DreamBalloon AB Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vi hade en superhärlig ballongflygning. Personalen var så trevliga och gjorde hela grejen enkel och trygg, både för oss och barnen. Själva flygturen var något helt eget, det går liksom inte att jämf... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det var en magisk första upplevelse absolut värd att göra igen och att rekommendera. Så stor korg, så stor ballong, så mycket luft som skulle i och vi fick hela tiden vara med och hjälpa till med tyd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Att få vara delaktig både före, under och efter gav mig så mycket! Vi var ett toppengäng inkl instruktören som hjälptes åt och fick allt att klicka Kändes tryggt med både instruktör och genomfö... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk upplevelse! Så magiskt och mycket häftigare än vi kunde ana. Kul också att få ta del av både historik, meteorologi och mycket annat intressant om ballongfärder. Samtidigt ingick något mer p... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lentojen hakusivusto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Den perfekta gåvan till dig – eller till någon du bryr dig om

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

67 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vilken bröllopsresa!!!

Vi fick ballongfärden i bröllopspresent och kan inte ha haft en bättre upplevelse än denna! Fick tydliga instruktioner och visning om hur vi skulle hjälpa till att förbereda ballongen innan turen och sedan packa ihop den efteråt. Hela personalgruppen var av toppklass och piloten kändes riktigt erfaren, professionell och kunnig. Kände trygghet under hela kvällen, start, färd och landning och man kände att de verkligen kunde sin sak och jobbade hårt för att vi skulle få en så bra upplevelse som möjligt. Ett fint avslut med dop och skål med champagne i solnedgången mitt ute på landet som är den bästa miljön vi vet!

18. kesäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Inför landningen

Jag tycker ni skulle informerat mer om landningen, både i informationen före och direkt på plats innan flygning. Jag stod med böjda knän men det räckte inte eftersom jag slog i kanten med kraft + att jag fick en person hårt i ryggen och jag har nu fraktur på revbenen. Aj! Tror inte om våran landning var värre än någon annans och just därför behöver informationen vara tydligare inför landning. Hur ska vi i "vårat fack" stå i förhållande till varandra, bör man hålla i sig med båda händer etc.

10. kesäkuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

En upplevelse att bära med sig

Det var verkligen en upplevelse att flyga med er. Vi fick hela tiden bra information och tydliga instruktioner när vi skulle hjälpa till både före flygningen och efter. Kul med små anekdoter om ballongflygningens historia.

14. kesäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

En fantastisk upplevelse -en 10 av 10!

En fantastisk upplevelse, trevliga killar som såg till att allt fungerade, inte minst en rolig kapten som styrde skutan säkert i hamn. Under resans gång kändes allting säkert och mycket bra från början till slut. Så det var bara att njuta av den underbara kvällen över Skånes landskap. Ni som har tänkt tanken att åka luftballong, går slag i saken o hoppa i korgen! Ni kommer inte att ångra er.
TSig

14. kesäkuuta 2023

En underbar upplevelse

Denna upplevelsen har jag önskat mej I många år. Ballongflygningen var magisk,otrolig,härlig ... Ja det går inte att beskriva i ord måste upplevas. Rekommenderar andra att göra detta.

12. kesäkuuta 2023

Magisk upplevelse

Alltid lika magiskt att få följa med upp i det blå. Oerhört vackert, roligt och spännande! Jättetrevlig och proffsig personal. Rekommenderas varmt!

Saanut 2/5 tähteä

Bokat Malmö men blev Lund o åkerfält…

Hade bokat flygning i Malmö där ordnar med trsp o hämtning efteråt, perfekt väder med lite vind fr SV, alltså borde en start nära kusten söder om Mö bli perfekt men vi förvånades när vi kallades till start i norra delen av Lund vilket ej gick att påverka. Flög 15min över Lund resten längs med E22 mot Eslöv. Landade i ett vetefält där bonden tvingade oss upp igen. Landade ngn km bort på ogräsfält där markägaren ej var tillgänglig. Det blev nästan mörkt innan vi åter fick trsp till Mö igen, mkt hjälp krävdes från de 19 passagerarna för genomförandet.

Fin tur från Lund

Jag hade trevligt från start till slut och njöt av min resa. Duktig skeppare och ambitiös personal fick med oss i allt från att få upp ballongen till rivningen och avslutningsceremonin.

Minne för livet

Svårt att inte ge denna upplevelse, ballongflygning från Säve till Ytterby högsta betyg. Hela konceptet med montera upp ballong, flygning, nedmontering och avslutningsvis ceremonin vara alla givande bitar. Härliga herrar i Christian och Per som höll i kvällen 6/6. Hoppas få göra om detta en dag. Perfekt presentförslag att ge bort.

Saanut 5/5 tähteä

En present som överträffar det mesta

Fick en underbar upplevelse, vi åkte från Säve över Göteborg, vi fick hjälpa till att montera upp allt, bra pilot som gav bra och tydliga instruktörer. Skicklig var han också. Han visste vad han gjorde. Kul att bli döpt också. Väldigt seriöst företag.

Saanut 5/5 tähteä

Piloten Anders var väldigt kunnig och…

Piloten Anders var väldigt kunnig och gjorde så man själv blev lugn och även Ulf som skötte tilldelningen av dom arbetsuppgifter vi skulla ha för att få upp ballongen var otroligt rolig och väldigt tillmötesgående.
Piloten gjorde en väldigt fin flygresa med alla oss som fick följa med och gav oss en otroligt fin upplevelse samt tog ner oss på ett säkert sätt.
jag rekomenderar varmt denna luftballongsfärd med Anders vid rodret.
MVH Niklas Velin

21. toukokuuta 2023

Underbart upplevelse

Underbart upplevelse, värt varenda krona! Duktiga och trevliga personal och fin & stor balloon och kan rekommendera till alla starkt!

21. toukokuuta 2023

Fantastic experience!

Great experience flying in an air baloon over Stockholm. Both Anders and William were super professional in evertyhing they did and they took great care of the group! Would always recommend!

23. toukokuuta 2023

Fantastisk!!

Fantastisk!!! Bara vara med och sätta ihop och packa ner balongen är värt pengarna. Och själva flygningen med skandinaviens största balong och den erfarne aeronauten Anders Bohlin 🥳🥳🥳Helt underbart.😁

15. toukokuuta 2023

En oförglömlig luftfärd!

En oförglömlig luftfärd över min egen hemstad Kungälv där jag kunde betrakta mitt hus och närliggande bostadsområden ovanifrån med egna ögon. Lite som en svävande ande och det var ju t o m Kr.himmelfärd (18 maj). Sen sjönk vi ner sakta och säkert ner på ett fält lite norr om Romelanda (Honeröd gård). Mycket lärorikt också hur allt funkar från start till mål.

18. toukokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin