Saanut 1/5 tähteä

Pakketje volgens de Track&Trace keurig netjes binnen 24 uur aan de afhaalautomaat geleverd maar ik krijg 't er niet uit. Vandaag, na drie dagen, heel veel energie ingestoken, eindelijk mijn afhaalcod... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Pakket is bezorgt maar is "Perongeluk" in de verkeerde kluis gelegd door de bezorger. Vervolgens een andere kluis geopend waar opnieuw niets in zat. Ik denk dat ze een ongeluk en diefstal door de bezo... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Mijn pakket is door UPS geleverd in een DB Locker in Arnhem (Rijnpoort / Groningensingel). Helaas heb ik nooit een ophaalcode of QR-code ontvangen. Op de locatie is alleen een locker aanwezig zonder p... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Al veel pakketjes gebracht en gehaald en dat gaat bijna altijd goed. Laatst een keer niet, het kluisje waar mijn pakketje in zou moeten ging niet open. Na opnieuw scannen bleek het label verlopen, bal... Näytä lisää

1,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,4

Kaikki arvostelut

51 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zeer slecht

Een pakket via UPS laten bezorgen bij het pakketpunt. UPS meldt dat het pakket er ligt. Echter stuurt De Buren geen afhaalcode. Meerdere keren contact gezocht, maar geen reactie. Ook UPS heeft gepoogd contact te zoeken, ook niet gelukt.
Verschrikkelijk slecht dit.

8. elokuuta 2024

Nooit mee in zee gaan

Nooit mee in zee gaan! Na inleveren pakket twee weken geleden geen mail gekregen. Pakket is nu zoek. Na 48 minuten bij de buren in de wacht te hebben gestaan zonder te horen hoeveel mensen er zogenaamd voor je zijn of hoelang de wachttijd zogenaamd is maar opgehangen om niet verder voor ... te staan en hoop te houden. Klootzakken.

9. elokuuta 2024

Rampzalig

Voor de tweede keer geen afhaalcode ontvangen. Pakketten zouden via UPS binnen moeten zijn gekomen. Wat een compleet waardeloos "systeem" is dit. Uiteraard is er niemand van UPS of De Buren te bereiken. Onbegrijpelijk.

7. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Werkt snel en makkelijk bereikbaar.

Heb meerdere malen hier laten bezorgen en het is ook door dhl hier gebracht na gemisde bezorgingen. Werkt snel en is makkelijk te bereiken. Op locatie aarhof met gratis parkeren (eerste 30/60 min). Bij locatie aarhof is deze zelfs na google's aangegeven 6 uur sluitings tijd open is omdat de aarhof pas om 10 uur sluit. Een keer was het mis gegaan met codes en locatie maar dat was door dhl veroorzaakt en ook opgelost. Ik weet niet waarom al die negatieve reacties. Tot nu toe goede ervaring.

17. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Ik kreeg op vrijdag 28 juni bericht van…

Ik kreeg op vrijdag 28 juni bericht van UPS dat mijn pakket geleverd was en dat ik tot 12 juli mijn pakket mocht komen ophalen. Op dinsdag 2 juli (3 werkdagen na aankomst) kreeg ik al bericht dat het retour was gestuurd naar de verzender.

UPS heeft verkeerd gecommuniceerd, maar drie werkdagen de tijd hebben in de lockers is sowieso veel te kort. De lockers zijn voor een werkend persoon haast onmogelijk te gebruiken; In het weekend en buiten kantooruren zijn de lockers niet open.

Uiteindelijk mijn pakket nooit kunnen ontvangen (wel geld van verzender teruggekregen).

2. heinäkuuta 2024

Drama!

Drama!
Werken nooit, geven aan dat codes verlopen zijn of niet geldig.

2. heinäkuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Lockers zitten vaak vol

Het idee van de locker is handig bedacht. Echter zitten de lockers vaak vol. Kan je je pakket niet verzenden en kom je steeds voor niks. Dit kost zoveel tijd dat je beter meteen naar een winkel kunt gaan om daar je pakket af te geven. Zou ook handig zijn als je van te voren online zou kunnen checken of de lockers vol zitten of niet

1. heinäkuuta 2024

Slecht

Slecht! Geen afhaalcode ontvangen. Ups gebeld, de buren moet deze code toesturen dus klantenservice heeft contact gelegd met de buren, nog geen code... ik heb zelf het contact formulier ingevuld, nog geen code... in 1 woord nooit meer de buren, waardeloos

26. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Geen haalcode ontvangen na…

Geen haalcode ontvangen na herhaaldelijk verzoek van UPS. UPS heeft nu 4x een haalcode gevraagd voor mijn pakket. Echt waardeloos. Het mailadres is gecontroleerd en ik heb in mijn spam gekeken.
Contactformulier invullen dan maar…..werkt ook niet
LAAT NOOIT JE PAKKET AFLEVEREN BIJ EEN AUTOMAAT VAN DE BUREN

14. kesäkuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

De Buren

De Buren. Al enkele malen naar tevredenheid gebruik van gemaakt. Tot vandaag! Een pakket van UPS hier laten bezorgen. Wel een mail ontvangen. Maar geen code om de kluis te openen. Bellen met UPS gaf geen oplossing. Maar gelukkig erg goed geholpen door een vriendelijke dame van De Buren. Ze belde na 45 min terug en stuurde mij een mail met een QR code. Super bedankt!

P.S was wel een zoektocht om een tel. nummer van De Buren te vinden..

11. kesäkuuta 2024

Waardeloos

Twee keer met de duurste optie (UPS) een pakketje naar dit punt laten sturen, en beide keren geen code ontvangen.

De tweede keer is het pakket afgeleverd door 'Gabriel' in de kluisjes waarna ik een bewijs van levering ontving. Na contact met UPS, die contact opnam met dit pakketpunt, bleek het pakketje opeens niet meer in de kluisjes te liggen. Opeens was het 'kwijt'.

Dit pakketpunt lijkt zonder enige consequenties met regelmaat pakketten te verduisteren.

10. toukokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin