Ik heb me nergens zo warm en hartelijk welkom gevoeld als bij Daan. Online werd ik al uitstekend geholpen en begeleid. Nadat Tahnee de perfecte baan voor mij had gevonden, werd ik uitgenodigd voor e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fijne samenwerking en korte lijnen Wij werken samen met Bureau Daan voor de inzet van uitzendkrachten in de zorg en zijn hier erg tevreden over. De lijnen zijn kort, de communicatie is duidelijk en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hele goede ervaring en samenwerking met Daan. Doen hard hun best om een leuke passende baan te vinden. En inmiddels na nog maar kort bij Daan te zijn, een baan! Super. Mijn contactpersoon is een aardi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Gisteren had ik een gesprek bij Daan. Werd goed ontvangen, voelde mij welkom. Er wordt eerlijk met mij gecommuniceerd Jammer genoeg kan ik er niet bij blijven werken. Nochtans dat ben ik goed... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wie is Daan? Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.
Hollanti
Lacha heeft mij geholpen, en zij was echt een super toffe meid. Ze was vriendelijk, professioneel en had veel geduld. Ze deed meer dan haar best om mij goed te helpen en zocht echt gericht naar wat ik nodig had.
De samenwerking met Daan voelde daardoor heel prettig en betrouwbaar. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Daan
Mijn contactpersoon "Donna Kleene"
is heel erg betrokken, vraagt om de zoveel tijd, hoe het op de werkvloer gaat. Ik kan haar ten alle tijden appen of bellen of ik een vraag heb en dan krijg ik ook meteen antwoord. Dat ervaar ik als een fijne samenwerking.

Vastaus yritykseltä Daan
Ik ben trots om sinds 7 maanden deel uit te maken van DAAN!

Vastaus yritykseltä Daan
Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij DAAN Utrecht. Heel veel zin om te starten binnenkort.

Vastaus yritykseltä Daan
Ik ben werkzaam voor Daan in de sector woondiensten en ik vind Daan echt een fijn bedrijf dus ik blijf hier voorlopig nog werken.

Vastaus yritykseltä Daan
Werk al 4 jaar met veel plezier bij Daan utrecht. Super personeel, goed netwerk en er wordt naar je behoeftes geluisterd.10 van 10

Vastaus yritykseltä Daan
De hulp en ondersteuning vind ik super dona en kim.

Vastaus yritykseltä Daan
Super fijne werkgever. Hecht team. Warm bad. Gave mensen. Let’s go mentaliteit.
Ik kan nog wel even doorgaan met superlatieven strooien.
De leukste. Toppers. Doorzetters. Vriendelijk.

Vastaus yritykseltä Daan
Na 28 jaar werkervaring en vele kennismakingen kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik nog nooit zo’n fijne en oprechte sollicitatieprocedure heb meegemaakt als bij Daan. Door de aangescherpte Wet DBA werd het voor mij als ZZP’er steeds lastiger om aan passende opdrachten te komen. Daarom besloot ik de stap richting detachering te zetten, en dat bleek een schot in de roos.
Binnen een maand na mijn sollicitatiegesprek kon ik al starten bij een ontzettend leuke opdrachtgever. De functie sluit naadloos aan bij mijn wensen, ervaring en competenties. De match die zij voor mij hebben gemaakt, voelt echt doordacht en persoonlijk.
Wat mij vooral bijblijft, is de laagdrempelige en oprechte manier van kennismaken. Geen standaard praatje, geen afstand maar echte interesse en een prettig gesprek dat meteen vertrouwen gaf. Ook de attentie na afloop, inclusief een tas met items en een persoonlijke boodschap op het kaartje, waardeerde ik enorm.
Kortom, een bureau dat begrijpt wat professionals nodig hebben en écht meedenkt. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet en kijk met een goed gevoel uit naar wat de toekomst brengt.

Vastaus yritykseltä Daan
Als oudere leerkracht in het basisonderwijs was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Daan bood mij die gelegenheid. Mijn laatste 'jaren' ben ik via Daan gedetacheerd geweest. Een goede beslissing,mede door de ondersteuning vanuit Daan. Maar ook toen ik besloot te stoppen heeft Daan mij goed begeleid. Prima detacheringbureau!

Vastaus yritykseltä Daan
Wat mij opvalt aan Daan? Ze proberen echt het beste voor jou te regelen. Daarnaast heb ik een hele fijne contactpersoon, Nathalie. We hebben regelmatig contact en ik kan altijd bij haar terecht voor al mijn vragen. Dat vind ik erg fijn. Ga zo door Daan!!

Vastaus yritykseltä Daan
Daan is de beste detachering bureau voor wie je kunt werken! Tahnee thepass en Ilse Nederstigt zijn super aardig,behulpzaam,oplossingsgericht en denken altijd met je mee. Ik heb mij altijd thuis gevoeld bij hun. 2 vrolijke leuke dames!
Daan denkt altijd met je mee en ze staan altijd voor je klaar. Ze kijken niet alleen welke opdracht het best bij je past maar ook wat je leuk vind. Goeie arbeidsvoorwaarden. Altijd netjes uitbetaalt gekregen.
Bedankt! Liefs Saida

Vastaus yritykseltä Daan
Vanaf moment één een goed gevoel gekregen bij de partij DAAN, kan mogelijk aan de naam liggen ;).
Hele fijne gesprekken gehad, verschillende mogelijkheden besproken en bekeken. Nu, uiteindelijk via DAAN aan de slag bij een gemeente in de rol waarnaar ik op zoek was. Zeker aan te raden voor eenieder die zoekende is in zijn/haar branche.
Daan (ik) geloof in DAAN en het uitmuntend werkgeverschap wat daarbij hoort. Op naar een mooie en duurzame samenwerking.

Vastaus yritykseltä Daan
Goede begeleiding, communicatie en erg vriendelijk

Vastaus yritykseltä Daan
Uitstekend werkgeverschap, of het nou gaat om begeleiding of de juiste match vinden. Daarnaast beschikken ze over een slim en symphatiek team

Vastaus yritykseltä Daan
Ik werk graag bij DAAN in het onderwijs. Dit is voor mij de tweede keer. Het contact is fijn en ze kijken naar je als persoon. Ze zoeken werk wat bij je past. Kortom een hele fijne werkrelatie.

Vastaus yritykseltä Daan
DAAN ontzorgt mijn school op het moment dat ik met een docententekort zit. Het contact met DAAN is prettig en het zijn korte lijnen. De persoonlijke touch door van te voren al mee te denken in het zoeken van het juiste profiel docent is iets wat ik als teamleider zeer waardeer.

Vastaus yritykseltä Daan
Fijne werkgever, denkt en beweegt mee.
Topper als contactpersoon Rowan.
Zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Daan
Hartstikke fijne contactpersoon Lacha. Alles goed geregeld vanaf het begin. Kon vrij snel starten met mijn opdracht. Ik ben zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Daan
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.