DreamBalloon AB Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Att få vara delaktig både före, under och efter gav mig så mycket! Vi var ett toppengäng inkl instruktören som hjälptes åt och fick allt att klicka Kändes tryggt med både instruktör och genomfö... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lentojen hakusivusto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Den perfekta gåvan till dig – eller till någon du bryr dig om

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

67 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

What a fantastic experience

What a fantastic experience! The crew was highly professional, friendly, and well organized. The whole concept is great fun, and it was exciting to help prepare the hot air balloon before takeoff. After the flight, everyone helped pack up the balloon, followed by a traditional champagne celebration and dubbed.

I can wholeheartedly recommend this company for its professionalism, excellent organization, and commitment to safety.

14. syyskuuta 2026

Super bra

Super bra! Våra två barn 8 och 10 åkte med och hade en fantastisk upplevelse och de anpassade för att barnen skulle trivas. Super upplevelse!

13. syyskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Vi hade en superhärlig ballongflygning

Vi hade en superhärlig ballongflygning. Personalen var så trevliga och gjorde hela grejen enkel och trygg, både för oss och barnen. Själva flygturen var något helt eget, det går liksom inte att jämföra med något annat. Att bara glida fram och titta ut över allt var helt fantastiskt.

Efteråt fick vi vara med på en jättefin liten ceremoni som rundade av upplevelsen på ett mysigt sätt. Barnen var helt lyriska och pratade om det resten av dagen. En riktigt minnesvärd grej för hela familjen.

13. syyskuuta 2026

Magisk ballongfärd

Att få vara delaktig både före, under och efter gav mig så mycket!
Kändes tryggt med både instruktör och genomförande i helhet
Flygningen var magisk - som att sväva långsamt fram OCH vilken utsikt!

Tack för en fantastiskt fin kväll!

27. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Det var en magisk första upplevelse…

Det var en magisk första upplevelse absolut värd att göra igen och att rekommendera. Så stor korg, så stor ballong, så mycket luft som skulle i och vi fick hela tiden vara med och hjälpa till med tydliga instruktioner - säkert och tryggt. Även bra uttänkt landning före sjö med väg nära där följebilen var. Tungt att bära upp ballongen men starka krafter fanns.
Vi fick dessutom förnämlig återtransport till bilen. Tack för en minnesrik tur! 🥰

26. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Roligt och trevligt att flyga.Det var…

Roligt och trevligt att flyga.Det var lika spännande att rigga och plocka ihop som att flyga ovan trädtoppar och motionslopp konstigt nog, men vi skrattade hela tiden och det enorma tyget, som vägde 350 kilo, krävde hantering.

26. elokuuta 2026

Fantastisk upplevelse

Fantastisk upplevelse! Så magiskt och mycket häftigare än vi kunde ana. Kul också att få ta del av både historik, meteorologi och mycket annat intressant om ballongfärder. Samtidigt ingick något mer praktiskt arbete före och efter flygningen än vi trodde - det var vi inte riktigt förberedda på. Det blev i alla fall en del av upplevelsen! Kan verkligen rekommendera en flygtur!

13. elokuuta 2026

Superb!

Trevlig, seriös, självsäker och rolig pilot. Jättebra flygning rekommenderas starkt.

2. elokuuta 2026

70års present

Gav detta till min far i 70års present. Han gillar äventyrliga grejer och detta hade han aldrig provat. Blev väldigt lyckat och minnesvärt! Kan rekommendera för den äventyrlige! Landingen va lite bumbig men det var ett äventyr i sig.

2. kesäkuuta 2026

Vacker upplevelse

Vacker upplevelse där man får vara med och packa upp och packa in ballongen. Roligt att få vara med och fixa men instruktionerna kunde ibland vara tydligare!

26. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin