H-Day AB Arvostelua 25

TrustScore 2/5 tähteä

1,8

Saanut 5/5 tähteä

Lätt att hitta det man söker och jättebra att man kan få en födelsedagspresent som man ska ge bort, på bara några minuter till mailen

1,8

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Smidigt och toppen!

12. huhtikuuta 2026

Köp inte här

Köp inte här. Trots att jag köpt en specific upplevelse och fått den bekräftad för ett visst pris så höjer de priset med flera hundra när det väl var dags att boka. Deras bortförklaring var helt enkelt ”det du köpte var bara ett förslag och priset kan ändras”. Detta känns inte lagligt och kommer ta det vidare.

10. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

NOLL STJÄRNOR - Missvisande, krångligt och inte värt pengarnaen bubbelprovning i present via…

Fick en bubbelprovning i present via Happy Day, vilket lät som en riktigt trevlig upplevelse – “bubbelprovning i trevliga och inspirerande lokaler i Gamla Stan”. Tyvärr visade sig nästan inget av detta stämma.
Redan från början var det svårt att ens boka. Datum för provning saknades länge, kommunikationen med kundtjänst var seg och otydlig, och när datum väl dök upp var det ett i taget och endast vardagar som gällde. När man väl försökte boka blev det dessutom tekniska problem och man fick ingen riktig hjälp, utan skickades runt mellan olika mejladresser.
Det som verkligen sticker ut är att presentkortet inte täcker upplevelsen fullt ut. Trots att det är köpt specifikt för bubbelprovning behövde vi betala flera hundra kronor extra för att kunna nyttja presentkortet, eftersom priset hade höjts. Detta framgår inte tydligt någonstans, och som mottagare har man ingen aning om vilket värde presentkortet faktiskt motsvarar (det hade ju t.ex. kunnat stå på presentkortet).
När vi till slut fick till en bokning (tyvärr en tisdag-kväll, eftersom helg-alternativ saknades), blev det tyvärr inte heller i några mysiga lokaler i Gamla Stan, utan ett på ett ölhak på Söder. Trots att hemsidan fortfarande påstod något helt annat.
Själva provningen var okej, vi fick prova 1 cava och 4 champagner. Men det var nog också det enda som var enligt förväntan. I övrigt var det en ganska stor grupp, i en stökig miljö med pubmusik i bakgrunden (och andra pub-gäster och ordinarie pub-verksamhet bara några meter bort), redan upphällda (och därför även till viss del avslagna) glas när vi satte oss, och salta chips som tilltugg. Tyvärr inte vad vi hade förväntat oss från början.
Sammanfattningsvis: Otydlig prissättning, missvisande marknadsföring, dålig bokningsprocess och en upplevelse som inte lever upp till beskrivningen. Rekommenderas inte.

7. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Upplevelsen som jag gav bort i december…

Upplevelsen som jag gav bort i december va inte längre tillgänglig i mars. Gjorde misstaget att boka på detta vis. Finns ing aandra aktiviteter som är särskilt lockande. Kommer inte nyttja den gär mellanhanden igen utan bokar direkt hos den som har aktiviteten.

31. maaliskuuta 2026

VARNING

VARNING! Köp ej presentkort från happy-day!!!Kan bara instämma med tidigare recensioner. Fått 2 olika presentkort från detta företag och inte lyckats lösa in någon av dessa. Mejlat sen i höstas och fortfarande inte fått hjälp. Ca 4 veckors väntetid på ett hjärndött svar som inte leder någonvart.

31. maaliskuuta 2026

Scammers

Really sketchy. They closed their .se Trustpilot page because it was being flooded with 1 star reviews and started clean here.

They renamed their previous trustpilot page to H-day so it doesn't show up in search results and closed it pretending their .se site is closed, and this is the new one, when both still work.

Now they started this one, which is getting equally bad reviews, but their site then uses their own 4,85 rating. This deserves a Konsumentverket report.

Clearly. They are more interested in hiding their problems than in solving them.

TLDR, avoid gifting anybody one of their experiences. Some might be ok to book, but others like the racing experience you'll most likely be unable to book it because they are oversold and aren't available of booked fast.

My wife gifted me a racing experence 3 years ago. I have constantly tried to book the experience and it's been impossible.

- Very, very few dates are added, and only during summer time
- Once dates are added, they are fully booked within days
- Activities are on weekdays during working hours
- Alternative locations are 300km away or more from Stockholm

Customer service has told me they'd let me know when dates are added, and they haven't. That more dates were coming, and they didn't, and to go to a different track, the closest being 300km away, which doesn't make sense for a 20 min activity.

This is a waste of money and a borderline scam. Vouchers expire after 3 years, they won't provide a refund nor extend the voucher date, and their suggestion is to pay an extra 395 to extend for another year or the voucher will go to waste.

Clearly, they don't put much effort in making more dates available and they hope people won't redeem their gifts. I'd not recommend to anyone or gift this to a friend. Terrible experience.

30. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

What a shoddy shit store

What a shoddy shit store! I purchased two of their gift vouchers for me and my girl one year ago, and even though I've tried to use them for this particular day-SPA thing that I bought the vouchers for it has been practically impossible to use them!! First of all, the availability is below all reasonable expectations! Who wants to go to a SPA at 07.00 on a Thursday?? Secondly, once I almost got a time slot and thought I'd reserve it before it's too late, the vouchers didn't work? I contacted happy-day and got another voucher for some strange reason? Once that was sorted the experience was no longer available! It's just so very annoying this. And now a year later, the experience I bought the vouchers for is no longer listed (it has been removed from the store). When I contact happy-dayabout it and want a refund they just refuse and sent me legal paragraphs as reponse! It's really bad! You have been warned: don't do business with this shoddy business!!

30. maaliskuuta 2026

Bedrägeri

Bedrägeri. Går ej att boka eller så avbokas bokat evenemang. Priset höjs. UNDVIK SOM PESTEN!!!

23. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Köp inga upplevelser här!!

Köp inga upplevelser här!!
Rena rama lurendrejeriföretaget!!
Grymt lätt att köpa men därefter börjar problemen, det går inte att boka och skulle du ändå komma nära en bokning så vill de ha mer pengar!!
Vill du bli lurad så köp här!
Idag slänger jag mitt värdebevis för sportbilskörning. 1200Kr i sjön!!!

19. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Aldrig varit med om en svårare bokning

Aldrig varit med om en svårare bokning. Genomtänkt helt omöjligt att boka - när väl det går att boka så finns själva aktiviteten kvar. Eller så kostar den mer. Bortkastade pengar på skojare.. en scam.

13. maaliskuuta 2026

Ej pålitliga.

Ej pålitliga.
Det känns nästan som att en del av affärsidén bygger på att presentkort förfaller innan de hinner användas. Mitt tips till den som ändå funderar på att köpa en upplevelse från Happy Day är att noggrant kontrollera hur ofta upplevelsen faktiskt genomförs och på vilka orter de kan garantera att den blir av.

I mitt fall gick upplevelserna i praktiken inte att använda eftersom tillfällena var så få och svåra att anpassa sig till. Men det var faktiskt inte den värsta delen av upplevelsen.

Det som verkligen sticker ut är deras brist på service och bemötande. I efterhand blev jag bemött på ett sätt som kändes nedlåtande, där de i princip förklarade mig omyndig och tillrättavisade mig med hänvisningar till att det är kundens eget ansvar att kontrollera villkoren – och till och med hänvisade till Hallå Konsument.
En mycket dålig kundupplevelse.

11. maaliskuuta 2026

Anllita inte detta företag Happy Days

Vi beställde och betalade ett värdebevis men det går inte att boka upplevelsen. Antingen fungerar inte inloggningen eller också går det inte att komma vidare på sajten. Har kontaktat via mail och hoppas att de kontaktar oss. Annars får det bli Allmänna Reklamationsnämnden.

9. maaliskuuta 2026

KÖP INTE upplevelse härifrån

Skulle boka min upplevelse men då gäller värdebeviset helt plötsligt inte längre utan ”omvandlas” till ett presentkort. Som inte räcker till den upplevelsen som är köpt. KÖP INTE för att ge bort till någon då dom kan behöva betala extra trots att värdebeviset gäller en viss upplevelse.

6. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Varning - bortkastade pengar.

Vi har fått presentkort på upplevelse via Happy-Day som vi har försökt att lösa in under en längre tid. Det är helt omöjligt att få till den aktiviteten som är utlovad.
Samtidigt helt omöjligt att få hjälp från supporten som bara hänvisar till andra kommunikationssätt. Allt utom per telefon.
Varnar för detta bolag! Bortkastade pengar!

15. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin