Saanut 4/5 tähteä

Levering werd zorgvuldig geleverd.vriendelijke chauffeurs met kennis van zaken. Minpunt:Levertermijn van sommige meubelen zijn soms te lang ,maar daar kan deba niks aan doen.

Saanut 5/5 tähteä

We zijn zeer tevreden over onze aankoop bij DEBA Meubelen. We kochten er een salon, een eetkamertafel en eetkamerstoelen en alles verliep heel vlot. De service was vriendelijk en correct. We kr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We kozen voor afhaling en de verkoper had ons verzekerd dat het zou passen. Helaas was dat niet zo. De magazijnier was enorm vriendelijk en heeft ons geholpen de tafel uit de doos te halen en in de wa... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Makuuhuoneen sisustus
  3. Sisustusliike
  4. Keittiökalusteet

Yrityksen kirjoittama

Deba Meubelen is veel meer dan een grote meubelzaak! Het verschil zit hem in de interieurbeleving. Een bezoek aan de showroom is telkens anders. De collecties en de merken worden permanent vernieuwd. Je vindt er altijd wat je zoekt!

4,7

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Een topervaring van begin tot einde

Een topervaring van begin tot einde. Vanaf de ontvangst door de verkoper, zeer transparant verkoopverhaal. Perfect binnen de vooropgestelde tijd was de levering beschikbaar. Het onthaal in het afhaalmagazijn was top ! Een welgemeende dank u wel aan het ganse DEBA team.
Keep up the good work !

6. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen

Hartelijk dank voor deze mooie review!
Fijn om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Jouw complimenten aan het DEBA-team worden enorm gewaardeerd. Graag tot een volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

Prima service bij zowel aankoop als…

Prima service bij zowel aankoop als afhalen.
Aangename mooie winkel met ruim en hedendaags aanbod.

4. helmikuuta 2026

Dag Caroline,
Wat leuk om dit te lezen, bedankt!
Fijn dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende keer.

Heel aangename ervaring!

Geholpen door Bert: Professioneel, vriendelijk en dacht mee om samen de beste oplossing te bekomen. Geen opdringerige verkoopspraat, maar degelijk advies op basis van kennis en ervaring!
Winkel verraste ons door de aangename en fijne uitstraling, mede door het uitgebreid aanbod.
Een aanrader!

31. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen

Dankjewel voor je mooie feedback!
Fijn om te lezen dat je de professionele en meedenkende aanpak van Bert zo hebt ervaren. Ook leuk dat de uitstraling en het aanbod van onze winkel in de smaak vielen. Graag tot een volgende keer!

Afhaalservice in orde

Afhaalservice in orde. Salontafel besteld. Via de website kreeg ik de mogelijkheid om een afhaalmoment te kiezen. Bij afhaling werd de salontafel netjes in de auto geladen.

1. helmikuuta 2026

Dag Matthias,
Dankjewel om de tijd te nemen voor je review. Jouw feedback doet ons plezier en motiveert ons elke dag opnieuw.

Vriendelijke verkoper

We zijn langs gegaan omdat we onze stoelen in promo zagen staan.
In de winkel was dit op het etiket niet aangegeven.
Verkoper heeft dit onmiddelijk gecheckt en aangepast.
Top !

31. tammikuuta 2026

Dag Kurt,
Bedankt voor je vertrouwen en je positieve reactie. We stellen dit enorm op prijs!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer vlotte en correcte service 👍

29. tammikuuta 2026

Dag Kristof,
Dankjewel voor je mooie woorden. We zijn blij dat we je konden helpen en staan altijd graag opnieuw voor je klaar.

Barbara ❤️

Barbara, een hele lieve, vriendelijke en vooral een geduldige verkoopster. Die een onzekere koper helpt om de juiste beslissing te nemen.
İk voelde mij zo sterk ondersteund om de juiste beslissing te maken. Waarvoor ik heel dankbaar ben! Dankjewel Barbara voor je geduld! Mij zie je zeker nog eens terug in de winkel!

29. tammikuuta 2026

Dag Nazife,
Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat Barbara je zo goed heeft kunnen begeleiden en ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. We geven je complimenten met veel plezier aan haar door, dit is precies waar we als team voor staan. We kijken er alvast naar uit om je opnieuw te mogen verwelkomen in onze winkel!

Saanut 4/5 tähteä

Bestelling on-line dressoir York

Bestellen on-line was een makkie. Leveringstermijn was ongeveer 11 weken en kreeg al bericht na 6 weken dat mijn bestelling klaar was om af te halen !
Het plan kwam helaas niet altijd overeen met de kast zelf, was een beetje zoekwerk soms.

18. tammikuuta 2026

Dag Jane,

Saanut 5/5 tähteä

Goede, vlotte en vriendelijke bediening. De dienst met afhalen via hun huurwagen ging vlot. Heel gemakkelijke online opvolging om je afspraak te boeken en zelfs te wijzigen naar andere datum. Personeel is heel vriendelijk.

