Daan Arvostelua 345

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

Gisteren had ik een gesprek bij Daan. Werd goed ontvangen, voelde mij welkom. Er wordt eerlijk met mij gecommuniceerd Jammer genoeg kan ik er niet bij blijven werken. Nochtans dat ben ik goed... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een zeer fijne ervaring met Daan en mijn contactpersoon Donna. Vanaf het eerste sollicitatiegesprek was er meteen een goed en prettig contact. Donna is erg behulpzaam en denkt echt met je mee.... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Hele goede ervaring en samenwerking met Daan. Doen hard hun best om een leuke passende baan te vinden. En inmiddels na nog maar kort bij Daan te zijn, een baan! Super. Mijn contactpersoon is een aardi... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag voor het eerst kennis gemaakt met DAAN en dan in het bijzonder met Robin. Al tijdens de contacten voorafgaand aan ons gesprek vandaag, werd ik vriendelijk, professioneel en op een warme manier... Näytä lisää

1. Rekrytointipalvelut

Yrityksen kirjoittama

Wie is Daan? Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.

4,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Echt leuke detacheringsbureau!

Ik vind Daan een heel leuke detacheringsbureau. Ik voel mij heel ondersteund en ik stel op prijs de persoonlijke aandacht van de medewerkers (Susan in dit geval). Heel fijn ervaring!

18. joulukuuta 2025

Dankjewel Nathalie, wat een mooi compliment 🧡

Samenwerking

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Ik heb snel werk gevonden die goed bij mij past. Bij vragen kan ik steeds snel terecht. Wat ik als erg fijn ervaar.

16. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Dankjewel voor deze fijne review! Wat leuk dat je een baan hebt wat zo goed bij je past. We blijven voor je klaarstaan!

Saanut 5/5 tähteä

Met plezier aan het werk via Daan!

Kan ik ook 10 sterren geven? Daan is echt een hele fijne werkgever om voor te werken! Vanaf het allereerste begin is er warm en persoonlijk contact geweest met Thalicha, waardoor ik me direct welkom voelde. Ze denken actief met je mee en begeleiden je van A tot Z. Ik voel me altijd gehoord, serieus genomen en gesteund. Absoluut een werkgever waar ik met veel plezier voor werk!

16. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Dankjewel voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, natuurlijk mag je een 10 geven! Hier doen we het voor. We wensen je nog heel veel werkplezier bij Daan!

Aardige mensen

Aardige mensen
Alles wordt goed geregeld
Met niets een probleem

Vastaus yritykseltä Daan

Wat leuk om te lezen! 🧡 Op naar nog meer mooie momenten samen!

Hele fijne contacten

Hele fijne contacten. Isabelle is erg betrokken en weet vrij snel welke opdrachten eventueel goed aansluiten.

Vastaus yritykseltä Daan

Dankjewel voor je mooie reactie. Wat fijn om te horen, we staan altijd voor je klaar!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben nu vijf jaar werkzaam bij Daan

Ik ben nu vijf jaar werkzaam bij Daan. Het is een prettige werkgever die oog heeft voor de behoeften van het personeel.

Vastaus yritykseltä Daan

Wauw, vijf jaar al! Dank je wel voor deze mooie woorden en je vertrouwen. Op naar nog veel mooie jaren samen! 🧡

Hele fijne organisatie

Hele fijne organisatie, met aandacht voor jou als persoon. Super aardige en professionele dames en heren die overal en altijd voor je klaar staan!

10. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Dankjewel voor je reactie! Wat fijn dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad. Daar doen we het voor🧡

Saanut 5/5 tähteä

Een mooi bedrijf met veel…

Een mooi bedrijf met veel expertise/kennis aan boord.

8. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Dankjewel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat onze kennis en expertise zo worden gewaardeerd.

Fijne groep mensen

Fijne groep mensen. Ze hebben me goed geholpen! Heel blij mee, thnks.

12. marraskuuta 2025

Dankjewel voor je reactie! 🧡
Superfijn om te horen dat je zo goed bent geholpen. Daar doen we het voor!

DAAN Utrecht

Daan Utrecht is er echt voor jou. Ze luisteren, denken en helpen vervolgens ontzettend goed mee met wat het beste bij jou past.

26. kesäkuuta 2025

Dankjewel voor je mooie woorden! 🧡
Wat fijn om te horen dat je je echt gehoord en geholpen voelt bij Daan Utrecht.

Top bedrijf

Top bedrijf, fijne mensen, goed verdergeholpen!

2. joulukuuta 2025

Dankjewel voor je review! 🧡
Super om te horen dat je zo fijn bent geholpen. We staan altijd voor je klaar!

Saanut 5/5 tähteä

Daan is een dynamisch bedrijf waar mijn…

Daan is een dynamisch bedrijf waar mijn zoon al enige tijd werkzaam is. Het idee om de moeders rond moederdag op de werkvloer uit te nodigen vind ik fantastisch. Zo geweldig om te zien wat de baan van je zoon/dochter werkelijk inhoud.

9. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Hier worden wij heel blij van! Dank voor uw enthousiaste woorden en hopelijk tot een volgende keer bij Daan 🧡

Samenwerking met Daan

De samenwerking met Daan heb ik als zeer positief ervaren. Het contact was vanaf het begin persoonlijk en vertrouwd. Daan luistert goed naar je wensen, waardoor de opdracht perfect aansluit. Kortom: een fijne en prettige samenwerking.

4. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. We doen het graag!

Daan Utrecht is top!

Daan is een bedrijf dat met je meedenkt en altijd voor je klaarstaat.

3. joulukuuta 2025

Dankjewel voor je mooie woorden! 🧡
Fijn om te horen dat je ervaart dat we met je meedenken en er voor je zijn. Dat is precies waar we het voor doen!

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb jarenlang uitgekeken naar een bedrijf die voldoet aan mijn verwachtingen.

Ik heb jarenlang uitgekeken en gewerkt via andere bedrijven. Ik werk nu al iets langer dan een jaar via het Bedrijf Daan en ben meer dan tevreden. Mijn ervaring is de professionaliteit waarmee er gewerkt wordt, waardoor b.v. vragen snel en adequaat beantwoord worden. Ze gaan complexe issues niet uit te weg, maar zien het als een uitdaging. Mijn ervaring met Daan Amsterdam geef ik een Ruim Voldoende, daarom heb ik ook collega's verwezen naar dit bedrijf.
Top Team!! Ga zo door!!!!

4. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Dankjewel voor je uitgebreide en mooie review! 🧡
Wat fijn om te horen dat je je bij Daan Amsterdam zo goed geholpen voelt en onze manier van werken waardeert. Mooi ook dat je ons aanbeveelt bij collega’s!!!

Een heel fijne samenwerking

Als opdrachtgever kan ik niet anders zeggen dan dat Daan een heel fijne en professionele business partner is. Ilse en Tahnee zijn goed bereikbaar en zeer betrokken bij de opdracht en hun mensen. Ze denken out of the box mee in het belang van de opdrachtgever en dat is samen met hun betrokkenheid hun unique selling point.

2. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Trots op deze samenwerking! Dank voor het vertrouwen en de fijne woorden. Wij doen het met plezier en volle inzet.

Daan Amsterdam

Daan is een bedrijf vol jonge geesten die vanaf de start meer dan 100% geven. Altijd oplossingsgericht kijken, als je een verzoek hebt wordt die meteen behandeld en het zijn super leuke mensen met wie je te maken hebt. Mijn contactpersoon Zuen in het speciaal is een topper in haar vak. Ze zet altijd die extra meter en ze is goed in haar vak. Alles wat geregeld moet worden, doet ze met hoog tempo. Veruit het beste bemiddelingsbureau in NL.

28. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Dankjewel voor deze fantastische review! 🧡
Wat mooi om te lezen dat je onze inzet, snelle schakelen en oplossingsgerichte aanpak zo waardeert.

Fijne samenwerking

Super lieve en betrokken recruiters. Ben super blij met Lacha en Tim. Staan voor je klaar als je ze nodig hebt. Ben al een tijdje werkzaam en tot nu toe zeer tevreden.

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Dankjewel voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat Lacha en Tim er voor je zijn. Daar doen we het voor. We wensen je nog heel veel werkplezier en staan natuurlijk altijd voor je klaar!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend tevreden over mijn…

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Daan – Den Haag. De communicatie verliep duidelijk en snel, en ik werd op een vriendelijke en professionele manier geholpen. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de uiteindelijke plaatsing voelde alles zorgvuldig en goed geregeld. Het team denkt echt met je mee en houdt rekening met je wensen. Een betrouwbare organisatie die doet wat ze belooft!

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Daan

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over onze samenwerking in Den Haag. Fijn dat je onze communicatie en begeleiding als prettig hebt ervaren.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin