Saanut 1/5 tähteä

Pakketje volgens de Track&Trace keurig netjes binnen 24 uur aan de afhaalautomaat geleverd maar ik krijg 't er niet uit. Vandaag, na drie dagen, heel veel energie ingestoken, eindelijk mijn afhaalcod... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Pakket is bezorgt maar is "Perongeluk" in de verkeerde kluis gelegd door de bezorger. Vervolgens een andere kluis geopend waar opnieuw niets in zat. Ik denk dat ze een ongeluk en diefstal door de bezo... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Mijn pakket is door UPS geleverd in een DB Locker in Arnhem (Rijnpoort / Groningensingel). Helaas heb ik nooit een ophaalcode of QR-code ontvangen. Op de locatie is alleen een locker aanwezig zonder p... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Al veel pakketjes gebracht en gehaald en dat gaat bijna altijd goed. Laatst een keer niet, het kluisje waar mijn pakketje in zou moeten ging niet open. Na opnieuw scannen bleek het label verlopen, bal... Näytä lisää

1,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,4

Kaikki arvostelut

51 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Waardeloos systeem

Waardeloos systeem. Ik heb het 5 dagen achter elkaar geprobeerd.

Dag 1, scannen, alle informatie invoeren, etc. etc. Blijken alle kluizen vol te zitten. Het pakket past letterlijk in alle kluizen, dus het kan niet aan het formaat liggen. Als alle kluizen volzitten, laat mensen dan niet onnodig de gegevens invoeren, maar toon de melding dat het vol zit.

Dag 2, minuten wachten tot het systeem ontwaakt. Ik probeer te scannen. Foutmelding. Handmatig invoeren, foutmelding. Nog tig keer geprobeerd, zonder resultaat. Of ik contact wil opnemen met de klantenservice. Getracht, maar na een kwartier radiostilte heb ik het opgegeven. Thuis nog de chat proberen te continueren. Ik kan waarempel berichten blijven sturen, maar krijg na dagen berichten sturen nooit enig bericht terug. Geprobeerd op Android, iOS en Windows. Dus daar zal het allemaal niet aan liggen.

Dag 3: Zie dag 2. Wederom geen reactie. Anderen probeerden het ook. Zonder resultaat. Louter dezelfde foutmelding, keer op keer op keer. Niemand krijgt contact met de klantenservice.

Dag 4: Zie dag 3.

Dag 5: Zie dag 4.

Met de tijd die ik inmiddels kwijt ben om naar deze dienst te fietsen, had ik het pakketje net zo goed zelf kunnen wegbrengen naar de andere kant van het land.

5. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Pakketwand kun je beter slopen

Pakketwand kun je beter slopen dan gebruiken.. onduidelijk bij eerste gebruik welke kluisgrootte je nodig hebt.. de volgende kluis open helemaal niet meer en de code wordt niet meer herkend door de scanner. Wat een k*systeem!!

26. toukokuuta 2024

verschrikkelijk klanetenservice

Geen haalcode gekregen. UPS gebeld, deburen gebeld, niemand kon een oplossing vinden. Verder gepraat met een klantenservice medewerker die op gegeven moment stopte met reageren.

22. toukokuuta 2024

Waardeloos!

Als je een pakketje wil versturen is er nooit een kluisje vrij.
Maar als je er een wilt ophalen is het nog veel erger. Het duurt zo lang voordat de code er is en soms ontvang je er helemaal geen.
Waardeloos.

25. huhtikuuta 2024

1 Ster is nog te veel

1 Ster is nog te veel. Nooit een afhaalcode ontvangen van De Buren. Meteen contact opgenomen met UPS (op de dag dat het pakket afgeleverd werd) die De Buren hebben verwittigd. Nooit wat van De Buren gehoord waardoor het pakketje nu retour is genomen door UPS. Vreselijk & onbetrouwbaar bedrijf

22. huhtikuuta 2024

DRAMA!!!!!!!!!!!!!

Bestelling netjes opgenomen. Na een uur vragen waar het blijft. Toen werd ons verteld dat het gerecht niet beschikbaar was. De eigenaar vertelde ons dat hij een nieuwe chef had en dat het daardoor kwam! Wat slecht zeg

19. huhtikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

de scanner kan de barcode niet lezen

de scanner kan de barcode niet lezen, dus handmatig ingevoerd en vervolgens blijkt er helemaal geen kluisje beschikbaar te zijn en dat op twee locaties!
Wat mij betreft zijn het dus slechte Buren

20. huhtikuuta 2024

Slecht

Herkent de codes van DHL niet bij versturen: geeft aan dat het een verlopen barcode is. Twee verschillende De Buren lockermuren geprobeerd...
Verder gereden naar DHL-automaat, dat werkte meteen.

7. huhtikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Deburen afhaalautomaat wordt al 6 dagen…

Deburen afhaalautomaat wordt al 6 dagen niet opgehaald voor verzending! Het pakket zit uiteraard wel in de automaat. Heb er zes keer over gebeld met de DPD Hub, DPD zakelijke klantenservice en met de buren. Niemand helpt en de dpd de buren afhaalautomaat wordt niet opgehaald voor verzending!

De medewerkers zijn vriendelijk maar niemand die het oplost en er wordt gewezen naar elkaar, dpd landelijk, dpd hub (lokaal sorteercentrum), de buren klantenservice, de ophaal chauffeur, dpd specialist voor afhaal automaten.

Ook toezeggingen het wordt vandaag opgehaald wordt niet nagkomen. Maar niemand die het pakket op haalt na 6 dagen!

Het is een relatief nieuwe afhaal automaat maar dit is echt om te huilen.

@klantenservice dpd bel mij maar even mijn contact gegevens / pakket nummer staat prive. Of reageer in de reactie.

25. maaliskuuta 2024

Geen afhaalcode!!

Al vanaf vrijdag lunchtijd ligt er een ups pakket in een locker van de Buren. Maar een afhaalcode heb ik, nu 2 dagen later, nog steeds niet binnen. Ondanks een melding nog die gemaakt is door ups richting de buren. Chat is waardeloos want je krijgt niemand te spreken behalve de domme bot. Andere manier van contact krijgen is er niet. Dit is niet werkbaar.

15. maaliskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Pakket in automaat gedaan en: ZOEK

Pakket in automaat gedaan in Etten-Leur Bisschopsmolenstraat 79: pakket zoek. De klantenservice chat: hopeloos. Uren aan de "chat" met nul resultaat. Nooit meer gebruiken. Pakket nog steeds zoek.

3. maaliskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin