Daan Arvostelua 346

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb me nergens zo warm en hartelijk welkom gevoeld als bij Daan. Online werd ik al uitstekend geholpen en begeleid. Nadat Tahnee de perfecte baan voor mij had gevonden, werd ik uitgenodigd voor e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fijne samenwerking en korte lijnen Wij werken samen met Bureau Daan voor de inzet van uitzendkrachten in de zorg en zijn hier erg tevreden over. De lijnen zijn kort, de communicatie is duidelijk en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hele goede ervaring en samenwerking met Daan. Doen hard hun best om een leuke passende baan te vinden. En inmiddels na nog maar kort bij Daan te zijn, een baan! Super. Mijn contactpersoon is een aardi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Gisteren had ik een gesprek bij Daan. Werd goed ontvangen, voelde mij welkom. Er wordt eerlijk met mij gecommuniceerd Jammer genoeg kan ik er niet bij blijven werken. Nochtans dat ben ik goed... Näytä lisää

1. Rekrytointipalvelut

Yrityksen kirjoittama

Wie is Daan? Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.

4,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Meedenken in een volgende stap

Al ruime tijd werk ik in het onderwijs, en doe dit met alle plezier. Door Daan werd ik benaderd of ik open stond voor een volgende stap in mijn loopbaan. Hoewel ik hier in eerste instantie niet voor open stond heeft Marit mijn ogen geopend. Ook in andere functies kan ik wat betekenen voor anderen, en tevens plezier houden. Marit heeft mij namens Daan een helder en eerlijk verhaal voorgehouden. De persoonlijke touch die zij bieden is uitstekend.

10. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Wat een mooi compliment, dankjewel!

Erg tevreden!

Erg tevreden over DAAN! Nina is betrokken, professioneel en begrijpt goed wat past bij mijn ervaring binnen gemeenten en woningcorporaties. Een fijne samenwerking!

10. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Wat leuk om te horen, dankjewel! 🙌

Persoonlijk en professioneel

Door Daan, en vooral door Sander Uiterdijk, kon ik aan de slag als docent Frans. Vanaf het eerste contact voelde het vertrouwd en persoonlijk. Sander en het team van Daan waren altijd vriendelijk, behulpzaam en betrokken. Ze dachten goed mee, gaven duidelijke informatie en stonden altijd klaar om te helpen. Ik ben heel blij met hun steun en de kans die ik via hen heb gekregen. Dankzij Daan heb ik een fijne werkplek gevonden waar ik met plezier werk.
Bedankt Sander en het hele Daan-team voor jullie inzet en persoonlijke begeleiding!

8. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Wat een prachtige review, dankjewel! Superfijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met Sander en het team. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan jouw fijne werkplek, bedankt voor het vertrouwen! 🧡

Professioneel en betrokken.

Een school heeft focus op een compleet en goed onderwijsteam. We kunnen veel zelf maar soms de helpende hand van Daan nodig. We bespreken wat we als school dan nodig hebben en in gezamenlijkheid matchen we. Top!

4. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Wat leuk om te lezen! 🙌 Precies zo werken we het liefst: samen kijken wat er nodig is en zorgen voor de juiste match. Dankjewel voor deze mooie woorden! 🧡

Docent zocht werk

Naast mijn studie voor docent wou ik graag er een paar dagen naast werken. Scholen gingen niet op mijn aanbod in doordat ik "te weinig ervaring had". Via Daan kreeg ik snel een aanbod en ben ik nu een paar maanden aan het werk als docent. Contact is erg vriendelijk en denken graag met mij mee. Kan trainingen volgen en een persoonlijke coach krijgen die mij meehelpt in de ontwikkeling als professional. Ik kan het zeker aanraden om via Daan te zoeken naar een werkplek.

22. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Wat een geweldig verhaal, dankjewel voor het delen! 🙌 Supermooi om te horen dat je via Daan de kans hebt gekregen om als docent aan de slag te gaan én jezelf verder te ontwikkelen. We zijn trots dat we daaraan hebben kunnen bijdragen! 🧡

Top bureau!

Inmiddels ben ik een aantal weken werkzaam via Daan. Vanaf het eerste uur heb ik superfijn contact met Nina en Daan. Ze zijn heel toegankelijk, transparant en professioneel. Heerlijk om mee samen te werken en ik beveel ze van harte aan!

Vastaus yritykseltä Daan

Wat fijn om te lezen! 🙌 Superleuk dat je zo’n goede ervaring hebt met Nina en Daan.

Saanut 5/5 tähteä

De communicatie met Sander was integer…

De communicatie met Sander was integer en ik voelde me ook gehoord.
Op een fijne en kalme manier zonder druk.Prettig om zo samen te kunnen werken.
Carina

Vastaus yritykseltä Daan

Fijn dat het contact met Sander zo prettig en ontspannen verloopt, precies zoals wij het graag zien! 🧡

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend blij dat ik met Daan…

Ik ben ontzettend blij dat ik met Daan heb mogen samenwerken. Ze stonden altijd voor me klaar en belden regelmatig om te vragen hoe het met me ging.

Vastaus yritykseltä Daan

at een lieve woorden, dankjewel! 🧡 Superfijn om te horen dat je de samenwerking zo positief hebt ervaren daar doen we het voor!

Saanut 5/5 tähteä

Wat een fijn bedrijf is dit

Wat een fijn bedrijf is dit! Al vanaf het eerste moment een supergoed contact en een fijne klik met Nina en haar collega's.
Ze komen hun afspraken altijd na en weten je vragen altijd te beantwoorden. Ik werk heel graag samen met dit bedrijf

Vastaus yritykseltä Daan

Wat een prachtige review, dankjewel! 🧡

Helder en enthousiast

Helder en enthousiast. Goede afspraken, goed contact!

25. heinäkuuta 2025

Wat fijn om te horen! 💪

Goede ervaring

Via Daan was Nina mijn contactpersoon. De communicatie met Nina heb ik altijd als fijn en vlot ervaren. Ook vond ik het fijn dat we betrokken waren in uitjes en dat ze vrijwel altijd meedachten in oplossingen.

Vastaus yritykseltä Daan

Wat fijn om te horen! 😊Superleuk dat je de samenwerking en betrokkenheid zo hebt ervaren! 🧡

Saanut 5/5 tähteä

Heb even voor Daan gewerkt een hele…

Heb even voor Daan gewerkt een hele prima organisatie waar je de aandacht krijgt die zorgverleners verdienen en ook zo de medewerkers van Daan echt heel tof🥰🥰🥰

Vastaus yritykseltä Daan

Wat een geweldige reactie, dankjewel! 🧡 We vinden het superbelangrijk dat zorgverleners de aandacht krijgen die ze verdienen en wat leuk om te horen dat je zo’n fijne ervaring met ons team had!

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf, goede contacten korte lijntjes, blij dat ik de overstap gemaakt heb.

Vastaus yritykseltä Daan

Wat leuk om te lezen! 🙌 We zijn superblij dat de samenwerking zo goed bevalt!

Fijn bedrijf 1 vaste contactpersoon

Fijn bedrijf 1 vaste contactpersoon
Zodat je met vragen snel geholpen wordt.

5. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Wat fijn om te horen! 😊 We vinden het belangrijk dat je altijd snel en persoonlijk geholpen wordt.

De begeleiding was van…Sander Uiterdijk

De begeleiding was van begin(kennismakingsgesprek) tot eind(datum in dienst) volledig in samenspraak.
En tussendoor altijd bereikbaar voor advies en informatie.

5. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Wat een mooie woorden, dankjewel! 🧡 We vinden het belangrijk om er echt samen in te staan, fijn dat jij dat zo hebt ervaren!

Werkgevers

Goede sfeer, hulp staat altijd voor je klaar, duidelijke communicatie

4. marraskuuta 2025

Wat leuk om te horen! 🧡

Saanut 5/5 tähteä

Professionele én vriendelijk bedrijf!

Professionele én vriendelijk bedrijf!
Het voelt vertrouwd, er is regelmatig contact met mijn contact persoon, wat fijn is. Bedankt!

3. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Wat fijn om te lezen! 🧡 We doen ons best om dat warme, persoonlijke contact te houden. Superleuk dat jij dat ook zo ervaart!

Top bedrijf!

3. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Dat horen we natuurlijk graag! Dankjewel voor het compliment.

Myrthe Bedankt!

Ik was al een tijdje op zoek naar een baan die goed paste bij mijn woonsituatie, maar dat bleek niet makkelijk. Als alleenstaande liep ik vaak tegen muren aan, want veel werkgevers wilden me vanwege mijn situatie niet in dienst nemen. Totdat ik bij Daan terechtkwam. Toen ik mijn verhaal vertelde, werd er echt geluisterd en dachten ze meteen mee aan een oplossing.

Ik werd geholpen door Myrthe, een superlieve, begripvolle en vrolijke vrouw met een hart van goud. Ze nam echt de tijd voor me, dacht mee en gaf me het gevoel dat ik er toe doe. Dankzij haar heb ik nu een baan via Daan, en ik ben er ontzettend blij mee.

Wat mij het meest raakt, is hoe menselijk ze zijn. Geen nummer, geen standaard praatje, maar echt interesse in wie je bent en wat je nodig hebt. Ik heb inmiddels zelfs een vriendin aangeraden om hier ook te komen werken. Zo goed voelt het om bij Daan te zitten.

Kort gezegd: bij Daan luisteren ze, helpen ze, en staan ze naast je. Echt een aanrader om hier te werken!

15. lokakuuta 2025

Wat een prachtige review! 🧡
Wat fijn om te lezen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met Daan én met Myrthe. We vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt, precies zoals jij beschrijft. Dankjewel voor je vertrouwen, en wat leuk dat je ons zelfs hebt aangeraden aan een vriendin! 🙌

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin