Arvostelu koskien yritystä DEPLAY

Saanut 4/5 tähteä

Fijne klantenservice

We hebben voor Deplay gekozen omdat de kidstablet overcompleet lijkt te zijn. Helaas is het vanwege een verlengde levertijd nog even wachten. In de tussentijd werd er een tekentablet gestuurd, heel fijn én snel. Zelfs de verzenddoos is leuk!
De tekentablet zelf is handig in boekvorm, zodat de sjablonen netjes opgeborgen kunnen worden. Kids blij en ik dus ook. Ondanks dat ik nog geen review kan schrijven over de kidstablet zelf, wel een fijne ervaring met de klantenservice gehad en ook positief over de ontvangen tekentablet. Veel dank!

13. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä DEPLAY

Hi Diamond,

Bedankt voor je mooie review en je geduld! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de klantenservice en dat de TekenTablet goed in de smaak valt bij de kids.

We hopen natuurlijk dat de Kids Tablet ook helemaal bevalt zodra je deze hebt ontvangen en hebt kunnen uitproberen. Laat ons vooral weten wat je ervan vindt!

Mocht je na het testen net zo enthousiast zijn, dan zouden we het natuurlijk super vinden als je je review misschien nog wilt aanpassen naar 5 sterren.

Speelse groet,
Neomie van DEPLAY