Ik gebruik de korrels alweer een tijdje en ben zeer tevreden. Ondanks dat onze oude kater zijn poep niet meer goed begraaft is er toch weinig stank, de korrels klonten goed samen en zijn gemakkeli... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Supergoed soja kattenbakvulling. Onze katten zijn er superblij mee...veel minder rommel dan bij het normale kattenbakgrid. Tevens komt er ook minder geur vanaf als de behoefte in de bak ligt. Ik ha... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik gebruikte voorheen houtkorrels in de kattenbak, maar in aanraking met vocht verpulverd dit en ging je het echt ruiken. Deze tofustaafjes, die ook nog eens lekker ruiken zijn klontvormend en mag je... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bijna volledig tevreden , de eerste keer kregen we een dubbele doos als verpakking , de tweede keer een enkele waardoor de kattenbakvulling dus bijna op straat lag. Verder alles goed.
Yrityksen kirjoittama
Yrityksen kirjoittama

Euregioweg 330, 7532SM, Enschede, Hollanti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä PetMates
Was voor mij belangrijk stofvrij en de kat vind het ook goed dus een top product

Vastaus yritykseltä PetMates
Snelle leverkng, fijn product, erg zuinig in verbruik, goede prijs kwaliteit verhouding.
Absolute aanrader om je snoezepoes fijn toilet bezoek te laten ervaren.

Vastaus yritykseltä PetMates
Correcte levering van een abonnement van dit super goed product.

Vastaus yritykseltä PetMates
Ik gebruik de korrels alweer een tijdje en ben zeer tevreden.
Ondanks dat onze oude kater zijn poep niet meer goed begraaft is er toch weinig stank, de korrels klonten goed samen en zijn gemakkelijk op te scheppen.
Ook blijft er weinig aan de pootjes hangen.
Kortom ,niet de goedkoopste maar zeker de fijnste keus.

Vastaus yritykseltä PetMates
Perfecte behandeling ondanks wijziging levering

Supergoed soja kattenbakvulling.
Onze katten zijn er superblij mee...veel minder rommel dan bij het normale kattenbakgrid. Tevens komt er ook minder geur vanaf als de behoefte in de bak ligt. Ik haal elke dag de ontlasting (mooi droog) en de urine (klont) eruit en 1x per maand de bak volledig schoonmaken. 1 zak kan ik met 2 katten (2 bakken) makkelijk mee doen totdat de volgende levering komt.
Het mooie van het abonnement is dat er altijd op tijd weer een nieuwe levering voor de deur staat. Ik hoef daar niet meer over na te denken.

Vastaus yritykseltä PetMates
Het is zo fijn dat er iedere maand een zak tofu kattenbak vulling netjes op tijd wordt geleverd!

Vastaus yritykseltä PetMates
Alleen maar goede ervaringen mee en een fijne klantenservice

Vastaus yritykseltä PetMates
het kattenzand is zeer zuinig in gebruik. alleen werd mijn rekening al betaald op maandag en kwam de levering pas een dikke week later, mogelijk wel gevolg van de poststakingen

Vastaus yritykseltä PetMates
Ik was bang dat ik het met de kattenbak vulling niet zou redden, tot de volgende levering.
Geen enkel probleem, 1 mailtje en er werd gelijk voor gezorgd dat ik mijn levering eerder kreeg.

Vastaus yritykseltä PetMates
Het beste kattengrit dat er is. En ruim het voordeligste als ziet hoelang het meegaat. Wel dagelijks goed scheppen dan blijft het goed geurvrij

Vastaus yritykseltä PetMates
Het is makkelijk dat je een abonnement heb dan hoef je nergens erg in te hebben vind dat wel fijn en ik hoef niet zo te sjauwen

Vastaus yritykseltä PetMates
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.