Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Eerlijk en goed gesprek. Echt interesse in de persoon zelf. En geven altijd een reactie na een sollicitatiegesprek.
Marieke Liefhebber is hele aardige dame die erg goed is in haar vak. Ik had snel een gesprek met een leuke werkgever en ben uiteindelijk aangenomen. Vanaf het eerste contact met HR Liefhebber tot a... Näytä lisää
Erg fijn gesprek gehad met henk, vrijwel direct na mijn sollicitatie heeft hij contact opgenomen met mij we hebben even goed gepraat en het voelde direct goed. Uiteindelijk heb ik besloten een an... Näytä lisää
Is voor jou de tijd aangebroken om een volgende stap in je carrière te maken, dan ben je bij LiefhebberHR aan het juiste adres. Door ons uitgebreid netwerk hebben wij altijd een groot aantal vacatures in verschillende branches tot onze beschikking. Deze functies lopen uiteen van junior functies tot gevorderde banen in het management.
Fonteinlaan 7, 2012JG, Haarlem, Hollanti
De toppers van LiefhebberHR! Wat heb ik een fijne ervaring gehad. Ze luisteren goed naar je wensen, helpen je op weg en bereiden je goed voor. Ze kijken of er een goede match is en houden nauw contact. Dankzij hun persoonlijke aanpak voelde ik me echt gehoord en gesteund. Ik zou LiefhebberHR dan ook zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar professionele en betrokken begeleiding.

Vastaus yritykseltä LiefhebberHR
Ik ben zeer goed geholpen door ted. Heeft uitermate zijn best gedaan om mij aan een baan te helpen
Voor de 2e keer een baan mogen vinden via Liefhebber. Wat een fijne mensen en prettig contact heb ik gehad. LiefhebberHR bedankt!

Vastaus yritykseltä LiefhebberHR
k heb het traject met Henk Liefhebber van Liefhebber HR als zeer prettig ervaren. Vanaf het eerste contact merkte ik dat Henk iemand is met wie je makkelijk praat en die echt betrokken is. Hij neemt de tijd om je te leren kennen, stelt de juiste vragen en geeft advies waar je echt iets aan hebt. Dankzij zijn heldere begeleiding verliep het proces tussen mij en mijn toekomstige werkgever soepel en zonder verrassingen.
Wat Henk zo onderscheidend maakt, is zijn menselijkheid. Hij praat net zo makkelijk over carrièrekeuzes als over tuinieren of de laatste lokale voetbalwedstrijd. Dat maakt hem toegankelijk, vriendelijk en oprecht. Je voelt dat hij plezier heeft in zijn werk en dat hij het beste met je voor heeft.
Kortom: een recruiter die professioneel is, goed advies geeft en naast je staat. Henk, dank voor je begeleiding. Ik durf hem dan ook 100% van harte aan te bevelen!

Vastaus yritykseltä LiefhebberHR
Mijn ervaring is positief.
Er wordt goed geluisterd naar de cliënt en zoveel mogelijk gestuurd naar de interesses hierin.
Ook tips en tricks voor sollicitatie gesprekken worden besproken.

Vastaus yritykseltä LiefhebberHR
Liefhebber.nl is 1 van de zeldzame nog persoonlijke wervingsbureaus. Ze zijn oprecht geïnteresseerd en doen hun best voor je, zelfs als een werkgever dat niet doet. Opvallend is hoe ze de tijd nemen je als persoon te leren kennen ipv alleen op papier. Aanbevolen!

Vastaus yritykseltä LiefhebberHR
Ik ben erg goed geholpen door LiefhebberHR.
Meneer Liefhebber doet zijn uiterste best en streeft naar het beste resultaat.
Ook als het tegenzit dan gaat meneer Liefhebber er nogsteeds 100% voor!

Vastaus yritykseltä LiefhebberHR
Ted en Robin hebben mij heel erg fijn en behulpzaam geholpen met het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Heel erg vriendelijk en stonden altijd voor me klaar. Ze verdienen 5 ster

Vastaus yritykseltä LiefhebberHR
Heb een hele fijne ervaring met Liefhebber HR. Persoonlijk, professioneel en meedenkend.

Vastaus yritykseltä LiefhebberHR
De manier waarop er word meegedacht en teruggekoppeld is fenomenaal , echt toppers daar.

Vastaus yritykseltä LiefhebberHR
Fijne ervaring gehad met het bedrijf, goede mix van geïnteresseerd in de persoon als professionele hulp geven.

Vastaus yritykseltä LiefhebberHR
Ik ben ontzettend tevreden over de begeleiding vanuit Liefhebber HR tijdens mijn sollicitatieproces. Vanaf het eerste contactmoment verliep de communicatie helder, persoonlijk en betrokken.
Ze namen echt de tijd om mijn profiel en ambities goed te begrijpen en hielden mij gedurende het hele traject steeds op de hoogte. Wat ik vooral waardeer, is de openheid, het meedenken én de vriendelijke benadering richting zowel mij als kandidaat als richting de potentiële werkgever.
Kortom: professioneel, mensgericht en prettig om mee samen te werken. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrokken partner in zijn of haar loopbaan.

Prettige omgang met Henk
Wordt keurig begeleid in het sollicitatie proces
Krijgt antwoord op vragen
Prima eigenlijk

Vastaus yritykseltä LiefhebberHR
Het was zo'n goede ervaring omdat ik mij meteen geholpen voelde door Ted en later door Santiago, ze zijn voor mij aan de slag gegaan en ik voelde mij serieus door hun genomen, hun konden ook niet weten wat de uiteindelijke afloop zou zijn en dat ze verder voor mij kijken dat kan ik alleen maar waarderen.

Vastaus yritykseltä LiefhebberHR
Honestly, I was expecting more UPS onsite, for up close and personal handson. But UPS are not being build by them. Training are provided elsewhere, which didnot give me better view. Info search by me online, web and youtube barely info found. But during, interview some info was provided, not much. But I got a picture of what is expected from the new service engineer. His task would be replacing an sr engineer retiring soon. Honestly, it wouldnt be a problem as long as you get the proper guidance and time. New engineer would enroll into this roll w/o any problem. Being a Sr. Commissioning International Engineer (with 30yrs experience in Hardware/Software/Aplications) I would of fit among UPS team engineers.
Thanx for the time/job interview dedicated to me.

Vastaus yritykseltä LiefhebberHR
Ik werd benaderd door Henk voor een vacature, alles werd zeer professioneel behandeld. Eerst een persoonlijk gesprek met Henk gehad.
En daarna werd er een profiel schets van mij gemaakt.
Pas daarna werd er een gesprek ingepland met het bedrijf van de vacature.
Hij was ook duidelijk over de eventuele vervolgstappen.
De baan is het helaas niet geworden.

Vastaus yritykseltä LiefhebberHR
Ik heb een hele goede ervaring gehad met Ted van liefhebber HR ik heb daardoor een nieuwe baan legt alles goed uit en een hele goede voorbereiding gehad van hem

Vastaus yritykseltä LiefhebberHR
Hoewel het project niet het gewenste resultaat opleverde, heb ik Ted’s professionaliteit en betrokkenheid enorm gewaardeerd. Hij was aanwezig, behulpzaam en bleef ook na afloop bereid om mee te denken en ondersteuning te bieden. Hij nam zelfs de moeite om contact op te nemen en verdere hulp aan te bieden. Die toewijding en houding zeggen veel over zijn betrouwbaarheid en inzet — echt bijzonder.

Vastaus yritykseltä LiefhebberHR
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.