EasyPets Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Regular pads besteld 2 dozen En zomaar de lavendel pads gekregen en dan ook nog 2 dozen Helemaal blij met deze gratis upgrade!! Aanrader!

Saanut 5/5 tähteä

EINDELIJK!! Kattenbakvulling die helpt de geur minimaliseren ipv er een eigen apart geurtje van te maken! Geen stof, geen pellets die in huis rondvliegen, gewoon simpel vulling erin en klaar. Geen g... Näytä lisää

1. Lemmikkieläinkauppa

Yrityksen kirjoittama

EasyPets is dé online bestemming voor hoogwaardige, eigen merkproducten speciaal voor honden en katten. Wij combineren topkwaliteit met gebruiksgemak, zodat zowel jij als je huisdier alleen het allerbeste krijgen, zonder gedoe. EasyPets doet er alles aan om om het leven van je huisdier te verbeteren en jouw leven als baasje makkelijker te maken.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

196 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Gratis upgrade

Ik bestel al een tijdje puppie pads bij easy pets. Laatst was ik weer op de site om een doos te bestellen en zag dat ik korting kon krijgen. Uiteindelijk zag ik de link niet dus dacht, laat maar dan. Dat komt volgende keer wel. Toen de doos binnen kwam hadden ze een duurdere versie gestuurd. Zonder kortingcodes. Zonder niks. Gewoon, hier, deze zijn voor jou voor hetzelfde bedrag. Super tof! Ik ben sowieso tevreden. Ze komen altijd de volgende dag al. Je wordt goed op de hoogte gehouden. En het zijn fijne puppie pads

2. syyskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over mijn aankoop bij deze winkel

Ik heb een heel fijne indruk van deze winkel. De website is overzichtelijk, bestellen ging heel gemakkelijk en mijn bestelling werd heel snel bezorgd. Maar wat ik vooral wil benadrukken, is de communicatie met de klantenservice. Toen er iets was dat ik graag wilde bespreken, kreeg ik vrijwel meteen antwoord. Het contact was heel prettig, warm en oprecht menselijk. Juist zo'n persoonlijke benadering van klanten blijft je bij. Dank jullie wel🌷

3. syyskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Puppypads besteld

NA 11 DAGEN GELEVERD!!

Namens mijn zus Puppypads besteld omdat zij niet weet hoe dit moet, postnl zegt bezorgd maar niets ontvangen!
Klantenservice van Easypets reageert nergens op!!! Niet op mail, telefonisch niet te bereiken, op WhatsApp wordt ook niet gereageerd...
Zwaar teleurgesteld in dit bedrijf, zo hoor je niet met klanten om te gaan!

Vanavond reactie gekregen, als het opgelost is laat ik dat zeker ook hier weten!

Daar blijft het dan weer bij... Alles doorgegeven, beloofd het op te lossen maar nee.. Wederom geen reactie!!

Postnl zegt dat de bezorger op de vraag heeft gereageerd als 100% afgeleverd op adres🥴 nou meneer de bezorger 1000% van niet want er was gewoon iemand thuis!!

21. elokuuta 2026
EasyPets-logo

Vastaus yritykseltä EasyPets

Beste A verhagen,

Ik kan geen recente order vinden op de naam verhagen. Ik heb ook geen whatsapp gezien in de klantenservice. Kun je nog een keer contact zoeken via whatsapp en jouw ordernummer delen dan krijg ik je bericht direct te zien en zullen we dit netjes afhandelen. :

Ik help je graag!

Met vriendelijke groeten,

Dimitri
Oprichter EasyPets

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb de hondenluiers voor de reu…

Ik heb de hondenluiers voor de reu besteld omdat hij plaspillen heeft en gaat lekken.
Na advies gevraagd te hebben omdat de omvang van mijn hondje en het gewicht niet overeen kwam met de tabel. Had ik het advies kregen maat S te bestellen. Dit heb ik helaas gedaan toen bij de dierenapotheek i.v.m. de lagere verzendkosten daar.

Helaas was deze maat toch echt te klein dus helaas verkeerd advies gehad via WhatsApp.

Daarna de S/M besteld. Deze zit wel goed qua omvang.
Maar... de rand aan de binnenkant moet ik er echt uitknippen want die staat op spanning als ik hem om doe en snijd in zijn buik als ik de band om doe. Dit is wel heel jammer...
Omvang 36 en gewicht 3,8kilo.

Tandendoekjes zijn prima.
Hondjes laten beide hun tandjes goed poetsen.

23. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Super blij met mijn kattenbak

Super blij met mijn kattenbak! Ik gebruik al jaren de houtkorrels en had de daarvoor speciale bak . Deze is echt veel fijner. Zou helemaal top zijn als er ook een maatje groter zou komen voor de Maine Coon. 😍

21. elokuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Trage klantenservice...

15 augustus bestelling gedaan en betaald, inmiddels al 20 augustus en bestelling staat nog steeds op :
"in afwachting van gegevens", bij vervoerder neem ik aan.
Nog geen contact kunnen krijgen met easypets.
Niet per mail, bellen of WhatsApp...🤔😑

20. elokuuta 2026
EasyPets-logo

Vastaus yritykseltä EasyPets

Beste mevrouw Mulders,

Dank voor het melden.
Beide zijn inmiddels opgelost en de oorzaak wordt aangepakt.

Het pakket is persoonlijk doorgezet en onderweg.

Dimitri van der Meer
Oprichter EasyPets

EINDELIJK!

Geen stof, geen pellets die in huis rondvliegen, gewoon simpel vulling erin en klaar. Geen gedoe, geen vuile geurtjes, geen vuil in huis! TOPPRODUCT! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Voor het eerst: tofu kattenbakvulling

Voor het eerst de tofu kattenbakvulling gebruikt. Milieuvriendelijk. Mijn 2 katten gingen er vrij snel op. Inderdaad veel minder tot geen nare geurtjes. Geen stof. Wel wat meer uitloop. De korrels lijken op rijst. Klontert goed bij urine. Gebruik het nu ca 3 weken

1. elokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin