Levering werd zorgvuldig geleverd.vriendelijke chauffeurs met kennis van zaken. Minpunt:Levertermijn van sommige meubelen zijn soms te lang ,maar daar kan deba niks aan doen.
Yritys on vastannut
We zijn zeer tevreden over onze aankoop bij DEBA Meubelen. We kochten er een salon, een eetkamertafel en eetkamerstoelen en alles verliep heel vlot. De service was vriendelijk en correct. We kr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We kozen voor afhaling en de verkoper had ons verzekerd dat het zou passen. Helaas was dat niet zo. De magazijnier was enorm vriendelijk en heeft ons geholpen de tafel uit de doos te halen en in de wa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een topervaring van begin tot einde. Vanaf de ontvangst door de verkoper, zeer transparant verkoopverhaal. Perfect binnen de vooropgestelde tijd was de levering beschikbaar. Het onthaal in het afh... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Deba Meubelen is veel meer dan een grote meubelzaak! Het verschil zit hem in de interieurbeleving. Een bezoek aan de showroom is telkens anders. De collecties en de merken worden permanent vernieuwd. Je vindt er altijd wat je zoekt!
Lokerse Baan 10, 9111, Sint-Niklaas (Belsele), Belgia
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Super goed geholpen!
De verkoper heeft mij goed geholpen met de keuze en de uitleg over mijn salon.

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen
Net prachtige en goedkope lavabo’s gekocht van Kave.

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen
Deba is een mooie verzorgde winkel met veel keuze en behulpzaam personeel. Ook erg leuk dat je er een verzorgd hapje eten kan. Ik kocht er een nieuw hoeksalon en 8 stoelen. Afhaling werd perfect georganiseerd middels hun eigen systeem met hun camionet die geladen klaarstond. Eens thuis gearriveerd werden de nieuwe goederen nog x aantal weken ongeopend opgeslagen omdat het nieuwe huis nog niet af was. Na opening kwam de koude douche, het relax gedeelte van de zetel bleek zwaar beschadigd in een overigens ongeschonden verpakking te zitten. Contact opgenomen met deba, die lieten mij vriendelijk weten een externe partner voorbij te sturen om het probleem vast te stellen. Dat gebeurde ook en bleek dat het gehele binnenwerk een zware transport schade had opgelopen, allicht tijdens het transport vanuit Italië. De externe partner beloofde mij een nieuw binnenwerk en zou alles perfect oplossen. Dat gebeurde ook na enkele weken wachten, waar ik achteraf gezien best vrede mee heb want je moet de mensen natuurlijk ook de tijd geven om wat op te lossen. Ondanks de tegenslag dus wel een zeer goede ervaring met deba gehad.

Perfecte service.
Heel vriendelijk en professioneel

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen
Mooie winkel, leuke attenties met de "klantendagen". Vriendelijk personeel!

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen
vooral de vriendelijkheid aan de balie en aan de telefoon en het niet moeilijk doen wanneer er een onderdeel niet ok was werd het direct vervangen

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen
Goede begeleiding en voldoende info voor onze aankoop.
Gebruik van camionette inclusief verbruik was inbegrepen, wat ook heel gemakkelijk was gezien de grootte en zwaarte van onze tafel. De communicatie ivm voorradig zijn en hoe en wanneer af te halen ging via mail en verliep heel vlot.

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen
Prima informatie, vriendelijk en behulpzaam.

Klantvriendelijk,
Topservice bediening,
Snelle Service,
Topproducten,
Alleen maar TOP
👍👍👍

Vriendelijke ontvangst.
Werden zeker niet gepusht om te kopen.
Heel goede uitleg gekregen over aankoop van nieuwe zetel.
Ook te vermelden:heerlijke koffie en lekkere spaghetti in de bistro!

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen
Zeer tevreden van de service die aangeboden wordt. Het was dezelfde koper die ons enkele jaren geleden had geholpen en hij herkende ons meteen.

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen
Na een lange zoektocht hebben we de ideale meubels gevonden bij DEBA.
We hadden de pech dat het laatste stuk net verkocht was als toonzaalmodel, 5 minuten voor onze aankomst bij de winkel.
Normaliter niet meer te verkrijgen, maar de verkoopster Julie (denk ik) heeft er de verantwoordelijke verkoopsdirecteur Seppe bijgehaald die het zou bekijken voor ons wat hij kon doen.
Daags nadien al een telefoontje gekregen dat hij toch nog kan bijbestellen!
Niet verwacht en dus superblij.
We kijken er naar uit.
Dankjewel Seppe en Julie 😘

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen
Heel vriendelijke verkopers, behulpzaam en niet opdringerig. Bij levering alles tip top in orde 2 vriendelijke jongens die alles mooi in elkaar plaatsten,heel tevreden over alles , een dikke aanrader!!!

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen
Telkens weer even vriendelijk en professioneel. 1 van onze favoriete meubelwinkels

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen
Alles werd netjes op tijd geleverd en correct & snel gemonteerd. Super tevreden!

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen
6 stoelen besteld. netjes geholpen; Netjes afgewerkt. Kunnen gratis busje gebruiken om de stoelen op te halen. Super !

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen
Goed advies bij aankoop, betrouwbaar in beloofde beschikbaarheid van het meubel, vlotte planning voor afhaling en zeer tevreden over het meubel (salonzetels)

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen
Top service! mooie producten aan een realistische prijzen. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen
Super tevreden met de aanpak van de klantendienst. Hadden verschillende problemen met de leveranciers van onze zitbanken. Beschadiging, kleurverschillen enz. Dit werd rustig en op een kalme manier opgelost door de klantendienst. Top en bedankt 👍

Vastaus yritykseltä DEBA Meubelen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.