DreamBalloon AB Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vi hade en superhärlig ballongflygning. Personalen var så trevliga och gjorde hela grejen enkel och trygg, både för oss och barnen. Själva flygturen var något helt eget, det går liksom inte att jämf... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det var en magisk första upplevelse absolut värd att göra igen och att rekommendera. Så stor korg, så stor ballong, så mycket luft som skulle i och vi fick hela tiden vara med och hjälpa till med tyd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Att få vara delaktig både före, under och efter gav mig så mycket! Vi var ett toppengäng inkl instruktören som hjälptes åt och fick allt att klicka Kändes tryggt med både instruktör och genomfö... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk upplevelse! Så magiskt och mycket häftigare än vi kunde ana. Kul också att få ta del av både historik, meteorologi och mycket annat intressant om ballongfärder. Samtidigt ingick något mer p... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lentojen hakusivusto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Den perfekta gåvan till dig – eller till någon du bryr dig om

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

67 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ett nytt perspektiv

Att flyga luftballong var en helt unik och fantastisk upplevelse. Hela upplevelsen, från förberedelserna före start till efterarbetet när ballongen packades ihop, var en rolig del av äventyret, inte bara själva flygturen.

Personalen var fantastisk: engagerad, professionell och väldigt lätt att prata med. Det märktes att de verkligen tycker om det de gör, vilket gjorde att man kände sig både trygg och välkommen.

Själva färden var otroligt vacker. samtidigt som det var väldigt fridfullt och stilla när man var högt upp var det också häftigt när ballongen ibland flög lägre över landskapet. Att glida förbi trädtopparna och komma så nära skogen gav ett perspektiv som man aldrig annars får uppleva.

Jag kan varmt rekommendera detta till alla som funderar på att prova.

16. heinäkuuta 2026

Fantastiska ballongpiloter

De var väldigt trevliga och tillmötesgående. Jag var lite handikappad pga artros i en höftled och de var snabba med att se till så jag fick en fantastisk upplevelse. De frågade efter landningen om det gått bra med mig 🙏. Även de medpassagerare i samma "korgfack" var behjälpliga och tillmötesgående 👍
Resan i sig var helt fantastisk, en märklig känsla av att bara glida omkring nästan ljudlöst. Rekommenderar starkt Dreamballoon. Stort TACK till Niklas, Nisse och Lars.

Kanon bra

Allt var bra! Från tidigt sms att det skulle bli en flygning, sedan bra info om startplats några timmar senare. Tydliga och bra instruktioner vad som förväntades av oss som var med, vart vi skulle hålla i, vart vi skulle dra. Genomgång av landningsposition även uppe i luften. Kort sagt allt var jättebra, inte bara det som vi såg och upplevde i luften, utan allt jobb före och efter flygningen. Kul att se hur allt går till.

Saanut 2/5 tähteä

Mycket besviken på upplevelsen.

Hej Dream Balloon,

Jag bokade en ballongflygning i Malmö/Lund-området, men upplevelsen blev en stor besvikelse av flera anledningar.

För det första flyttades startplatsen till Sjöbo med kort varsel. Det ligger över 50 km bort från den utlovade platsen, vilket innebar en lång och oväntad extra resa för min del. För det andra var personalen inte på plats i tid, vilket skapade onödig stress innan start.

Slutligen var själva flygrutten mycket enformig. Istället för att flyga över staden och se arkitektur och människor från ovan, såg vi enbart öppna fält och skog. Det levde inte alls upp till marknadsföringen eller mina förväntningar. Dålig service och tråkig rutt för det höga priset. Rekommenderas inte.

Saanut 5/5 tähteä

Otrolig upplevelse med fantastiska piloter!

Jag är jätte nöjd med upplevelsen. Piloterna, både han som va i korgen och dom som hjälpte till på marken, va jätte trevliga och professionella.
Hela upplevelsen tog nästan fyra timmar. Vi va i luften i 1 timme. Resten av tiden gick åt till säkerhetsinformation, att hjälpas åt att förbereda och fylla ballongen med luft, hjälpa till att plocka ihop ballongen och sen lite information om luftballongens historia.

Om man av olika anledningar inte klarar av att hjälpa till med det fysiska arbetet som krävs för att förbereda ballongen va det bara att tala om det för piloten. Dom gav en då uppgifter som va lämpliga eller så kunde man stå vid sidan och titta på.

Om du, som jag, har autism så vill jag informera om två saker:

1. Korgen va uppdelade i fyra fack där man va max fem personer. Detta innebär att det blir ganska trångt och det är svårt att undvika fysisk kontakt med personen man står jämte. Vid landning måste man stå höft mot höft, axel mot axel med sin medpassagerare. Det pågick i max fem minuter, men kan vara bra att vara förbered på.
2. Även om tiden i luften är väldigt tyst och lugn, så ger brännaren ifrån sig ett ganska högt plötsligt ljud när den används för att justera höjden man flyger på. Så om du har svårt med höga ljud rekommenderar jag något sorts hörselskydd. Se dock till så att du kan höra pilotens instruktioner!

Om man vill flyga luftballong kan jag varmt rekommendera DreamBalloon!

11. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Underbar och vacker upplevelse!

Underbar och vacker upplevelse!

Flygkapten (och övrig personal) skapade redan från första början trivsel och trygghet genom sitt vänliga, humoristiska, men tydliga sätt att tala och leda.
Trevligt att efter mjölkning och packning dels få lite luftballonghistoria, och dels bli "dubbade" i champagne!

Även nu, dagen efter, finns en härlig känsla kvar! Varmt Tack, än en gång - också för diplomet!

Rekommenderar varmt att flyga med DreamBallon!

Vänliga hälsningar!
/ Jonas Almon (med familj, Benjamin och Caroline)

10. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Flygningen var fantastisk med otroligt…

Flygningen var fantastisk med otroligt vacker utsikt och en obeskrivlig känsla av lugnet när man är så högt upp. Uppskattade även att man fick hjälpa till med utrustningen och känna sig som en del av besättningen. Trevlig personal som förbättrade upplevelsen. Rekommenderar starkt.

10. heinäkuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Helheten

Helheten, bra väder, trevlig personal, att glida fram i luftrummet tyst (när brännaren inte låter) o stilla och uppleva naturen ur en ny vinkel. Att hjälpa till med både upp o nedpackning ger en bättre 'att vara med känsla'. Skånska slättlandskapet måste vara en av de vackraste vyerna att flyga över.

Saanut 5/5 tähteä

Helt magiskt där uppe i luften

Helt magiskt där uppe i luften, fin utsikt, bra väder o en mycket bra pilot john. Han kunde verkligen sin sak. Och kul stt få hjälpa till både innan och efter turen.Skulle verkligen göra om detta och även tipsa er för andra.

Underbar flygtur!

Vi blev väl omhändertagna och fick bra instruktioner hela vägen. Som höjdrädd var jag orolig innan, men det var en trygg och lustfylld flygtur. Jag gör gärna om det igen och kan varmt rekommendera Dreamballoon!

Underbar upplevelse

Underbar upplevelse. Vara med att packa upp ballongen. Till att få ihop den efter landning. Duktig pilot som hade bra koll på allt och informera tydligt.

Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin