DreamBalloon.dk Arvostelua

1 393
TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Fantastisk tur fra Næstved Skønne, venlige og kompetente folk fra dreamballon Første gang for mig og til andre nye, vær opmærksom på hvilket jeg ikke var, at det kræver meget stille vejr at kom... Näytä lisää

1. Kuumailmapallolennot

Få en oplevelse for livet: DreamBalloon tilbyder ballonflyvning i hele landet. Trygt og roligt over det smukke, danske landskab. Læs mere om ballonflyvning og booking på DreamBalloon.dk

Erinomainen

Kaikki arvostelut

(1 393)

141 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

En drøm gik i opfyldelse!

Turen var helt igennem en god og fantastisk oplevelse. Jeg har det meste af mit liv haft en drøm om en ballontur, og da jeg nylig fyldte 80 år gik drømmen i opfyldelse, takket være mine børn, svigerbørn og børnebørn! Hurra og tak for dem og Dreamballoon! (Skulle jeg komme med et lille pip ville det for en ældre dame som mig have været fedt med en lille trappe til hjælp ved af- og påstigning), men flinke medpassagerer var en god hjælp.

Udløbet gavekort

Tur udskudt flere gange pga. fejl ved overfyldt ballon og vejrforhold - Herefter udløb vores billetter og kunne ikke bruges.

15. syyskuuta 2026

Det var en skøn september aften

Det var en skøn september aften, en fantastisk oplevelse i luftballon, et meget opmærksomt og omsorgsfuldt crew, som sørgede for at vi alle fik den bedste oplevelse. Tak for tålmodigheden Dreamballoon, det er den bedste fødselsdagsgave jeg kunne få.

Godt organiseret

Godt organiseret, perfekt vejr,behagelig personale og gode flyvefæller. Alt i alt en rigtig god oplevelse..tak for det Poul Erik.

14. syyskuuta 2026

Det var en perfekt gennemført flyvning

Det var en perfekt gennemført flyvning. Præcis information på flyvedagen, grundig sikkerhedsbriefing ved kurven af pilot Philip Mundt som ud over at være en meget dygtig pilot også har dejlig humor og er meget underholdende 🙂
Absolut fem stjerner og en varm anbefaling her fra 🙂

13. syyskuuta 2026

Det var en stor oplevelse

Det var en stor oplevelse, som var blevet udsat en del gange. Men denne dag lykkedes det. Alle fra DreamBalloon-Teamet var utrolig hjælpsomme og venlige. Ualmindelig dejlig dag. Det kan varmt anbefales:-)
mvh Maj-Britt

11. syyskuuta 2026

Ventetid på flyvevejr er det hele værd

Fantastisk tur fra Næstved
Skønne, venlige og kompetente folk fra dreamballon

Første gang for mig og til andre nye, vær opmærksom på hvilket jeg ikke var, at det kræver meget stille vejr at komme afsted.
Så kom i gang i god tid i forhold til udløb og forbered dig på mange aflysninger.
Den endelige tur er bestemt ventetiden værd 😄

Rigtig god flyvetur

Rigtig god flyvetur.
De var gode til at sætte alle ind i sikkerheds instrukser både på engelsk og dansk, samt alle fik mulighed for at prøve det af inden flyvningen.
Piloten var rigtig god til at flyve, og snakke med alle under flyvningen😊

En STOR tak til DreamBaloon 🎈

Jeg vil hermed rette en dybfølt tak til DreamBaloon især pilot Bartek Oberski for en helt fantastisk sanselig oplevelse! Turen var længe ventet men da det endelig blev tid blev det en oplevelse of a lifetime.. Professionel og veltilrettelagt forløb - TAK for at have givet mig den mulighed for at opleve verden sådan set lidt fra oven.. 🎈☺️
De allerbedste hilsner fra Marian Iversen

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
6 gang blev lykkens gang, og sikke en FLOT aften vi fik.
Desuden også en rigtig god service, både før, under og efter flyvningen.
Tusind TAK til Kaptajn Bortek Oberski og hans crewe for en FED oplevelse.
Kan kun gi mine varmeste anbefalinger.

25. elokuuta 2026

Sjette gang er lykkens gang, men dejlig oplevelse!

Det var en helt særlig og meget fin oplevelse, som ikke kan sammenlignes med noget andet. Crewet var søde og gode til at briefe gæsterne, og alt foregik i god ro og orden. Det er dog vigtigt at sige, at vi måtte ombooke vores tur seks gange, før vi faktisk kom om at flyve, fordi vejret ikke tillod flyvning alle de andre gange. Jeg syntes, ballonturen i sidste ende gjorde op for det, men det er noget, man kan risikere vil ske.

25. elokuuta 2026

Hej Dreamballon

Hej Dreamballon

Mange tak for en helt fantastisk ballonoplevelse. Det var en flotte rejse over smukke landskab, hvor vi fra første øjeblik følte os i trygge hænder.
Pilot Phillip Mundt og det øvrige crew skabte med deres professionalisme, ro og engagement en oplevelse, der vil blive husket længe.
Tak for en uforglemmelig flyvning fyldt med smukke udsigter, nærvær og eventyr.

Med venlig hilsen
Markbaronesse af Svogerslev