Wij hebben een DEPLAY Kids Tablet PRO 4 bestel maar de verzending duurt langer als verwacht. En ter compensatie hebben we een tekentablet opgestuurd gekregen en die bevalt heel goed onze kind van 5 i... Näytä lisää

Wat een supersnelle en transparante communicatie leveren de mensen van team deplay. Ondanks enige vertraging in de levering (veroorzaakt door derden) werd er snel gereageerd en gehandeld. Pluimpje... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sinds we deze hebben, gaat hij echt overal mee naartoe. In de auto, op restaurant, op vakantie… ideaal voor onderweg! Wat ik vooral geweldig vind, is de stevige, dikke beschermhoes. Geen stress me... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tietoja yrityksestä DEPLAY
Yrityksen kirjoittama
⭐ DEPLAY staat voor Developing & Play, ontstaan vanuit de wens om kinderen op een leuke én leerzame manier te begeleiden in hun ontwikkeling.
🚀 Wij geloven sterk in persoonlijke groei, zelfstandigheid en spelenderwijs leren. Daarom maken we producten die kinderen stimuleren én ouders een gerust gevoel geven.
✨ Met onze populaire Kids Tablets, KidsWatches en educatieve producten werkt DEPLAY inmiddels samen met bekende partners zoals Intertoys en MediaMarkt.
@DEPLAY.nl, Webshop, Online, Hollanti
- 0658804136
- support@deplay.nl
- deplay.nl
On vastannut 85 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Ik had twee tablet voor mijn kinderen…
Ik had een tablet voor mijn kinderen besteld en die zou op 19 maart bezorgd worden, maar door douaneformaliteiten liep de levering vertraging op. Gelukkig reageerden mijn telefoontjes en e-mails altijd snel; ze beantwoordden niet alleen mijn e-mails, maar waren ook nog eens heel beleefd, en dat is echt geweldig!
Helaas verlopen simkaart en nieuwe aan…
Helaas verlopen simkaart en nieuwe aan moeten vragen. Horloge is prima

Nog niks
Kan er nog niks over schrijven, want ik heb de iPad nog niet ontvangen.
Wij hebben een DEPLAY Kids Tablet PRO 4…
En ter compensatie hebben we een tekentablet opgestuurd gekregen en die bevalt heel goed onze kind van 5 is er helemaal weg van. De tablet pro moet nog komen maar ik verwacht dat die straks ook heel goed bevalt
Bought the Deplay kids tablet for its…
Bought the Deplay kids tablet for its educational games, but many pre-installed apps only work for a few rounds offline and then require in-app purchases or internet. This wasn't clear upfront—feels misleading. A regular tablet with free offline apps would have been better. Hardware is okay, but the learning promise disappoints. 2 stars.
Goede service, snelle reactie, en vooral mee denken aan een oplossing. Super fijn.

Helaas geen goede ervaring hiermee
Helaas geen goede ervaring hiermee
2 deplay tablets die na 3 weken kapot zijn gegaan door een klein druppeltje water. Is er vocht onder gekomen en doet de deplay tablet het niet meer.
Veder is het wel goed te installeren binnen enkele minuten kan je hem gebruiken.
Jammer dat een tablet die speciaal is voor kinderen niet goed tegen water en of stoten/vallen kan.
Klantenservice is ook niet echt snel en best

Vastaus yritykseltä DEPLAY
De kinderen zijn erg tevreden met hun…
De kinderen zijn erg tevreden met hun tablet! Hier zullen ze nog lang plezier aan hebben. 👍 Ook was er een heel vlotte communicatie. Je vragen worden snel beantwoord.

Snelle oplossing
Ik had problemen met een defecte tablet, maar communicatie was super snel en snel kreeg ik alles geregeld om een nieuwe te krijgen..

Vastaus yritykseltä DEPLAY
Super tablets voor me kinderen zijn er…
Super tablets voor me kinderen zijn er echt super blij mee top aankoop beveel iedereen deplay aan

Vastaus yritykseltä DEPLAY
De deplay tablet houd mijn kind lekker…
De deplay tablet houd mijn kind lekker bezig hij geniet van alle programma's en het is heel leerzaam echt een aanrader voor het leren en ontwikkelen al vanaf dat je kind een peuter is.

Fijne klantenservice
We hebben voor Deplay gekozen omdat de kidstablet overcompleet lijkt te zijn. Helaas is het vanwege een verlengde levertijd nog even wachten. In de tussentijd werd er een tekentablet gestuurd, heel fijn én snel. Zelfs de verzenddoos is leuk!
De tekentablet zelf is handig in boekvorm, zodat de sjablonen netjes opgeborgen kunnen worden. Kids blij en ik dus ook. Ondanks dat ik nog geen review kan schrijven over de kidstablet zelf, wel een fijne ervaring met de klantenservice gehad en ook positief over de ontvangen tekentablet. Veel dank!

Vastaus yritykseltä DEPLAY
Nou me dochter haar badje was kapot via…
Nou me dochter haar bandje was kapot via what's app contact gezocht super snelle reactie en antwoord die ik wou horen heel netjes opgelost super betrouwbaar en snel top service en dat op vrijdag de 13e 👍🎉
Dag later had ik het al in de brievenbus 100% tevredenheid

Ben zeer tevreden over Deplay
Wij hebben verschillende dingen van Deplay. Bij intertoys staan ze regelmatig van Deplay voor uitleg. Wat ook veel duidelijkheid gaf.
We hebben de tablet blauw en de woorden kaarten voor beide en eind van het jaar nemen we de horloges voor de kids. De externe batterij is ideaal voor onderweg.
Nu had ik een probleem met de screenprotector. Ik had een foutje gemaakt met bestellen. De verkeerde maat. Oeps. En ik heb via de whatsapp contact gelegd en mijn probleem uitgelegd. En ze hebben me binnen een kwartier geantwoord en ze zijn met een snelle oplossing gekomen.
Super!!!
Ik raad Deplay aan!!!

Vastaus yritykseltä DEPLAY
Wat een supersnelle en transparante…
Pluimpje voor de menselijkheid achter dit bedrijf!
Nog even wachten en dan kunnen de kinderen ook lekker aan de slag met de 10inch tablets.

Super service !!
Wij hebben 3 maanden geleden 4 tablets gekocht. Helaas is er 1 van de tablets vorige week kapot gegaan. Vandaag al weer een nieuwe ontvangen.
Geweldige service en goed contact.
Bedankt.

Heel goed 😊 heel plezierig 😀
Heel goed 😊 heel plezierig 😀

Vastaus yritykseltä DEPLAY
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.