Daan Arvostelua 346

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb me nergens zo warm en hartelijk welkom gevoeld als bij Daan. Online werd ik al uitstekend geholpen en begeleid. Nadat Tahnee de perfecte baan voor mij had gevonden, werd ik uitgenodigd voor e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fijne samenwerking en korte lijnen Wij werken samen met Bureau Daan voor de inzet van uitzendkrachten in de zorg en zijn hier erg tevreden over. De lijnen zijn kort, de communicatie is duidelijk en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hele goede ervaring en samenwerking met Daan. Doen hard hun best om een leuke passende baan te vinden. En inmiddels na nog maar kort bij Daan te zijn, een baan! Super. Mijn contactpersoon is een aardi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Gisteren had ik een gesprek bij Daan. Werd goed ontvangen, voelde mij welkom. Er wordt eerlijk met mij gecommuniceerd Jammer genoeg kan ik er niet bij blijven werken. Nochtans dat ben ik goed... Näytä lisää

1. Rekrytointipalvelut

Yrityksen kirjoittama

Wie is Daan? Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.

4,9

2 tähteä
1 tähti

Zo tevreden over Daan!

Zo tevreden over Daan!
Ik werk al jaren via Daan en ervaar een persoonlijke benadering en goede matches. Nathalie is mijn contactpersoon. Ze is betrokken, vriendelijk en altijd bereikbaar. Aanrader!

Vastaus yritykseltä Daan

Wat een prachtige review, dank je wel! 🧡 Geweldig om te horen dat je al zo lang met zoveel plezier via Daan werkt.

Transparant en snel

Goede match en ik kon meteen aan de bak! Goed bereikbaar

Vastaus yritykseltä Daan

Wat fijn om te horen! Super dat we zo snel de juiste match voor je vonden én dat je meteen kon starten

Saanut 5/5 tähteä

Dit bedrijf doet alles goed

Dit bedrijf doet alles goed. Het gaat met de tijd mee en heeft oog voor individuele benadering. Dit bedrijf is top!

Vastaus yritykseltä Daan

Wat een heerlijk compliment, dank je wel! Supermooi om te horen dat onze aanpak en persoonlijke aandacht zo goed bij je passen.

Saanut 5/5 tähteä

Daan kijkt goed naar de klant en biedt…

Daan kijkt goed naar de klant en biedt wat nodig is. Houdt goed aandacht voor de klant met regelmatig contact te houden en aandacht te hebben voor de klant bij bijzondere momenten.

Vastaus yritykseltä Daan

Dank je wel voor deze mooie woorden! Wat fijn om te horen dat onze aandacht en betrokkenheid zo waardevol voor je zijn. We blijven graag met je meedenken en er zijn op de momenten die ertoe doen.

Sta voor je klaar

Vastaus yritykseltä Daan

Dank je wel! 🙌 We staan altijd klaar voor je, super om te horen dat jij dat zo ervaart!

Saanut 5/5 tähteä

Daan is een prettig bedrijf

Daan is een prettig bedrijf. De mensen zijn vriendelijk,behulpzaam en houden goed contact.

Vastaus yritykseltä Daan

Dank je wel voor je fijne woorden! 🙌 Wat goed om te horen dat je onze vriendelijkheid en betrokkenheid zo waardeert.

Uitmuntend werkgeverschap

Erg tevreden!

1. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Wat fijn om te horen! 🙌 We blijven ons best doen om dat gevoel vast te houden.

Een fijne organisatie

Een fijne organisatie! Hun persoonlijke aanpak maakt voor mij echt het verschil. Ik werk al geruime tijd met veel plezier voor Daan.

Vastaus yritykseltä Daan

Wat een mooie review, dank je wel! 🧡 Geweldig om te horen dat onze persoonlijke aanpak zo’n verschil maakt. We vinden het super dat je al zo’n tijd met plezier bij Daan werkt!

Saanut 5/5 tähteä

Super vriendelijk personeel en goeie…

Super vriendelijk personeel en goeie begeleiding. Er wordt geluisterd naar je wensen en voorkeuren, zo wordt er altijd een geschikte en fijne werkplek voor je gevonden.

Vastaus yritykseltä Daan

Wat leuk om te lezen! 😄 Dank je wel voor je mooie woorden!

Fijne club mensen

Fijne club mensen! Heel begaan, goede sfeer en prettig contact.

Vastaus yritykseltä Daan

Wat leuk om te horen! 😄 Dank je wel!

Luisterend oor, professioneel.

Ik had een prettig, open gesprek met Myrthe. Ze nam de tyd om mijn wensen en situatie te begrijpen, echt een luisterend oor. Een fijne professional met een warme, menselijke benadering.
Bedankt Myrthe!

Vastaus yritykseltä Daan

Wat een prachtige review, dank je wel!

Op de juiste plek

Daan weet wat je zoekt, ik heb telkens weer een baan die bij mij past. Alles is prima geregeld, zodat je kunt doen waar je blij van wordt.

31. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Wat een mooie review, dank je wel! 🧡 Geweldig om te horen dat we steeds weer de juiste match voor je vinden.

Een goede opdrachtgever.

Een goede opdrachtgever.
Transparant in contact, geen flauwekul!

Ik heb het erg naar mijn zin!

Top bedrijf!

11. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Wat een fijne review, dank je wel! 💪Super om te horen dat je het zo naar je zin hebt bij Daan! 🧡

Saanut 5/5 tähteä

Ze staat altijd klaar voor mensen

Lacha is ontzettend fijne contactpersoon echt iemand die meedenkt en zorgt dat alles netjes geregeld wordt.

Vastaus yritykseltä Daan

Wat leuk om te lezen! 🙌 We geven je helemaal gelijk Lacha is inderdaad een topper! 💫 Fijn dat alles zo goed verloopt en dank je wel voor je mooie woorden.

Saanut 5/5 tähteä

Daan heeft een groot netwerk in de zorg…

Daan heeft een groot netwerk in de zorg en weet altijd de juiste match te maken. Lacha is een ontzettend fijn contactpersoon: meedenkend, vriendelijk en professioneel. Samenwerken met Daan is echt een plezier!

11. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Wat mooi om te horen dat je de samenwerking met Daan én met Lacha zo waardeert.

Leuke baan via Daan

Leuk en snel contact met de recruiters, genoeg mogelijkheden en denken met je mee. Een warm welkom! 😄

Vastaus yritykseltä Daan

Wat fijn om te horen! 😄 Dank je wel voor je mooie woorden, leuk dat je onze samenwerking zo hebt ervaren. Welkom bij Daan! 🧡

Goede werkgever!

Goede werkgever, wil meedenken naar wat jij als werknemer graag wil gaan doen!

Wat leuk om te horen! 🧡

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin