Saanut 4/5 tähteä

Levering werd zorgvuldig geleverd.vriendelijke chauffeurs met kennis van zaken. Minpunt:Levertermijn van sommige meubelen zijn soms te lang ,maar daar kan deba niks aan doen.

Saanut 5/5 tähteä

We zijn zeer tevreden over onze aankoop bij DEBA Meubelen. We kochten er een salon, een eetkamertafel en eetkamerstoelen en alles verliep heel vlot. De service was vriendelijk en correct. We kr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We kozen voor afhaling en de verkoper had ons verzekerd dat het zou passen. Helaas was dat niet zo. De magazijnier was enorm vriendelijk en heeft ons geholpen de tafel uit de doos te halen en in de wa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een topervaring van begin tot einde. Vanaf de ontvangst door de verkoper, zeer transparant verkoopverhaal. Perfect binnen de vooropgestelde tijd was de levering beschikbaar. Het onthaal in het afh... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Makuuhuoneen sisustus
  3. Sisustusliike
  4. Keittiökalusteet

Yrityksen kirjoittama

Deba Meubelen is veel meer dan een grote meubelzaak! Het verschil zit hem in de interieurbeleving. Een bezoek aan de showroom is telkens anders. De collecties en de merken worden permanent vernieuwd. Je vindt er altijd wat je zoekt!

4,7

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

voor ieder wat wils

groot aanbod zowel op de website als in de winkel. We hebben onze stoelen eerst getest in de winkel om ze nadien eenvoudig te bestellen op de website.

31. joulukuuta 2025

Dag Renaat,
Dankjewel om deze mooie review met ons te delen!

Saanut 5/5 tähteä

Onze bestelde zetel was netjes ingepakt…

Onze bestelde zetel was netjes ingepakt tegen ‘t moment dat we hem wilden afhalen. Een vriendelijke magazijnier heeft ons geholpen de zetel in ons busje te plaatsen. Fijne service. Content!!

20. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen

Dag Leen, bedankt voor de lovende review, heel fijn om te lezen! Groetjes, DEBA-team

Saanut 5/5 tähteä

Na lang zoeken naar de juiste meubelen…

Na lang zoeken naar de juiste meubelen kwam ik binnen bij deba om gewoon even te kijken werd ik geholpen door een dame die me de juiste stijl advies gaf en de nodige tijd gaf om alles rustig te bekijken waardoor ik wel besliste om te kopen.
De afhaling van de goederen is ook zeer vlot verlopen!
Tot slot passen de meubels perfect in onze woning.
Super blij met de keuze die ik genomen heb.

19. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen

Dag Nathalie, wat een fijne reactie om te lezen, heel erg bedankt voor je positieve review en veel plezier gewenst met jullie aankoop! Groetjes DEBA-team

HENDERS & HAZEL MEUBELEN

Gratis gebruik huurwagen, zelfs geen benzine moeten betalen.
Alles stond al klaar. Voor en na gebruik werden van alle kanten foto's van de wagen genomen. Dus geen verrassingen. Super service. Prachtige meubelen.

10. joulukuuta 2025

Dag Jenny,
Bedankt voor je positieve feedback! Geniet van je nieuwe meubel!

Saanut 5/5 tähteä

Super vriendelijk in de winkel

Super vriendelijk in de winkel,
Levering volledig correct verlopen.
Omwisseling van product zonder discussie gebeurd en binnen het uur aan huis vervangen.
Kortom, een super service.

16. joulukuuta 2025

Dag Veerle,
Bedankt voor je fijne review!
We zijn blij dat alles vlot is verlopen😊

vlot en goed gemonteerd

10. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen

Dag Gunther, bedankt voor je review!
Heb je misschien feedback voor ons zodat we volgende keer voor de 5 sterren kunnen gaan?

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling ging verkeerd

Ik heb een kledingkast besteld bij Deba, en de hele ervaring is vanaf het begin ongelooflijk frustrerend geweest. Toen de kast eindelijk werd geleverd, bleek dat er een verkeerd handvat bij zat. Na al het werk om de kast te installeren, ontdekte ik dat ik hem niet eens kon openen omdat het juiste handvat ontbrak. Dat is echt enorm vervelend.

Ik heb Deba meteen gevraagd om het onderdeel te vervangen door het correcte. Na een volledige maand wachten kreeg ik een e-mail dat het vervangende onderdeel binnen was—maar het bleek zwart, terwijl ik duidelijk een andere kleur had gevraagd. Ik heb hen bedankt, maar ook aangegeven dat dit niet het onderdeel was dat ik nodig had. Dat detail werd echter gewoon genegeerd, net als meerdere van mijn e-mails waarop helemaal geen reactie meer kwam.

En dat was niet het enige probleem. Er ging van alles mis met de bestelling, en Deba leek totaal niet in staat om de fouten op te lossen of verantwoordelijkheid te nemen. De communicatie was slecht, de opvolging onbetrouwbaar, en klantvriendelijkheid was ver te zoeken.

Bestellen bij Deba was allesbehalve een plezier. Sterker nog, het was een lange en vermoeiende teleurstelling. Op basis van mijn ervaring kan ik hen helaas niet aanraden.

24. lokakuuta 2025

Beste Hamid,
Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je ervaring niet naar wens was. Je dossier staat nog open bij onze dienst na verkoop en we doen er alles aan om dit op te lossen.

Saanut 4/5 tähteä

Steeds een zeer klantvriendelijke…

Steeds een zeer klantvriendelijke service en tijdige levering (sneller dan voorzien deze keer)

8. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen

Dag Maxime, bedankt voor je review!

Zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk personeel. De goederen waren er ook vroeger dan eerst gemeld.

5. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen

Bedankt voor de lovende review, heel fijn om te lezen!

Saanut 4/5 tähteä

Goede service, heel tevreden!

Bestelling in de winkel ging heel vlot en vriendelijk. Wij hadden wel wat vragen waar er correct en goed op geantwoord is. Wij twijfelden ook nog over 1 meubelstuk en wij kregen verschillende mogelijkheden te zien. Uiteindelijk hebben we beslist om deze dan toch niet te nemen en dit was geen probleem en het is ons ook niet opgedrongen geweest. De meubelstukken waren uiteindelijk vroeger klaar dan de geplande datum. Het contact om het levermoment te kiezen ging ook goed alsook de drempellevering. Ik raad Deba dan ook aan en ons zien ze zeker nog terug.

1. joulukuuta 2025

Dag Kris,
Bedankt voor deze fijne review!
Geweldig om te horen dat jullie ervaring zo positief was. We waarderen jullie vertrouwen en zien jullie graag opnieuw bij DEBA!

Saanut 5/5 tähteä

Fantastische Oplossing en Uitstekende Service!

Bij de levering van de zetel merkte ik op dat door de weving van de stof een soort 'kring' visueel zichtbaar was op de zitplek, wat natuurlijk jammer was voor zo'n meubelstuk.

Omdat de bank in garantie viel, heb ik contact opgenomen met de DEBA Klantendienst. De reactie was ongelooflijk snel en professioneel! Er werd direct een stoffeerder van de fabriek ingeschakeld om het probleem bij mij thuis op te lossen.

De service die ik heb ontvangen was werkelijk uitmuntend. De stoffeerder kwam op de afgesproken tijd langs en heeft de bank ter plaatse en vakkundig herstofferd. Het werk werd met de grootste zorg en precisie uitgevoerd.

Het resultaat is adembenemend! De bank is nu weer absoluut perfect, zonder enig spoor van het oorspronkelijke defect.

Dit toont aan dat DEBA Meubelen niet alleen kwaliteitsmeubelen levert, maar ook een onberispelijke dienst na verkoop biedt. Een dikke pluim voor de snelle actie, de vriendelijke service en het perfecte vakmanschap van de stoffeerder. Ik ben super tevreden!

4. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen

Bedankt voor deze prachtige review!
Wat fijn om te horen dat onze klantendienst en de stoffeerder je zo vlot en professioneel hebben kunnen helpen. We zijn blij dat je zetel weer helemaal perfect is en dat je zo tevreden bent met onze service.
Een tevreden klant, daar doen we het voor!

