Daan - Groningen Arvostelua 63

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Emmaplein 1, 9711 AP Groningen, Groningen, NL

Saanut 5/5 tähteä

Dankzij Barbara heb ik mijn eerste baan gevonden! Door haar inzet en betrokkenheid werd ik gekoppeld aan mijn huidige werkgever. Ze luisterde goed naar mijn wensen en wist precies de juiste match... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met uitzendbureau Daan. Nadat het bij een ander uitzendbureau niet goed was verlopen, ben ik hier heel prettig opgevangen. Chris van Daan heeft mij vanaf he... Näytä lisää

1. Rekrytointipalvelut

Yrityksen kirjoittama

Wie is Daan? Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.

• Emmaplein 1, 9711 AP, Groningen, Groningen, Hollanti

1 tähti

Super blij met Daan!

Super blij met Daan!

Vastaus yritykseltä Daan - Groningen

Kijk, dit willen we horen! 🧡
Op naar nog meer werkplezier samen!

Saanut 5/5 tähteä

Positieve ervaring met DAAN!

Ik heb een zeer positieve ervaring met DAAN. Het bedrijf straalt professionaliteit en betrokkenheid uit, en de communicatie verloopt altijd helder en prettig. Ze denken echt met je mee en zorgen voor oplossingen die passen bij de situatie. Een fijne organisatie!

Vastaus yritykseltä Daan - Groningen

Wauw, dit soort woorden maken onze dag!
Dank je wel voor het vertrouwen, we blijven graag met je meedenken en bouwen samen verder!

Fijne detachering bureau/bedrijf

Hele goede ervaring en samenwerking met Daan. Doen hard hun best om een leuke passende baan te vinden. En inmiddels na nog maar kort bij Daan te zijn, een baan! Super. Mijn contactpersoon is een aardige, enthousiaste dame en ook erg behulpzaam, persoonlijke aandacht/regelmatig heb je even een contactmoment en/of kun je altijd bij ze terecht voor vragen, hulp etc en ook de andere medewerkers goede ervaring mee.

Vastaus yritykseltä Daan - Groningen

Kijk, dit is precies waar we het voor doen! 🧡
Zo fijn dat je de persoonlijke aandacht en samenwerking zo ervaart.

Heel veel gesolliciteerd op mijn 62e

Heel veel gesolliciteerd op mijn 62e. Net toen ik dacht dat ik geen werk meer zou vinden heeft Daan een hele leuke baan gevonden voor mij als woonbegeleider bij Cosis. Voor dit moment twee maanden om, op mijn locatie, personeelstekort aan te vullen. Nu wel kunnen zien wat werk inhoudt en heb het naar mijn zin. Aangezien net voor mij drie collega's zijn aangenomen moet ik verder solliciteren. Terwijl ik verder kijk, heel veel steun aan Daan

21. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Daan - Groningen

Zo mooi dat je via ons weer met plezier aan de slag bent gegaan. We blijven naast je staan en denken met je mee, op naar die volgende mooie plek!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring…

Chris van Daan heeft mij vanaf het eerste moment goed behandeld. Ik had een heel fijn gesprek met hem en voelde me direct welkom en serieus genomen. Dat gaf mij meteen vertrouwen.

Ik ben erg blij dat ik via Daan in dienst ben gekomen en kijk uit naar een fijne samenwerking. Zeker een aanrader!

20. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Daan - Groningen

Wat fijn dat je bij ons zo goed bent opgevangen, dank je wel voor je mooie woorden! 🧡
Mooi dat je je direct welkom voelde en dat het contact met Chris zo goed is bevallen. Op naar een fijne samenwerking!

Heel leuk bedrijf

Heel leuk bedrijf met behulpzame medewerkers, Stijn heeft mij goed geholpen!

Vastaus yritykseltä Daan - Groningen

Wat leuk om te horen, dank je wel! 🧡
Fijn dat Stijn je zo goed heeft geholpen.

Eerste baan door Daan

Dankzij Barbara heb ik mijn eerste baan gevonden! Door haar inzet en betrokkenheid werd ik gekoppeld aan mijn huidige werkgever. Ze luisterde goed naar mijn wensen en wist precies de juiste match te maken.

Tijdens mijn detacheringstijd werd ik ook goed begeleid door Stijn. Hij stond altijd klaar voor vragen, dacht mee waar nodig en zorgde voor een prettige en duidelijke communicatie.

De persoonlijke benadering en fijne samenwerking maken dat ik DAAN zeker kan aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een baan!

Vastaus yritykseltä Daan - Groningen

Wat een mooie ervaring, dank je wel voor het delen! 🧡
Super dat Barbara de juiste match voor je heeft gevonden en dat Stijn je daarna zo goed heeft begeleid.

Fijne samenwerking met Daan Groningen

Fijne samenwerking met Daan Groningen. Professioneel, snel en duidelijk in communicatie. Zeker aan te raden!

Wat fijn om te horen, dank je wel! 🧡
Mooi dat de samenwerking zo goed bevalt en alles duidelijk verloopt. Daar doen we het voor!

Graag deel ik mijn positieve werkervaring bij Daan en Mercatus

Graag deel ik mijn zeer positieve ervaring die ik sinds 1 oktober 2025 op doe bij @Daan als detacheringsbedrijf en bij @Mercatus mijn huidige opdrachtgever. In beide omgevingen voel ik mij enorm gewaardeerd en gestimuleerd om het beste uit mezelf te halen.

De sweer die ontstaat in het contact met @Barbara en @Stijn van @Daan staat voor een persoonlijke benadering en oprechte betrokkenheid. Er wordt niet alleen gekeken naar mijn professionele ontwikkeling, maar ook naar mijn persoonlijke wensen en ambities. De communicatie is altijd open en transparant, en ik heb het gevoel dat er echt naar mij geluisterd wordt. Dit zorgt voor vertrouwen en een fijne samenwerking.

Bij @Mercatus ervaar ik dagelijks een open, enthousiaste, inspirerende en professionele werkomgeving. Ik werk samen met betrokken collega’s die zich inzetten voor een maatschappelijk belangrijk doel. De sfeer is collegiaal en ondersteunend, en er is volop ruimte om initiatief te nemen en mezelf verder te ontwikkelen. Het geeft mij veel voldoening om bij te dragen aan een organisatie die écht het verschil wil maken.

Wat voor mij het plaatje compleet maakt, de open samenwerking tussen het @Daan en @Mercatus. Er is duidelijk sprake van wederzijds respect en goede afstemming, wat mijn werkplezier alleen maar vergroot.

Kortom, ik ben zeer dankbaar voor de kansen die ik krijg en werk met veel plezier voor beide organisaties. Ik kan deze combinatie van harte aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een professionele, betrokken en inspirerende werkomgeving.

Bert Haveman

Vastaus yritykseltä Daan - Groningen

Wat een prachtige woorden, dank je wel! 🧡
Geweldig om te horen dat je je zo gewaardeerd voelt en met zoveel plezier werkt.

Fijne samenwerking

Fijne jonge mensen om mee samen te mogen werken. Kon voor al mijn vragen snel terecht. Heel fijn!

Wat fijn om te horen, dank je wel! 🧡
Goed dat je zo snel geholpen werd en altijd bij ons terecht kon.

Fijne werkgever

Fijne werkgever. Altijd passende ondersteuning en goede gesprekken

Wat fijn om te horen, dank je wel! 🧡
Mooi dat je de ondersteuning en gesprekken zo waardeert

Fijne werkgever

Fijne werkgever! Vanaf het begin warm ontvangen en altijd fijne laagdrempelige communicatie!

Vastaus yritykseltä Daan - Groningen

Wat een mooie woorden, dankjewel! 🧡 Warm ontvangen worden en je meteen op je plek voelen, daar doen we het voor. Blij dat je dit zo ervaart!

Saanut 4/5 tähteä

Bij Daan kun je als leerkracht ingezet…

Bij Daan kun je als leerkracht ingezet worden op plekken die bij je passen. In overleg wordt de passende doelgroep gekozen en kom je mogelijk op verschillende plekken in het onderwijs en is er veel variatie binnen verschillende teams. Dit zijn mooie ervaringen en heerlijk divers.

Vastaus yritykseltä Daan - Groningen

Wat een mooie ervaring om te lezen, dankjewel! 🧡 Juist die afwisseling en het vinden van een plek die écht bij je past, daar gaan we voor. Fijn dat je dat zo ervaart!

Saanut 5/5 tähteä

Daan is een uiterst plezierige…

Daan is een uiterst plezierige werkgever. Om te beginnen komen ze hun afspraken na: een man een man, een woord een woord. Daarnaast heb ik mogen ervaren dat ze niet alleen werkgever zijn, maar zich ook opstellen als partner van ‘hun mensen’. Ze leveren een bijdrage aan de ontwikkeling via een divers trainingsaanbod en staan ze bij wanneer dit nodig is.

Vastaus yritykseltä Daan - Groningen

Wauw, wat een mooie woorden 🧡 Daar worden we oprecht blij van! Fijn om te horen dat je ons niet alleen als werkgever ziet, maar echt als partner.

Betrouwbaar en laagdrempelig

Een zeer betrouwbare en laagdrempelige bedrijf, met ontzettend aardig en betrokken individuele contactpersonen. Korte lijnen en heel duidelijke en transparante bedrijfsstructuur.

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Daan - Groningen

Wat een fijne woorden, dankjewel! 🧡

Saanut 5/5 tähteä

Ik ervaar werken bij Daan als…

Ik ervaar werken bij Daan als klantvriendelijk en je word goed geholpen.

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Daan - Groningen

Wat goed om te horen, dankjewel! 🧡
Fijn dat je onze klantvriendelijkheid en begeleiding zo ervaart.

Saanut 5/5 tähteä

Fijn bedrijf om mee te werken

Fijn bedrijf om mee te werken. Ik ben een tijdje weggeweest (naar het buitenland) bij terugkomst kon ik meteen weer terecht bij het bedrijf, bij mijn buddy (Chris)
Binnen 3 weken had ik een baan + bedrijfsauto + goed loon.

19. maaliskuuta 2026

Wat een topreview, dankjewel! 🧡

Professionaliteit

Enorm fijne gesprekken gehad met Chris. Ondanks dat ik er niet heb gewerkt, heb ik het contact als zeer prettig en professioneel ervaren. Ontzettend veel respect en waardering voor wie je bent en hoe je werkt.
De communicatie was duidelijk, open en goed afgestemd. Chris en zijn collega van GGZ nemen zichtbaar verantwoordelijkheid en handelen met zorg en betrokkenheid. Echte professionals die het verschil maken.

15. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Daan - Groningen

Wat een mooie review, dankjewel! 🧡Superfijn om te horen dat je het contact met Chris (en onze GGZ-collega) zo prettig en professioneel hebt ervaren. Duidelijkheid, betrokkenheid en écht meedenken vinden we mega belangrijk.

Fijne communicatie

Staan je goed te woord en bellen regelmatig om even een update te geven. Gesprekken zijn zeer prettig.

6. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan - Groningen

Wat leuk om te horen! 🧡 Dankjewel voor je fijne woorden, wij blijven graag met je meedenken en in contact! 🚀

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin