DO NOT USE THIS COMPANY!! My first order got cancelled because i missed a house number, i have made that correction on the second order and specifically chose to send a package without printing... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Najgorsza firma kurierska jaka istnieje paczka z rowerem opóźniona o 3 dni bo kurier postanowił nie przyjechać po paczkę do magazynu a na drugi dzień postanowił że zawiezie ją do nie tej sortowni co t... Näytä lisää
Najgorsza firma z jaką miałem styczność. Zamówiłem zestaw Starlink czyli sprzęt delikatny i drogi. Kurier nie podjął próby dostarczenia próbując mi wmówić, że nie miał numeru telefonu. Zostawił ten sp... Näytä lisää
Moje doświadczenie z DHL jest bardzo negatywne. W moim przypadku informacja o dostarczeniu przesyłki została wysłana wyłącznie na e-mail, którego na co dzień nie sprawdzam. Nie otrzymałam nat... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yhteystiedot
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Opinia o kurierze DHL
Opinia o kurierze DHL – Kurier455 (Wrocław)
Chciałabym serdecznie podziękować Kurierowi455 z DHL z Wrocławia — to absolutnie wyjątkowy kurier! 🌟
Zawsze uśmiechnięty, pomocny i gotowy do rozmowy.
Zawsze wie, co doradzić — nawet gdy mam jakieś pytania czy wątpliwości.
Zawsze podchodzi z życzliwością i kulturą — zamienia dostawę w bardzo pozytywne doświadczenie.
Dziękuję za Twoją pracę i za to, że tak świetnie wykonujesz to, co robisz.
Z całego serca polecam — niech inni wiedzą, że są jeszcze kurierzy, którzy robią to z sercem! 🙏
Kary dla kurierów za nie dostarczenie przesyłki !!!!
Do dzisiaj myślałam , że DHL jest jedną z porządniejszych firm kurierskich OTÓŻ myliłam się. Kurier nie dostarczył paczki , choć kontaktowałam się żeby dopytać o której mogę się jego spodziewać , miał być u mnie około 11.00-11.30 , gdzie o 11.20 dostałam wiadomość że paczka została przekierowana do punktu!!! Po telefonie wykonanym natychmiast do kuriera powiedział , że nie zastał mnie w domu!!!! Gdzie doskonale wiedział że czekam na niego!!! I żeby było ciekawiej zostawił paczkę ( duża paczka dlatego zależało mi na dostarczeniu do domu) w pobliskiej Żabce. Odebrałam i co!?!?! Paczka była uszkodzona i mimo że był na moim osiedlu to nie dostarczył paczki do mnie bo ją uszkodził !!!! Poza tym padał deszcz a kurier z cukru no i piątek więc spieszył się!!!! Dopóki nie wprowadzą kar za nie dostarczenie przesyłki to dalej będzie takie dziadostwo w tych firmach kurierskich!!!!!
Dramat
Dramat. Paczka przez 2 tygodnie do mnie nie dotarła, a następnie zrobili zwrot.
Ponieważ, żeby znaleźć do nich numer trzeba się natrudzić-podaję: 42 6345345 oraz mail: interwencje.krajowe(małpa)dhl.com
Niedawno zamówiłem towary do DHL Box
Niedawno zamówiłem towary do DHL Box. Niestey, dostałem informację, że ich zdaniem zrezygnowałem z zakupu, co oczywiście nie miało miejsca.
Pomimo
Pomimo, że jestem w domu kurier ziatawia paczkę w paczkomacie. Ja zamawiam paczki z dostawą do domu to ma być przyniesiona, a nie zostawiona w paczkomacie. Jak się kurierowi nie chcę robić to trzeba zwolnić. Nie pierwszy raz muszę iść do paczkomatu, bo ciężko przynieść paczkę do domu.
Niby rzecz błacha, a jednak mówi dużo o logistyce firmy
Zamówiłem z chin jakieś gówniane kabelki, nawet sobie o nich zapomniałem i po dniu od dostarczenia znikły z żabki, zwrotu do dzisiaj nie dostałem, a status przesyłki wyświetla się jakby cały czas była w drodze do mnie
Gowno
Kontakt z kurierem to żart, nie odpisuje ani me ani be ani nic nie potrafił nawet napisać że dał moją paczkę mojej babci która mieszka pod innym adresem xd polecam InPost nigdy nie było problemów takich jak w DHL
Tragedia
Jakaś tragedia! Kurier wpada w godzinach ktorych zazwyczaj każdy pracuje,dziecko w szkole.Kurier był ale nikogo nie zastał.Od kuriera jeszcze usłyszałam ,,trzeba było siedzieć w domu,, ! Juz trzeci raz dałam się nabrać,już nigdy nie zamówię!
No kurhwy jedne uznają ,że raz…
No kurhwy jedne uznają ,że raz zadzwonią i pizgają paczke na magazyn ,żeby ją potem odesłać. Aplikacja nawet nie zanotowała ,że jakąś paczke zamówiłem. System powiadomień mailowych nie istnieje. No powinni zbombardować te śmietnisko. HA TFU
nie polecam bo kurierzy nie dostarczają…
nie polecam bo kurierzy nie dostarczają paczek na czas albo trzeba osobiście się udać po odbiór.
Zdecydowanie aktualnie najgorsza…
Zdecydowanie aktualnie najgorsza możliwa firma kurierska.
Na ostatnie kilka paczek które do mnie szły z każdą był jakiś problem, a to sporo opóźnione, a to podobno nie było mnie w domu(byłem cały dzień, a kuriera nie widziałem ). Hitem jest aplikacja która w paczce, która ma iść do automatu zatrzymuje się w statusie "nadanie" mimo że paczka leży już 1 dzień w skrytce. Gdybym nie sprawdził w sklepie w którym zamawiałem, paczka pewnie wróciła by do nadawcy.
nie dostarczyli paczki pomimo
nie dostarczyli paczki pomimo, że byłem w domu. Kurier oznaczył, że byłem nieobecny, chociaż byłem w domu cały czas.
Praca w tej firmie to jeden śmieszny…
Praca w tej firmie to jeden śmieszny żart jak i również kwestia doręczenia do klienta to też wielki żart.
DHL bez kontaktu. Infolinia nie jest obslugiwana przez ludzi.
Żadna przesyłka wysłana przez DHL nie dociera do mnie w terminie. Aplikacja DHL podaje fałszywe dane. Ukrywają numery telefonów do swoich kurierów więc nie ma możliwości umówić się na odbiór przesyłki. Infolinia DHL obslugiwana jest wyłącznie przez boty. Nie ma możliwości żeby połączyć się z konsultantem. DHL nie odpisuje na maile, reklamacje i skargi składane przez formularz na ich stronie pozostają bez odpowiedzi. O ile w ogóle uda się do nich napisać gdyż najczęściej pojawia się komunikat że numer przesyłki jest nieprawidłowy i wszystko co napisałeś zostaje usunięte. To jest niesłychane że w europejskim kraju dzieją się takie rzeczy. DHL to firma widmo. Nie wiem co się dzieje z moimi przesyłkami, kiedy wreszcie do mnie dotrą. To jest skandal na skalę światową co ta pseudokurierska firma wyprawia w naszym kraju. Wstyd i hańba.
Jedna z najgorszych firm kurierskich na…
Jedna z najgorszych firm kurierskich na całym globie. Niedostarczanie paczki POMIMO ŻE SIEDZISZ W MIESZKANIU I CZEKASZ, notoryczne opóźnienia lub gubienie paczek, burdel w systemie, kontakt obsługi klienta ZEROWY , jakiś bot co nie rozpoznaje numerów paczki , kontakt na czacie ? zapomnij że w ogóle ktoś odpisze
Zdecydowanie ODRADZAM (nie)usługi kuriera dhl !!!
Paczka 29405592966 , 29285474854 zamowione 28 07. Przesylka nieodebrana do 4 08. Nigdy wiecej tej firemki krzak.Nie polecam.
DHL доставка
DHL доставка - это головная боль и ужас. Не связывайтесь никогда с ними. Курьер не считает нужным доставить посылку, а сервис отвечает что мы вам ничего не должны, а у курьера нет опции звонить перед приездом или вообще приезжать с посылкой. Этой помойки не должно вообще существовать !!!!
Kpina
DHL to jest największa kpina, Codziennie powiadomienie o tym że paczka będzie dziś doręczona ale doręczenia nie ma. I tak przez 5 dni, W końcu kurier zotawia paczkę w czasie urlopu gdzie będzie tylko przez 2 dni i zostanie odesłana,
ODRADZAM
ODRADZAM ! korzystania z usług tej "profesjonalnej" firmy. Przesyłka nadana 22.07, z niewiadomych przyczyn leżała 2 dni na magazynie po czym wróciła do nadawcy. Nadana ponownie 25.07 i do dziś- 30.07 godz. 19:40 nie dotarła do odbiorcy, niewiadomo gdzie obecnie się znajduje.. korzystajcie z innych, naprawdę profesjonalnych firm kurierskich bo niestety DHL się do nich nie zalicza..
Trustpilot-kokemus