Saanut 5/5 tähteä

Super veel keuze in verschillend budget…

Super veel keuze in verschillend budget .
Heel vriendelijke verkopers in een heel nette winkel . De afhaling is ook zeer vlot verlopen .

29. marraskuuta 2025

Dag Marijke,
Hartelijk dank voor je fijne review! Geweldig om te horen dat onze ruime keuze, vriendelijke service en vlotte afhaling zo goed zijn meegevallen.
Bedankt voor je bezoek en graag tot een volgende keer!

Debakeukens das topkwaliteit

Ontvangen door Christophe Frans bij keukens Deba. Die man,das top. Neemt tijd,geeft uitleg,laat alles zien. Ik ben overal gaan kijken,maar er is maar 1 adres dat er bovenuit springt en dat is Deba. Van A tot Z wordt alles opgevolgd. Levering op tijd,plaatser echte vakman. Twijfel niet en ga zeker langs als je een keuken zoekt. Dit is echt service op alle gebied.

28. marraskuuta 2025

Dag Dominica,
Dankjewel voor deze mooie review! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en begeleiding. Christoph en ons hele team appreciëren je fijne woorden enorm.
Veel plezier met je nieuwe keuken en bedankt voor het vertrouwen!
Groetjes, Deba-team

Mooie collectie

We vonden een geschikt rek bij Deba en met de klantendagen een mooie korting. De afdaling verliep vlot en perfect.

26. marraskuuta 2025

Dag Martine,
Bedankt voor je positieve feedback! Geniet van je nieuwe meubel!

Saanut 5/5 tähteä

Perfecte uitleg en duiding door…

Perfecte uitleg en duiding door verkoper Johan.
Geleverd volgens afspraak. Perfect.

13. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen

Bedankt voor je positieve feedback! Wij geven met plezier deze prachtige review door aan Johan!

Ben al jaren (!) klant

Ben al jaren (!) klant, neen ik zeg mijn leeftijd niet, en ben nog steeds heel tevreden over klantvriendelijkheid, kwaliteit en service. Ook onze dochter kocht er in de slaapafdeling een boxspring en ze is eveneens supertevreden!

22. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen

Dag Lut, Heel erg bedankt voor deze lieve review en jullie jarenlange vertrouwen! 😊
We zijn blij dat jullie tevreden zijn en helpen jullie graag ook in de toekomst verder.

Saanut 5/5 tähteä

We zijn goed geholpen toen we daar…

We zijn goed geholpen toen we daar geweest zijn. Al onze vragen zijn duidelijk beantwoord geweest.

16. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen

Dag Gert, bedankt voor de lovende review, heel fijn om te lezen! Groetjes, DEBA-team

Saanut 1/5 tähteä

Ze verdienen zelfd geen 1 ster!!!Het is…

Ze verdienen zelfd geen 1 ster!!!Het is echt heel slecht — zowel de service als de kwaliteit. Het is het geld absoluut niet waard! En de medewerkers zijn ook erg arrogant.

12. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen

Beste, Bedankt voor uw feedback.
Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We vinden het belangrijk om zowel onze service als kwaliteit op een hoog niveau te houden, en nemen uw opmerkingen dan ook zeer serieus.
We willen dit graag concreet onderzoeken en rechtzetten. Wilt u contact met ons opnemen via service@debameubelen.be zodat we dit samen kunnen bekijken?
Dank voor het melden, uw feedback helpt ons om gerichte verbeteringen door te voeren.

Saanut 5/5 tähteä

Heel vriendelijke verkoper en aan de…

Heel vriendelijke verkoper en aan de balie ook vriendelijke dame , en bij afhaling en huren van de auto heel vriendelijke mensen

16. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen

Dag Vicky, dankjewel voor je mooie feedback!
Fijn om te horen dat je overal vriendelijk te woord werd gestaan, van verkoop tot afhaling en autohuur. We verwelkomen je graag opnieuw!
Groetjes, DEBA-team

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin