets
Prima artikel
Prima artikel, snelle levering. Het verschil in kwaliteit is duidelijk merkbaar. goed absorberend.