20. tammikuuta 2026

Dag Jessica,
Bedankt voor je fijne review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent en hopen je ook in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Zeker aan te raden!

Deba leren kennen op aanraden van familie en zeer tevreden over hulp en raad bij het kiezen. Levering gebeurde tijdig en zeer correct. Nadien nog kleinere zaken besteld en de afhaling gebeurde met dezelfde zorg. Hoewel Deba voor ons niet bij de deur is, gaan wij zeker nog terug!

25. tammikuuta 2026

Dag Vanessa,
Doet ons een plezier er een tevreden klant bij te hebben, dankjewel voor je prachtige review!

Saanut 5/5 tähteä

Deba werd ons aangeraden door vrienden

Deba werd ons aangeraden door vrienden. Zeer tevreden zowel van de verkoop, stiptheid levering en zeker van het montage team. Die mensen werkten zich hier echt in het zweet om de tijd te beperken. Ook kwalitatief heel goed.

14. tammikuuta 2026

Dag Peter,

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden van de service

Super tevreden van de service, mooie meubelen

18. tammikuuta 2026

Dag Marie,
Bedankt voor de positieve review!

Uiterst vriendelijke verkoopster

Uiterst vriendelijke verkoopster; geen moeite was haar te veel om telkens de maten van het bed op te meten in verband met de inplanting in onze kamer; proficiat!!!

12. tammikuuta 2026

Dag Erik,
Super om te horen, dank je wel! We delen deze mooie woorden met veel plezier met Gudrun.

Perfecte service

Perfecte service! Ook de klantendienst verdient de 5 sterren!

9. tammikuuta 2026

Dag Christel,
Bedankt voor de 5 mooie sterren!

Saanut 5/5 tähteä

Goed geholpen in de winkel alsook het…

Goed geholpen in de winkel alsook het brengen en monteren van de meubelen. Twee lieve , behulpzame werkmannen hebben met veel zorg en aan een tempo alles in elkaar gezet. Heel tevreden.

6. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen

Dankjewel voor deze fijne review!
We zijn blij dat alles vlot verlopen is en dat je tevreden terugkijkt op je ervaring.

Deba Meubelen

Deba meubelen heb ik thuis alle meubels bij elkaar goed passen met kleur, model en stijl in aangenaam sfeer en omgeving. Kom altijd terug naar Deba meubelen en goeie service! Echt top!

9. tammikuuta 2026

Dag Isabelle,
Dankjewel voor je mooie woorden, dat waarderen we enorm! Groetjes, DEBA-team

Vriendelijke en vlotte bediening

Snelle, vriendelijke en vlotte bediening zowel in de winkel als bij het afhaalpunt

2. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen

Dag Patrick, dankjewel om deze mooie review met ons te delen! Groetjes, DEBA-team

Saanut 2/5 tähteä

Twee maanden moeten wachten ipv 2 weken

Eind november bij de aankoop van onze acht nieuwe eetstoelen, waarvoor wij ook €99 aan leveringskosten hebben betaald, werd ons beloofd dat de levering binnen twee weken zou plaatsvinden.
Kort daarna ontvingen wij echter een e-mail waarin werd meegedeeld dat de stoelen pas eind Januari geleverd zouden worden.
Wij hebben hierover twee keer contact opgenomen met de klantenservice, maar kregen geen redelijk voorstel. Onze verzoeken om de reeds beschikbare stoelen alvast te leveren op hun kosten, of om de bestelling kosteloos te annuleren, werden beide afgewezen.
Hierdoor hebben wij de feestdagen moeten doorbrengen met geleende klapstoelen. Dat vinden wij erg teleurstellend...

22. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen

Dank u voor uw feedback.
Onze excuses voor de langere wachttijd en het ongemak dat u hierdoor heeft ervaren. We begrijpen dat dit erg teleurstellend was, zeker tijdens de feestdagen.
Levertermijnen zijn afhankelijk van onze leveranciers en kunnen soms wijzigen.
Voor verdere opvolging of een mogelijke oplossing kan u steeds opnieuw contact opnemen met onze klantendienst.

Saanut 5/5 tähteä

Ruim assortiment naar ierders smaak

Ruim assortiment naar ierders smaak. Vriendelijk personeel, goed geholpen, als een tevreden klant buitengegaan.

3. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen

Dag Jessie, bedankt voor de lovende review, heel fijn om te lezen! Groetjes, DEBA-team

Waanzinnige ervaring

Waanzinnige ervaring: snelle levering (sneller dan verwacht, zelfs tijdens de feestdagen) en enorm vriendelijke magazijniers. Hier bestellen is een aanrader!

30. joulukuuta 2025

Dag Antar,
Zeer fijn om te horen. Wij geven met plezier deze prachtige review door aan onze magazijniers!
Groetjes, DEBA-team

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin